Черноморец 2017-2020

• 81 142
  • 564
  •   1
Отговори
# 255
А някой ходил ли е на плаж Атия? Къде се намира, хубав ли е...? Прочетох, че има такъв в нета. Толкова години подред сме все в Черноморец и никога не съм знаела, че там има плаж. Иначе ние ходим на Вромос и понякога на Градина.
На Вромос? При радиацията? Защо си мисля, че имаше радиация и на Атия??
Нещо не им вярвам за радиацията. Ту казват че има, ту че няма. Според местните, а и според мен, това са някакви мафиотски игрички, за да свалят цените и да склонят хората да си продадат земите.

# 256
  • София
В момента се връщат земите и целта е да  паднат цените.Мога да се обзаложа как след  някоя година, когато изникне голям комплекс, това ще стане най-чистият плаж и няма  и да се чуе думичка за някогашната радиация Wink И ние ходихем на Вромос. Плажът е страхотен.Апетитите към него- огромни.

# 257
То по тази логика, защо не си купите земи в самата закрита уранова мина. Там сигурно ще са още по-ниски цените!

# 258
  • София
Аз нямам  никакви инвестиционни  намерения Wink От години  не почивам  по БГ черноморие, а тази почивка ми даде надежда за спокойствие и природа, която откривам по гръцките плажове. Който където иска да си ходи

# 259
  • гр. София
Здравейте, някой знае ли каква е цената на чадърите тази година на централния плаж и на Градина?

# 260
  • София
На централния плаж комплектът е 18 лв., на Дърти градина - 20 лв., на Кайт бара - 10 лв.
Комплект = 1 чадър + 2 шезлонга.

# 261
  • Sofia
Наистина събота и неделя е ужасно но Градина, голяма гнеч. Ние ходим в 8.30, сядаме на първа линия и в 11ч идва някой нахал и се тропва пред нас. Отвратително.
Още един глас за бистро св. Никола (в началото на главната срещу аптеката). Добро и бързо обслужване, големи порции, вкусна храна и много прилични цени. Много ми хареса.

# 262
  • София
НИе много харесахме едно заведение- Рапана.Препоръчано ми е от местни.имат и обедно меню.Готвят вкусно

# 263
  • София
Първата вечер, при пристигането ни, седнахме в Рапана. Приятно е, непретенциозно.
Няколко вечери подред сядаме във Вромос, там също ми хареса, но снощи нямаше места. Днес си направих резервация.
Някакви отзиви за гръцкия ресторант, има ли смисъл да го резервирам на изпроводяк?
В момента пиша от Градина, днес беше пренаселено, а вече е направо дискотечно. Ако не беше чистата вода, събота и неделя нямаше да припаря.

# 264
  • густо майна Филибето
Навсякъде е пренаселено събота и неделя. Даже и "при урана" хавлиите са на 4-5 метра Grinning
Септември е любимият ми месец за почивка, естествено топлите дни. Миналата година бяхме трите последни - до 16 септември, нямаше чадъри и шезлонги, топло море и не толкова жарко слънце - направо приказка!
( мен истерията за радиацията много ме устройва, защото предпочитам Вромос точно заради спокойствието и плиткото море)

# 265
  • Пловдив
Някакви отзиви за гръцкия ресторант, има ли смисъл да го резервирам на изпроводяк?
Кой е гръцкият?

# 266
  • София
Ето този имах предвид, моя приятелка ми беше казала, че е гръцки, не съм сядала никога:
http://iskamdaqm.bg/starfish

# 267
  • Пловдив
Ааа, Старфиш Simple Smile. Писала съм за него, не крия, че ни е любим. Ако сте почитатели на морска храна, ще ви хареса. Но задължително с резервация.

# 268
  • София
Ясно, много благодаря! Утре ни е последна вечер и се колебаех между него и Вромос. Ще го пробваме, стига да има места. Simple Smile

# 269
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
А някой ходил ли е на плаж Атия? Къде се намира, хубав ли е...? Прочетох, че има такъв в нета. Толкова години подред сме все в Черноморец и никога не съм знаела, че там има плаж. Иначе ние ходим на Вромос и понякога на Градина.
Плажът на Атия се намира между едноименния полуостров където е военноморска база Атия и парк Росенец срещу о-в св. Анастасия (Болшевик). От другата страна на полуострова е залива Вромос.
То по тази логика, защо не си купите земи в самата закрита уранова мина. Там сигурно ще са още по-ниски цените!
Каква уранова мина ви гони? В мина Росен (аз съм оттам) никога не се е добивало уран, а медна руда. Знаеш ли колко много хора живеят там и досега нищо им няма. Завишената радиация я създават фейкновините на  хората които искат да изкупят имотите на хората на безценица. Колко сме си плацикали като деца краката във "отпадните" води на флотационната фабрика - израснахме здрави и прави хора. Още веднъж - радиация няма.

Общи условия

Активация на акаунт