Априлски мами 2016 - Тема 10

• 60 565
  • 723
  •   1
Отговори
# 135
http://m.bg-mamma.com/index.php?topic=977928.msg35032932;topicseen#msg35032932
Копирам това с разрешение от администраторите.
Моля,гласувайте.

# 136
http://m.bg-mamma.com/index.php?topic=977928.msg35032932;topicseen#msg35032932
Копирам това с разрешение от администраторите.
Моля,гласувайте.
newsm10
Много ми е  мило и драго за всяко дете, не бих могла да реша, кое дете заслужава повече. Гласувах,но.....

# 137
Гласувах!  Praynig Peace
Здравейте момичета! Скоро не съм писала, но то и няма нищо интересно. Мони е наредила 3 зъба и е страшно мрънкане, викане и хленчене. ooooh!
От няколко дни отказва да се храни и кара основно на кърма.
При нас тези дни е 10-12 градуса и използваме хубавото време за разходки.
Имуностимуланти отказаха да ми изпишат. Мони изкара няколко вируса един след друг, но това бил начина имунната й система да заякне, според личния ни лекар.
Лека и спокойна нощ ви желая! Дано се наспим! Praynig

# 138
Честно, шапка свалям на тези, които още кърмят! Аз не бих могла да изтрая...и очевидно, че не съм  Laughing Crazy  Дано да се отбиете по-лесно  Hug

Таная, да, на Романтика сме.Страхотно е! Мнооооого красиво и много спокойно Simple Smile Разходихме се до Гърция, и там ми хареса, ама много духаше.Даниел си поигра на плажа Simple Smile Утре ще отидем към Златоград Simple Smile

Спокойна нощ  Hug

# 139
Гласувах.  Praynig
Криси, радвам се че е хубаво. Ние до сега там не сме ходили и само чуваме отзиви. Но явно наистина е прекрасно там. Даже запазих стая в къщичките на язовира.

# 140
Гласувах.  Praynig
Криси, радвам се че е хубаво. Ние до сега там не сме ходили и само чуваме отзиви. Но явно наистина е прекрасно там. Даже запазих стая в къщичките на язовира.
И ние сме в големите къщички Simple Smile Има кухня и е по-удобно за нас Simple Smile
Мъжете още спят... скучно ми е  Crazy

# 141
  • Варна
Теди, страхотни сте! Аз съм ви виждала май в Левски Embarassed bouquet
И а не съм "за" даването на лекарства с лека ръка, но пък понякога се налага. Матей също се разболя 2-3 пъти за няколко месеца, но като питах педиатърката дали мога да направя нещо, за да предотвратя, тя каза, че не. А и може би вде пак е добре организма да се справя сам, доколкото е възможно.
Зина, разсмя ме Hug И аз кърмя, яде много малко  друга храна (но по принцип не е от най-лакомите)

А аз ли съм единствената, която не е имала нормална нощ досега? Събуждане на всеки час, а напоследък става в 5:20. Плаче ми се!

Ооо не си единствената, при мен е същото, изтощена съм и на моменти в дълбока депресия  Confused
Тедка при нас събуждането със сигурност не е от глад, яде преди лягане и то доста добре.
Ловеза по-добре ли сте вече ? Много хубаво това с работата, дано ти се нареди всичко  Hug

# 142
Момичета, благодаря ви за съветите! Отбиването претърпя пълен провал #Cussing out Какъв беше тоя рев снощи незнам.. тръшкане,истерия и даже агресия... накърмих и се успокои. Днес кърмих и през деня понеже се повтори същия кошмар, а бях спряла дневното кърмене. Забелязах, че откакто спрях да кърмя след всяко хранене Алис зачочна яде много повече. Затова реших да премахна дневните кърмения нацяло. И аз не съм имала нито една нормална нощ и съм убедена , че ако не кърмя ще спум всички по-добре. Гледам жени, които кърмят у до 4години и не ногат да отбият. Не искам да съм една от тях затова предпочитам от сега , но явно ще е дълъг и кошмарен процес.

# 143
xxlusivee явно отбиването е по твое желание и затова е така. Аз премахвах едно по едно храненията, в които ядяха най-малко кърма, накрая останах само с едно кърмене и те сами се отказаха.

# 144
  • София
 Здравейте момичета. Аз набързо, че нямам много възможност да пиша. Ние сме в болницата, всичко мина. Щурчо вече е добре щом започна да се катери по леглото и да натиска бутона за помощ. Докато се усетя и той го докопал. Вече ми става неудобно пред горките мед. сестри, тичат милите на всяко позвъняване, пък нашия се смее с глас, много му е забавно. Опитах да му обясня, нъц, опитах и с каране, нъц, накрая даже му плеснах леко ръчичката за да разбере и си изядох скандала от влизащия в точно този момент лекар  Embarassed
  И ние се кърмим още, при това мноооого активно за моя радост. Не можете да си представите какво щастие е да кърмиш когато детето трябва да се слага под пълна упойка. Е верно, че после е залепен за гърдите ми цял ден, но няма реване, тръшкане и всички подобни екстри. Иначе у дома има заместени хранения когато и по колкото реши. Общо взето няма 2 еднакви дни. През нощта се кърмим твърдо на 3 часа, но на мен не ми пречи. Щом е гладен да яде, за туй са тези две „цоци„. И ние чакаме зъб номер 3, ама има да почакаме още доста така като гледам.

Оф много жега тез дни налага се да пускам климатик пък хич не ми се щеше.

За даването на лекарства, какво да ви кажа, много бях и съм все още против    АБ и други , ама ей го на вече 3 месеца е на антибиотик и тъкмо го бяхме спряли, сега пак пие. И ще го пие доста най-вероятно.   Ама като се налага. Иначе голяма част от нашите лични лекари са се превърнали в рекламни лица на определени продукти, аз затова хич не се впечатлявам.

Толкоз от мен за сега. Лека и спокойна нощ на всички мами и вече порастнали бебчовци. Аз отивам да се мятам в леглото при зверчето (ако ми отпусне малко място де)  Hug

# 145
  • Стара Загора
Casper, много се радвам, че операцията е минала успешно. Бързо да се възстановите и двамата от престоя в болницата и да се прибирате.
Аз вчера от сутринта до вечерта бях на една конференция и за първи път мъжът ми беше с нея целия ден САМ. Не беше оставал с нея за повече от 2 часа, но са се справили успешно.
Откакто спрях да я кърмя и спи през цялата нощ, а ако се случи да се събуди заспива сама. Аз обаче се събуждам през 2 часа.. то 1 година да не си имал пълноценен сън ти се отразява.
Вчера ми предложиха нова работа за малко по малко пари (пак са много де), работа от вкъщи и редовна смяна, т.е. свободно време ще имам. Докато на старата работа парите и бонуси, ваканции и т.н. са много, време никакво, стрес до небето. Трябва да избирам между парите или да прекарвам повече време със семейството си.. не мога да спра да го мисля, а след няколко месеца трябва да се връщам на работа.

# 146
Casper, много се радвам, че всичко е минало и Мони е добре. Скоро кошмара свършва.  Hug
Decuto, и ММ като трябваше да я гледа сам цял ден, беше глътнал гипса. Обаче се е справил чудесно, ходили на разходка и даже отишли до па-па да пазарят.  Joy А относно работата нз какво да те посъветвам. Ти си една от малкото хора които съм чувала,че взимат добри пари. Браво. И за пари си струва да работиш, ама пък семейството преди всичко. Не знам ooooh! И аз се надявам като се върна след 1 година на работа, да увеличат малко заплатите в детските градити. Ама каквото такова е, за това съм учила и ще си го работя. А пък и работното време ямного ме устройва, ще мога да си водя детето на ясла и да го взимам. А пък и лятото 60 дена отпуск ми идва добре. Та така де, както хората казват. На есен с песен, че догодина ми се пада да поема първа група. Малки сладки бебоци.  baby_neutral

# 147
Каспър, усмихна ме! Радвам се, че операцията е минала успешно!
Кърменето винаги ми е доставяло удоволствие, възприемам го като нещо повече от хранене.
Деси, аз винаги съм поставяла свободното си време на първо място. И с 2, и с 200 се живее. Всяка седмица чакам с нетърпение почивните дни, за да сме заедно тримата.
Таная, не знаех, че работиш в детска градина Party
Ние планувахме идните седмици едно дълго море, но останахме без кола.

# 148
Дааа,Ralika. И много си обичам работата. И изпадам в ужас като гледам по новините за отношението на някои колеги към дечицата. Знам, че понякога 30 деца те изкарват извън кожата ти, но си има начин за всичко. За такива педагози, които се държат така трябва да им се отнемат учителските права. В градината, в която работя има камери и съм доволна. Няма как да стават такива неща... Отплеснах се hahaha
Туко що закарах Сияна в моите росители, сега ме чака голямо чистене...

# 149
Casper, чудесни новини! Бързо да се възстановява малкият герой! hug:
 За АБ не го мисли, щом е за добро на детенцето. Ще мине и замине и ще порасне голям, силен и смел мъж!
Много се радвам, че всичко е минало добре. Praynig
И аз кърмя активно и си мисля, че отбиването ще е по-голяма драма за мен.   Blush

Общи условия

Активация на акаунт