ОКТОМВРИйчета щуреят- по цял ден се въртят и се смеят! -Тема 14

• 51 235
  • 726
  •   1
Отговори
# 120
Аз давам рапично олио  Simple Smile

И се заяждам само с Chuby и Поли  Naughty

# 121
Мерси Мисис  bouquet
Оф, и аз все се чудя да я облека ли, да я съблека ли....ето сега е топло, ама духа....тя обаче ми помага, де. Преценила е, че и топло с 2 чорапа, затова единият е в устата!  Joy

# 122
Сега оправях Мушмул, че сме на BBQ на един балкон. Сложих боди с къс ръкав, тънки дънки, леки обувки и един анорак за всеки случай.

# 123
Кой туй BBQ, дан сте на бебешко барбекю Mr. Green
Тъй тъй,Гергана дъвчи леща,те на балкона плющят ребърца,пууууу как ни та досрамя Laughing

# 124
Бебе, куче, котки пълна лудница. Ребра няма да има - салсиче, вратни прАжоли и некви други работи. 

# 125
Ние три часа откарахме на кръчма с дружки в парка. Всички много му се радваха на малчо, голяма игра падна и сега се предаде и заспа. Беше облечен с потник боди, една тениска и панталонче, без чорапи. Стана обаче адска жега и махнах тениската, та сега е само по потник. Яд ме е, че не му сложих къси гащи.

# 126
Навън е безобразно горещо...  Party

Кристи, давай адреса - какво ги криеш тези вратни пържоли само за себе си - ще ти стане голямо дупето.  hahaha

Честито на класиралите се! А на неприетите - да го д""а системата!  #2gunfire

Устина, да намериш още по-хубава работа и най-вече по-щедро заплатена!  Hug

# 127
Лид, Hug
Работата си ме кефеше,както и колектива,но пара вече със зор давали  Confused.Поне уцелих момента с майчинството.Моята бебка пък от 14 часа спи и пропусна яденето в 16ч.Като гледам май ще си откара до 18ч.Мисля да поизлезнем малко после.Нещо не ме свърта у нас с това хубаво време,ама пустия ми цикъл дойде и е страшно.
Кристи,за обезопасяване на жилището,с баткото като дойде момента застанах на четири крака и обикалях апартамента  Joy.Всички дребни неща качих на горе,контактите,кабелите,вратите на шкафовете.Сега трябва да гледам да не налапа и някое Лего от баткото,че той сега само с някви дребни играчки играе.Както имаш кучета и котки бъди сигурна ,че все някога ще се докопа и до тяхната храна.Поне на баткото нищо му няма от гранулите на кучето  hahaha

# 128
Хаха, това с минаването бебешката из къщата е супер идея, лошото е, че мен все още ме болят кокаляците. Sad
Мен котешката тоалетна ме притеснява, в банята е, там има високо прагче, та в началото зор ще види, ама все някога ще го преодолее, единствен вариант май е винаги затворена врата и 4 уши и и очи и към котката, като си поиска достъп. Уф, всичко сложно, бе! Grinning
Ние в тая жега се проснахме на леглото и му дръпнахме един двучасов сън, сега тя се пее, а аз съм като пиян морков...Grinning

# 129
Устина, дано да случиш отново и на позиция и на колектив, а дано пък докато решиш да се връщаш на работа положението да се е оправило. Hug

Адинко, на мен на море ми се ходи сън не ме лови - ти два часа спиш!  hahaha Ще си проспиш младините. hahaha
Обаче и мен как ме болят кокалите - особено колената, дори не мога да клякам...  ooooh!

# 130
Хахахахах, мина времето с проспиването на младините! Grinning Къде ти, преди си спях по 9-10 часа ВСЯКА нощ, сега макс 8 и ставам, та от време на време се налага да презаредя и през деня. Аз не вярвах, че дребосчо ще откърти, щото спа сутринта, после пак спа навън, а тя взе че се смили над мен и откара и сега. Много съм и благодарна! Simple Smile
Ох, и ти ли си така!? Много е гадно това с кокаляците и ставите.Sad Аз, че съм шишкава едно на ръка, ама поне бях спортен тип, а сега... не мога да клекна, не мога да се изправя, не мога да се наведа като хората...много е гадно. Ама като се разщъка малкото ща не, ща ще трябва някак си да се раздвижа (дано мине до тогава,де). То всъщност има доста голямо подобрение,де, преди 2 месеца наистина изобщо не можех да клекна, сега със зор, ама поне се получава. Grinning

Ние гледам пак сме с някакъв обрив... Crossing Arms

# 131
Lid, то вече си е голямо  Joy

Адинко, обривът може да е от топлината.

# 132
Едва ли, cristi, пак е от ония дето си ги има попринцип, едни дребни пъпчици...като се появят и се сдухвам, като изчезнат ми е кеф, а дано го израсте това както рефлукса, а да не е някоя алергия или нещо такова.  Praynig
Иначе мерси, че ме подсети, че и от жегата може да се получи обрив, че пак бабата и дядото ще я гледат няколко дни, ще ги предупредя, да не я навличат и да не вземат да се ошашкат.  Laughing

P.S. Тя пак заспа!!!  #Crazy Хахахха метнала се е на мен... Grinning

# 133
  • Пловдив
Мм е купил коста доро така че ще слагам това само се чудя преди да пасирам или след това да го слагам newsm78 Някой давал ли е на хип тиквички с картоф интересуваме каква е подправката че не можах да я позная а определено имаше нещо на етикета нищо не пише.

# 134
Мм е купил коста доро така че ще слагам това само се чудя преди да пасирам или след това да го слагам newsm78 Някой давал ли е на хип тиквички с картоф интересуваме каква е подправката че не можах да я позная а определено имаше нещо на етикета нищо не пише.
Ти искаш като на Хип бурканчетата ли да правиш,че питаш със кава подправка е? Аз лично не знам  Mr. Green Ако искаш да овкусиш на хайванчето пюрето от тиквичка и картоф,можеше да сложиш малко от зелените пера на лук и малко копър,но подправките,трябваше и тях да тртираш термично Peace
Много духа навън,ауууууу издуха ми бритона,докът отида до магазина Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт