С какво ви дразнят свекървите- 82

• 70 094
  • 802
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Ваучер за някой магазин, в който се продават въпросните масла, за които споменаваш, че си купува. Пък тя да си ги избира после за да има угодия Simple Smile

# 181
  • Бургас
Ваучер за някой магазин, в който се продават въпросните масла, за които споменаваш, че си купува. Пък тя да си ги избира после за да има угодия Simple Smile

Точно това щях да предложа.
Или ваучер за някоя любима марка дрехи, аксесоари.

# 182

Точно това щях да предложа.
Или ваучер за някоя любима марка дрехи, аксесоари.
Е това ми хареса , пфффф , живот ли бе , да го опишеш-как да стана идеалната свеки  #Cussing out
Ще докладвам какви съм ги сътворила , защото си беше купила на доктор Бах маслата , етерични и наподарих, дрехи ...ми не е много суетна пфффф, тежкооо  Joy
Накрая ще я питам какво иска за подарък и толкоз Crossing Arms. И пак ще питам тука , ако каже каквото ти решиш , егати надцакването по този тънък лед , аз добре си бях , преди да зачета тази тема Laughing

# 183
Да използвам удобния момент в темата , за да споделя и аз едни кахъри. Значи, кандидатснахата имаше рожден ден , ще идва с бАнбони тези дни у нас да черпи / на гости , аз ще посрещам/. Та се затюхках вчера пред сина какво да и подаря , защото не сме особено близки . Викам- едно увеличително огледало ол Лидл съм взела , дали си има , или едно измивно средство на Фикокод  newsm78, или шал от Дика, че носи. Чудя се де , тя си пада по масла , ама си купува момичето . Всичко си купува и има , а , както казах , не сме близки , че да и зная липсите. И той ме разстреля- вика , нищо не и купувай , щото тя беше недоволна от всичките си подаръци Shocked от приятелките си. А сега , де  Thinking Crossing Arms

Темата е за свекърви, не за кандидатснахи... ама айде да не ти чупим хатъра...

Каквото и да си купила на момичето, няма значение, ако момичето е възпитано ще каже "благодаря" и толкоз...

Ако е някоя простакеса ще коментира подаръка ще недоволства и т.н.

Има разлика, ако е булка и се жени за сина ти - тогава подаръкът трябва да е наистина скъп, спрямо твоите възможности. Не може да й подариш една фруктиера от Euroland, трябва да покажеш уважение поне с една златна гривна или пръстен семейна реликва или поне твои...

# 184
zahara1010
Тя живее на семейни начала със сина ми , та с това не-забрачване , не зная точно в коя графа попада  Grinning

# 185

Каквото и да си купила на момичето, няма значение, ако момичето е възпитано ще каже "благодаря" и толкоз...

Има разлика, ако е булка и се жени за сина ти - тогава подаръкът трябва да е наистина скъп, спрямо твоите възможности. Не може да й подариш една фруктиера от Euroland, трябва да покажеш уважение поне с една златна гривна или пръстен семейна реликва или поне твои...

Ти сериозна ли си? Затова ли не харесваш свекърва си, защото не ти е подарила семейна реликва или златен пръстен? Традиционните подаръци за сватби и кръщенета бебета са едно, за рожденни дни -друго. Представям си как за всеки рожден ден свекърва ми е длъжна да ми купи я златен пръстен, я диамантено колие. А, аз какво да и подаря - ферари с цвят червен?

# 186
zahara1010
Тя живее на семейни начала със сина ми , та с това не-забрачване , не зная точно в коя графа попада  Grinning

Еми тогава, докато не роди дете, не може да я схващаш като снаха...

Голям подарък чак тогава...

Иначе увеличителното огледало и толкоз  Mr. Green

# 187
Скрит текст:
zahara1010
Тя живее на семейни начала със сина ми , та с това не-забрачване , не зная точно в коя графа попада  Grinning

Еми тогава, докато не роди дете, не може да я схващаш като снаха...

Голям подарък чак тогава...

Иначе увеличителното огледало и толкоз  Mr. Green
hahaha ще го мисля , аз за себе си го бях взела , но определено бих се зарадвала , тя такова си няма.

Хубав ден , момичета  bouquet

# 188
Deni-meni, не четеш... Или четеш и не разбираш... !?

Ако е булка този подарък...не на всеки рожден ден...

А моята свекърва ми подари подобно нещо, на сватбата, така че нямам повече претенции за подаръци !!!

# 189
  • София
Скрит текст:
Да използвам удобния момент в темата , за да споделя и аз едни кахъри. Значи, кандидатснахата имаше рожден ден , ще идва с бАнбони тези дни у нас да черпи / на гости , аз ще посрещам/. Та се затюхках вчера пред сина какво да и подаря , защото не сме особено близки . Викам- едно увеличително огледало ол Лидл съм взела , дали си има , или едно измивно средство на Фикокод  newsm78, или шал от Дика, че носи. Чудя се де , тя си пада по масла , ама си купува момичето . Всичко си купува и има , а , както казах , не сме близки , че да и зная липсите. И той ме разстреля- вика , нищо не и купувай , щото тя беше недоволна от всичките си подаръци Shocked от приятелките си. А сега , де  Thinking Crossing Arms

Joy

smile3555

Ох...

# 190
Захара, защо те дразни, че е прояла мюсли? Това ми се струва дребнаво. Също бих си споделила книгата. Че то книгите са скъпи и колкото повече хора ги прочетат, толкова по-добре. Ако пък ги пази, съвсем няма проблем.
Иначе са дразнещи въпросите кое от къде е купено, колко струва. Не бих обсъждала всяко нещо, което съм си купила. Аз и с приятелките си не го правя. Досадно е.

Жълто цвете, не че ме дразни, че иска книгата или крема ми... Усещам, че ми завижда и някак си смята, че като сложи като моя шал или червило ще стане по- хубава и от мен  Shocked

Знам, че завистта е висша форма на възхищение, но все пак начина по който го прави ме дразни !
Не мога да реша кое е по-тъпо- завистта или дребнавостта?

# 191
tays, на обичащия етерични/базови масла е трудно да угодиш с тях, доста са изискванията към качественото масло базово или етерично - произход, състав, начин на добиване...

Мисля че девойката би се зарадвала на някое масло за тяло на wooden spoon - фирмата е българска, добри са им нещата за тяло- около 20 лева.
Надявам се не звучи като реклама, любителски се занимавам с ароматерапия и изказвам съвсем лично мнение
Успех!

# 192
  • София
Увеличително огледало - в никакъв случай. Подминете съветите на захара1010.
Идеята за ваучер е добра  Peace

Последна редакция: пт, 19 май 2017, 15:28 от miamim

# 193
Tays, не подарявай увеличително огледало,  не е добра идея. Знам, че искаш да си добра свекърва, но не се престаравай с подаръка, че ще я научиш да чака все нещо ново, все нещо оригинално, а това не е хубаво, предвид че момичето ми се струва претенциозно. Не знам колко на брой подаръци е получила от приятелките и какви са (подаръците), ама един да не ти допадне.  Tired
Изобщо не си давай зор, едно цвете и толкоз!

# 194
  • при късмета
Скрит текст:

Joy

smile3555

Ох...
Joy
За да не повтарям, те цитирам

Общи условия

Активация на акаунт