Борба с ранното остаряване....Как?-3

• 103 150
  • 747
  •   1
Отговори
# 465
Благодаря за препоръчките Миоки !
ЛияЛ -на доста съм ,срам ме е да си призная  Laughing
Околоочни съм ползвала на Nux и на Eucerin. Nux-a според мен в пъти превъзхожда Eucerin-a

Много ясно , все пак Nuxe са френски .. за мен френската козметика си остава номер 1 ... лукс и класика  Peace французите нямат равни в козметиката , а  немците са добри в други неща , но не и в това .. мое мнение .. Никога не бих ползвала немска козметика
PartyАбсолютно съм съгласна,за лукса.
Добре, че прочетох тук за Нюкс, че е луксозна козметика. Иначе все щях да я мисля за абсолютно посредствена. Значи, щом е френска, значи е висш пилотаж, пък ако не е френска-пфу! 😜

# 466
 Wink И мен все на френска си ме влече, но тази марка ми е посредствена

# 467
  • Canada
На Nuxe единствено балсамът за устни в бурканче ми допада, всичко останало което съм пробвала е страшно посредствено  Rolling Eyes

От около седмица ползвам хидратиращ крем на Darphin и съм очарована, определено ще пробвам и други продукти на марката  Heart Eyes

# 468
И на мен бурканчето за устни на Нукс ми е любимо; друг незаменим продукт ми е един измивен гел на марката, който хем чисти добре, хем не изсушава, хем е голямо количество. Но чак Нукс да е върхът на елитарността - аз затова също реагирах така - да не се обобщава "френска", "немска" козметика. Нукс е просто аптечна, среден клас козметика, подобно на Биодерма, Юсерин, Ла Рош и пр.

# 469
  • Бургас
Чак връх Нукс не е,но и посредствена козметика не бих я нарекла. Wink Имам дневен крем и околоочен и съм много доволна,до кожа си е.На Darphin съм пробвала мостри при приятелка на серум и кремове,но така и не ме подтикнаха да ги купя в пълен размер. Wink

# 470
Много съм доволна от Darpfin hidra rish.

# 471
На Дарфин съм ползвала хидратиращ крем и хидратиращ серум - не бяха лоши, но и нищо особено; пак аптечна козматика, но по-скъпа.

# 472
Аз лично подкрепих тезата,че френската козметика по принцип е лукс.Луксът се изразява в съотношението текстура-аромат-опаковка-ефикасност,та дори и цена.Нукс като марка,аз лично не харесвам,още откакто се появиха на пазара.Просто уточнявам позицията си

# 473
  • Бургас
А какво мислите за Lierac,какво сте ползвали и от какво сте доволни.

# 474
Здравейте, знам че тук ще получа адекватен отговор на въпроса си .
Получих като подарък един комплект на Авен, но не зная за какво е и как да го използвам. На 29г съм, със смесена и чувствитрлна кожа склонна към пигментация .
Това са нещата 

# 475
 На Darphin  ми е любим СС крема и го използвам ежедневно и зиме и лете, със слънцезащитен фактор SPF 35 e.

На Нукс харесвам серията Марвеянс Експерт- лифтинг серум, крем и околоочен, и в момента съм с тях. Често са на промоция и са доста изгодни. Сухото олио на Нукс също използвам ежедневно за укротяване на косата. Освен това обожавам аромата му.

И да, съгласна съм , че нито марката ,нито цената определят ефикастността на продукта. Всяка кожа има нужда от различна грижа и реагира по различен начин. На мен например Филорга тайм филър, който всички харесват, ми зачервяваше лицето, добре че бях взела първо тестери да пробвам. За сметка на това пък миналото лято използвах един много евтин крем с розово масло, само такъв имаше в селото,където бяхме, тъй като си бях забравила козметиката. И много ми допадна, кожата ми стана като кадифена, даже после си купих и такъв серум.

# 476
От Nuxe съм купувала 1-2 продукта и все едно си купил нищо. Не бих повторила.
Общо взето дори козметиката 'висш пилотаж' като Сисли, Ла Прерие, Ла Мер, Др. Хаушка и т.н. чудеса не правят и не си струва да се хвърлят толкова пари. Видим ефект се получава от процедури и инжекции само.
Козметиката поддържа настоящето състояние на кожата, може леко да я освежи , но до там. По тази причина аз съм спряла да купувам и да пробвам различни марки, използвам си едни и същи продукти, които работят при мен и не са извънземни цени.

# 477
  • София
  За сметка на това пък миналото лято използвах един много евтин крем с розово масло, само такъв имаше в селото,където бяхме, тъй като си бях забравила козметиката. И много ми допадна, кожата ми стана като кадифена, даже после си купих и такъв серум.
Споделете за крема- кой е този крем?
Благодаря!

# 478
Добре, че прочетох тук за Нюкс, че е луксозна козметика. Иначе все щях да я мисля за абсолютно посредствена. Значи, щом е френска, значи е висш пилотаж, пък ако не е френска-пфу! 😜

абсолютно посредствена е, един продукт няма, който да съм купила и да ми е харесал

# 479
Така е.
Има няколко активни съставки, които доказано работят и които могат да се намерят и в евтини продукти, другото е пълнеж за глезотия (в добрия смисъл на думата), консистенция приятна за нанасяне и не на последно място, вдигане на продажбите.

Общи условия

Активация на акаунт