Априлски мами 2016 - Тема 10

• 60 667
  • 723
  •   1
Отговори
# 630
  • Стара Загора
До 18 август трябва да почне, но като отида да я запиша ще ми кажат кога, защото е по график.

# 631
Деси, в коя ясла ще я записваш

# 632
  • Стара Загора
Първи юни, 2-ро желание беше.

# 633
Много странно, че трябва да почнете точно в разгара на лятото  newsm78 да не говорим какви безумни жеги са.
Момичета, с какво мажете обривите от жегите, и за колко време изчезват?

# 634
  • Стара Загора
Обсъдихме с мъжа ми и май няма да я записваме сега.
Аз с нищо не мажа пъпчиците. След баня ползвам А дерма и минават през нощта.

# 635
Пъпките. ако излизат просто почвам да го обличам още по-леко ако е възможно и му правя душче след разходка. И си изчезват сами. Единствено като спи на една страна и му се обрива бузата или като се плюнчи( освен да слагам редовни лигавници да обират) няма какво да направя.
Днес почнах да разпознавам някои думи, които бърбори Тервел. След като успях  да си почина и не бях зарината с домакинска работа почнах да се заслушвам .хахаха много е смешно, защото някои думи нямат нищо общо с реалните, но пък му хващам цаката на моменти какво иска.

# 636
Значи обрива на моето момче може да не е от жегите, вече няколко дни не минава.

# 637
Амини, не е задължително. Все пак децата са в различни условия, зависи от дрехите, от температурата, от материите, от чувствителността на кожата...обикновено тези дребни пъпчици, които почти не се различават по цвят от здравата кожа са от изпотяване, но ако мястото, на което са не може да се проветрява постоянно няма как да е суха кожата да се възстанови. може да пробваш да го пудриш с пудра прах или да го мажеш с крем пудра, козметиката същи запушва порите( особено лятото) и кожата не  може да диша, за това се избягват мазни кремове и олио за тяло в топлите месеци....

# 638
Хариста, има обрив по лицето, раменете, по гръбчето (там където минава памперса), и единични пъпки на други места  Confused Не го сърбят, зъби го мъчат, скубе си косата, утре мисля пак да го подстригвам.  Никога не е бил с чувствителна кожа, но е много светъл.

# 639
Хариста, има обрив по лицето, раменете, по гръбчето (там където минава памперса), и единични пъпки на други места  Confused Не го сърбят, зъби го мъчат, скубе си косата, утре мисля пак да го подстригвам.  Никога не е бил с чувствителна кожа, но е много светъл.

Все места, които трудно ще опазиш.Ако искаш пробвай с пудра на гръбчето под памперса, лицето изплакване с водичка след сън и разходка, И една идея по-хладно да е при него. По-свободни дрешки......
На Тервел,заради зъбите, пак много лиги и се обрина до пъпа,където преливаха над лигавника...хахаха

# 640
Судокрем дали ще свърши работа, пудра нямам. Благодаря за съветите, ще пробвам някои от тях.

# 641
Той е много плътен, но не пречи да пробваш, на кръста. Той изсушава.....аз гледам да е колкото може по-проветрен , хахах ако мога така да кажа.....у дома мекаа мебел е покрита с чаршафи( за по прохладно), климатиците включени, той е бос и леко облечен, но като стане от сън, някой път така се е спарил на страната, която е спал. Не може да ги опазим на 100%.

# 642
И Максим е целият в пъпчици, дребни, различават се само на светло - от жегите са, не се притеснявай. Той ходи вкъщи гол, само по слипче или пелена, но навън е облечен.
Баба му и дядо му бяха на гости, но ги вижда рядко и падна голям рев. И си тръгнаха почти веднага, както винаги... На детската площадка не иска да си играе с децата, ако някое го докосне - рев. Много съм разтревожена, казвам си, че може би ще е затворено дете и трябва да го разбирам, намразих детските площадки - просто си стои и гледа отстрани децата  Confused

# 643
  • София
Амини, ние бяхме с такива пъпчици като тези за който ти споделяш. ЛЛ реши и ни предписание Фенистил, аз понеже доста дълго не минаваха( мазах със Судокрема, Биодерма която също ползвах и не), минаха 2 месеца и нищо. Накрая ги заведох в Детско Здраве при кожен, бях се насочила и към алерголог ни не се наложи. Та докторката го преглежда дълго и много обстоино, поговорихме и малко наложи забрана на някои неща за хранене, смени ни козметиката и всичко беше ОК. Когато пристигнахме на морето незнам дали от много топлото и влажно време, дали от пясък или незнам но сами по ръцете му излязоха едни дребни пъпчици, сестра му е същата но с много по- малко. Иднат седмица съм записала час пак при кожната.

# 644
  • София
Макси млечните ли ви ограничиха?

Общи условия

Активация на акаунт