ОКТОМВРИйчета щуреят- по цял ден се въртят и се смеят! -Тема 14

• 51 261
  • 726
  •   1
Отговори
# 135
Мисля, че е с копър точно това пюре на Хип. Аз лично обаче не бих го ползвала за пример, тъй като консистенцията му е твърде гъста и самостоятелно едва се преглъща. Аз винаги когато съм го давала, съм го смесвала с морков, защото е по-рядък, докато не се получи хомогенна гладка смес.

# 136
  • София
Юхууу, здравейте и от мен!

Голямо обикаляне тия дни  Laughing Днес облякох младежа по едно гащеризонче с къс ръкав и къси крачоли, ама ММ каза, че било студено. Та го обличах  Laughing

Дааа, обезопасяването. Ми време му е. Мислех си още докато бях бременна, че март ще трябва да го правя. То Май стана, така че време е.  Party

Ох, да ви споделя как съм се смяла днес. Младежът заспа на нашето легло. Обезопасен е с 2 възглавници около него. Мина се около 40 минути и си викам, чакай да отида да видя аз какво прави това дете. Поглеждам и в първия момент изпадам в тих ужас. Там дето трябва да има дете - няма.  Shocked Рев не се чува, тиха истерия настава в моята глава.  Crazy Надничам по-добре и виждам младежът допълзял до нощното шкафче, целият върху него и разчистил всичко! Това телефони, някакви бижута бях оставила - всичко на земята.  Joy Joy Joy Толкова смешно ми стана и като прихнах  Joy Joy Joy А той седи един такъв сериозен и ме гледа лошо.  hahaha

Та - да, имам си помощник. Подрежда из нас.  Mr. Green И ме гледа с назидателен тон, че не съм се погрижила.  Mr. Green

Много добре е овладял проходилката . Party Ходи си из стаите, дава назад, завива. Е, понякога се заклещва и почва да хленчи, ама и това си е начин на придвижване. Вярно, аз го местя, но все пак.  Joy

# 137
Обезопасяването - значи прибираме кабелите в кабелните лайсни / щото още не сме го направили/, предпазители на контактите, на ъглите, протектори на шкафовете. Нищо по земята, което да може да се погълне от бебето, никакви саксии, абе пода да е чист.
За сега толкоз.
Моята е страшно смешна защото още не може да схване, че ръцете участват активно в пълзенето. Влачи си главата напред като командос, а с ръцете пълзи на страни и се върти в кръг. Мъча се да я уча, но тя все още си знае нейното.
Най-обича да застане на колене и длани и да се люлее с все сила. Вече подгъва крак и се мъчи да седне сама, ведниж - дваж успя, но още не го е автоматизирала.
А и килимите е хубаво да са с лепки за пода, тя вече се пъха под активната гимнастика, одеалото и нейното килимче. Завират се под килимите много. Друго като се сетя ще пиша.
Това беше един дълъг и изтощително ползотворен уикенд - обзавеждането ми взима тока.
Вече не ща да излизаме, ни с приятели, ни сами - искам да лежа, да спя, ама да спя порски  Mr. Green

# 138
Ох, спане, а? Днес, Патето ми отпусна час и половина от обичайното и бях като машина цял ден, то, не бяха перални, сушилни, манджи за нея и нас, разходки - 3 пъти и какво ли още не .... луда работа  Rolling Eyes Rolling Eyes Mr. Green
Мисис, малчунчето е пъргавелко, а Simple Smile сладурче  Hug
Аз също днес се смях на Патето, оставила съм я на пъзела и отидох да си правя кафе в кухнята, ей бре, мрън, врън, рев, киселеене се чува, ама кафето ще заври, не мога да го оставя, след малко настава тишина .... 20-30-50 секунди,  Crazy Shocked махнах кафето и хукнах към хола, а тя госпожицата се изправила на дивана и ми докопала четка за коса и я вдига над главата триумфално, доволна и щастлива, е, аз също ще започвам с обезопасяването, днес до вечерта се научи да се придвижва по ръба на дивана.

Юстина, ще си намериш по-добра работа  Hug фирмите вървящи към фалит остават с изключително напрегнати и агресирани един към друг служители, виждала съм го два пъти и се надявам да не виждам подобни истории.

И на мен ми се ходи на море, снощи си го представях докато заспивах Simple Smile

Хайде, лека нощ дами  bouquet

# 139
Chuby, какви протектори за шкафовете?

# 140
Как да скача?  Shocked Това да не е заек? Ако иска, и по един крос да прави сутрин Joy

Моят се оттласква на четири крака, ама трудно да се нарече скок.

Имах в предвид като го поставя на твърда повърхност прав да се изтласква с крачетата, а той твърдо си е решил да ги забива като кърфици или омекват като мекици. С пълзенето сме до никаде. Днес го гледам, че се мъчи и вдига дупе, но не му идва на акъла да се повдигне и на ръце.

Момичета и мен много ме боят кокалите. Понякога сутрин като ставам съм цялата схваната. Боят ме долу краката, гърбът понякога и китките. В петък пък се изпльосках директно по задник излизайки от асансьора с количката та сега ме боли и задника. Клякала съм няколко пъти след операцията, но отбягвам,  че ми излезе някакво топче на коляното (л.л. ми каза че било киста и трябвало да се премахне оперативно), та не смея и да клякам.

# 141
Вчера се позагубих и съм изпуснала за какво говорите,но ми беше лошо ...Малката пълзи много яко вече стой на колене като се хване за нещо.Вчера и правих пюртеа картоф ,морков и копър,  спанака чист го яде ,броколи и пащарнак Simple Smile

# 142
Едни джаджи дето запират шкафовете да се отварят ще пусна снимки

# 143
Ръбовете обезопасявам с едни меки неща, ден се залепват, а вратите на шкафовете с предпазители. И двта типа неща се продават в повечето бебешки магазини Simple Smile

# 144
Аз преди няколко седмици (даже повече от месец) ходих на чакръкчия и ми понамести кокалите, имаше две седмици без болки, но трябва да се направят няколко процедури, защото сега леко наболява. Бях стигнала дотам, че чорапите си обувах само седнала, не можех да си повдигам краката.
Цялата философия е в това, че той намества костите на правилните позиции, но мускулите са свикнали с новите им местоположения, затова се стремят да ги върнат в изходна позиция, но след няколко процедури две, три  и би трябвало всичко да си дойде по местата. Аз останах много доволна, ако иска някой да пробва.

# 145
Пош, дай линк за меките неща, за другото се сетих.

# 146
Пош, и аз бих искала линк към меките неща.  Hug

Мисис, така е то - като майката е разхвърляна - детето трябва да подрежда!  hahaha Hug

Ани, бързо да ти минава!

# 147
Аз направих бисквитите с елда и банани, станаха хубави - твърди, но ронливи и ОК на вкус. Само дето Мушмул предпочита да ги взима и хвърля по земята, вместо да си чеше венците Joy

# 148
http://www.dundio.com/предпазители-за-ъгли-меки-babyono-957-9250004-black.html
нещо такова, ние го взехме от джъмбо, като имаше и дълги, не само ъглови.

# 149
Да, защото съм виждала само ъглови. Значи от Джъмбо! Благодаря Simple Smile Там къде да ги търся?

Общи условия

Активация на акаунт