И се заяждам само с Chuby и Поли

.Всички дребни неща качих на горе,контактите,кабелите,вратите на шкафовете.Сега трябва да гледам да не налапа и някое Лего от баткото,че той сега само с някви дребни играчки играе.Както имаш кучета и котки бъди сигурна ,че все някога ще се докопа и до тяхната храна.Поне на баткото нищо му няма от гранулите на кучето

Ще си проспиш младините.
Къде ти, преди си спях по 9-10 часа ВСЯКА нощ, сега макс 8 и ставам, та от време на време се налага да презаредя и през деня. Аз не вярвах, че дребосчо ще откърти, щото спа сутринта, после пак спа навън, а тя взе че се смили над мен и откара и сега. Много съм и благодарна! 
Аз, че съм шишкава едно на ръка, ама поне бях спортен тип, а сега... не мога да клекна, не мога да се изправя, не мога да се наведа като хората...много е гадно. Ама като се разщъка малкото ща не, ща ще трябва някак си да се раздвижа (дано мине до тогава,де). То всъщност има доста голямо подобрение,де, преди 2 месеца наистина изобщо не можех да клекна, сега със зор, ама поне се получава. 

Хахахха метнала се е на мен...
Някой давал ли е на хип тиквички с картоф интересуваме каква е подправката че не можах да я позная а определено имаше нещо на етикета нищо не пише.