ДУБАЙ - тема 13

• 137 267
  • 1 018
  •   1
Отговори
# 90
За човек, който първо пита и не чете поне първия пост в някоя от 13те теми, бих препоръчала агенция, хотел ал барша, сафари, бурж калифа и дубай мол 😆

# 91
Напротив, прочетох доста от последните две теми, включително и началната информация, която е страхотно поднесена.  С приятели също съм коментирала, просто исках да науча различни мнения и впечатления. Благодаря, тити! blush:

# 92

*strawberry*,
Мен ме терзаят сходни чувства. От проченето до тук ще ти дам своите отговори:
1. С агенция или самостоятелна организация е по-добре да се отиде? - с агенция е по-лесно, ораганизирано и по-скъпо;
2. Мнение за добър хотел и фирма за трансфер? - да НЕ е в района на Дейра; да е близо до мерто станция;
3. Удобно ли е да се пътува с метро из града и как стоят нещата? - да, удобно е, добре уредено е;
4. Трите най-интересни места за посещение? - това всеки за себе си преценява, аз съм се спряла на разходка в Абу Даби, сафари в пустинята, пеещите фонтани, плаж и МОЛ.

# 93
Значи така зададени, въпросите са ме подвели. Къде ще отседнете и ходите, зависи най-вече от финансите ви. Не бих препоръчала агенция, защото дестинацията е популярна и разработена. Бих препоръчала да се напусне района на ал барша, където сигурно персоналът вече е научил български. Да се наеме кола и да се излезе извън Дубай, да се потърси алтернатива на сафарито в пустинята, да се иде до ал айн, до новите леголенд и боливуд по пътя за абу даби, до някое от малките емирства или дибба. Или да наемете кола с професионален гид и да си набележите къде искате. Защо не почетете из tripadvisor? Понякога има много свежи идеи.

# 94
Някой има ли валчери, бих искала да купя ?

# 95
Здравейте,
ако случайно някой е пътувал с агенция "ПИНК ТУРС", може ли да сподели своето мнение ? Предстой ми пътуване на 20-ти септември за Дубай.

# 96
  • софия
Здравейте,искаме да резервираме екскурзия до Дубай за декември ,но се чудим с коя туристическа агенция .Имате ли впечатления от Александър Тур, или да ми препоръчате някоя друга агенция?

# 97
Найстина ли вече не дават абай в джамията в Абу Даби ☹

Да сподели, някой който скоро се е върнал от там ? 🤗

# 98
Дават абаИ.

# 99
Абай може би е някакъв арабски термин, непознат нам. Като не четете тука, поне ползвайте интернет.

# 100
Здравейте,
ако случайно някой е пътувал с агенция "ПИНК ТУРС", може ли да сподели своето мнение ? Предстой ми пътуване на 20-ти септември за Дубай.

И аз пътувам на 20-ти в кой хотел сте Simple Smile

# 101
Момичета, анулирах един билет на флай дубай и в крайна сметка се оказах с ваучер за 440 евро, които може да се ползва за самолетни билети. Тъй като не смятам да го ползвам, ако някой се интересува - нека ми пише на лично, ще го дам за 600лв Simple Smile

# 102
Сигурна ли си, че може да се ползва от друг? Ако да, колко ще струва смяната? И до кога тр. да се ползва?

# 103
Ако резервирам от https://www.groupon.ae/deals/bright-basra-tourism-travel-l-l-c , където са на супер ниски цени, мога ли да използвам и ваучери ?
ние сме 4-ма  да резервирам за 2 и да използвам 2 ваучера ?

благодаря

# 104
Аз виждам оферта за 4ма там, излиза изгодно. Иначе можеш да купиш оферта за двама от сайта, и отделно ако имаш ентертейнер, ползваш 1 ваучер и плащаш 1, ама ако е същата фирма и ако е подобна цена. Няма как да си сигурна, докато не им пишеш мейл. Няма особен смисъл.
Най-сигурно е с офертата за 4ма от сайта.

Общи условия

Активация на акаунт