ДУБАЙ - тема 13

• 137 265
  • 1 018
  •   1
Отговори
# 75
Добър ден искам да попитам правилно ли съм разбрал ако резервирам хотел през Боокинг няма включени такси които са според хотела които се плащат на място но ако резервирам чрез оригиналния саийт се изчисляват и таксите и на място няма да доплащам такси Simple Smile

# 76
има, има, и в Букинг има такси - четете им условията

# 77
  • ПЛОВДИВ
Здравейте , днес платих билети за Дубай - от 4 до 8 октомври. Малко импулсивно и не съм подготвена с много информация. Ще бъдем само аз и мъжа ми и още се чудя за хотел - клоня към Citymax Hotel Al Barsha  - добре ли е като местоположение?
Още нямам на идея какво да включа в програмата и какво не , тъй като времето със сигурност няма да стигне за всичко , а и не искам да препускаме като луди.
Със сигурност знам , че сафари не искам. За Миракъл Гардънс се колебая.
Като цяло искам да видим основните неща, но и да имаме време да се разхождаме спокойно и да си направим хубави снимки. Какво според вас не трябва да пропускаме със сигурност? До Абу Даби също не искам да ходим.
Ще съм благодарна на всякакви идеи и съвети и също ако някой продава останали ваучери?

# 78
Здравейте , днес платих билети за Дубай - от 4 до 8 октомври. Малко импулсивно и не съм подготвена с много информация. Ще бъдем само аз и мъжа ми и още се чудя за хотел - клоня към Citymax Hotel Al Barsha  - добре ли е като местоположение?
Още нямам на идея какво да включа в програмата и какво не , тъй като времето със сигурност няма да стигне за всичко , а и не искам да препускаме като луди.
Като цяло искам да видим основните неща, но и да имаме време да се разхождаме спокойно и да си направим хубави снимки. Какво според вас не трябва да пропускаме със сигурност? До Абу Даби също не искам да ходим.
Ще съм благодарна на всякакви идеи и съвети и също ако някой продава останали ваучери?

Здравей, аз също резервирах билети за същите дати Simple Smile

# 79
Вече официално пътувам на 20.9 някои с тези дати Stuck Out Tongue

# 80
Някой знае ли има ли сметка от кола под наем?

# 81

Е как ще идете до ОАЕ и няма да направите сафари и да отидете до Абу Даби. Тези неща не са за изпускане. А Миракъл Гардънс не е нищо особено Simple Smile))

# 82

Здравейте,

Ние си наехме кола от летището в Дубай. Направих резервацията от България, през този сайт: http://www.rentalcars.com/en/city/ae/dubai/.

Задължителните условия са да имате кредитна карта  (блокират сума по картата) и международна шофьорска книжка. Другите условия, като втори водач на МПС, дозастраховане и т.н може да прочетете на сайта.

Колата ни беше много полезна, бяхме 4-ма души. Пътувахме до където искахме, а и горивото там е евтино. При следващо пътуване до Дубай, със сигурност отново ще наемем кола. Blue Car

# 83

Здравейте,

Ние си наехме кола от летището в Дубай. Направих резервацията от България, през този сайт: http://www.rentalcars.com/en/city/ae/dubai/.

Задължителните условия са да имате кредитна карта  (блокират сума по картата) и международна шофьорска книжка. Другите условия, като втори водач на МПС, дозастраховане и т.н може да прочетете на сайта.

Колата ни беше много полезна, бяхме 4-ма души. Пътувахме до където искахме, а и горивото там е евтино. При следващо пътуване до Дубай, със сигурност отново ще наемем кола. Blue Car

Много Ви благодаря 🚘🤗

# 84
Бих искала да попитам още нещо 🙂

Четох много, но не разбрах какво точно представлява Биг бус ?
Също така, какви са тези книги с валчери ( на доста места срещнах "валчер от книгата" ) кои забележителности включва тази книга ?
Ако примерно включва сафари, като сме двама на единия безплатно ли ще е ?

Благодаря 🤗

Последна редакция: ср, 09 авг 2017, 15:23 от kristi.lekova

# 85
Voucher  е думата, ваучър .
Да, единият плаща, другият не.
В последните години услугите в ентертейнера(книгата с ваучъри) поскъпнаха, така че изобщо не са така изгодни. Проверявайте сайтовете с купони по-добре.

# 86
# 87
Изгодно е, ако сте компания и поръчате услуги за повече от 500 дхс. Двама души трябва да се насилят малко да ядат по ресторанти и ходят по атракции. Както вече казах, например сафарито в ентертейнера идва по 230 дхс на човек средно, с ваучъра 120. Да, ама има оферти за по 120 дхс по сайтовете от рода на купон/грабо/т.н. а вече сте си купили приложението. Тъй че зависи колко се каните да харчите.

# 88
Вижте сайта Hit the deals

# 89
Здравейте! Планирам живот и здраве края на тази или началото на следващата година да посетим тази атрактивна дестинация. Имам следните въпроси и ще се радвам на всякакви мнения, защото съм начинаеща относно далечните дестинации.
1. С агенция или самостоятелна организация е по-добре да се отиде?
2. Мнение за добър хотел и фирма за трансфер?
3. Удобно ли е да се пътува с метро из града и как стоят нещата?
4. Трите най-интересни места за посещение?

*** Всякакви ваши мнения, впечатления и отзиви ще ми бъдат полезни, защото сякаш клоня към самоорганизация на пътуването. Вече имам някакъв опит с по-близки дестинации. Благодаря ви! ***

Общи условия

Активация на акаунт