Борба с ранното остаряване....Как?-3

• 103 072
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
Хиляди съм дала за кремове, от Ахромин до Експигмент и нищо. И на процедури съм ходила - фотоподмладяване,  дълбок хим. пилинг, а последно избелваща мезотерапия с вит.С  Единствено след пилинга изчезнаха.....за 2 месеца, и пак избиха  #Crazy

# 76
Като говорим за петната, кажете какви слънцезащитни кремове ще ползвате това лято? От кои сте доволни? Аз ще купувам нов тониран с 50+ фактор и се чудя на коя марка да заложа... Ако не намеря подходящ тониран, мога и бял да взема и да го смесвам с ФДТ...  newsm78 Освен това ми трябва и пудра с висок фактор за подновяване на слънцезащитата...   Peace Колебая се от медицинските марки ли да е или от другите - Клиник, Shiseido, Aven, Bioderma, Vichy... Rolling Eyes

# 77
Аз нищо няма да казвам за слънцезащитата, защото Eucerin с фактор 30 ми беше идеален години наред. Нямах и една луничка, имах и тен.
Тази година със същия крем ми стават леки.
Тествам тези дни La Roche с фактор 50 и Eucerin с фактор 50. Да видим дали ще се спра на някой от тях

Дадоха ми тестер на Esthederm Photo Reverse:
https://www.esthederm.com/en/suncare/by-need/anti-dark-spot/phot … h-protection.html
Не е обозначен фактор на него и не съм свикнала да не виждам написан фактор, ме е леко страх да го пробвам.
Понеже знам, че е трудно махането на петна, толкова се страхувам да не се сдобия с тях.

# 78
Дами,понеже тази тема е най-активна да ви попитам тук за предложение за скраб маска с много фини частици.До сега ползвах на Филорга и много я харесвах,много фини частици,все едно минавам кожата с фина пила,след нея порите са видимо свити и по-незабележими,но искам да разнообразя с друга марка. Peace

# 79
еликсир, не мога да дам препоръка, защото не ползвам такъв продукт. Но маската на Филорга мислиш ли, че би раздразнила чувствителна кожа?

За слънцезащитата след като тествах няколко дни La Roche Posay Anthelious XL 50 fluid за лице, мисля, че мога да кажа, че предпазва. Не почернявам с него и не се засилват луничките, които започнаха да ми стават. Май ще остана с него за лятото.
Ако после устанявя друго, ще опитам екрана на Кларинс или Esthederm Photo Reverse може би.

Преди години на Ла Рош слънцезащита ме предпази през лятото да не ми се пигментират ужасни белези и си останах снежно бяла. Лежах в дерматология заради тях и като ме изписваха, лекарят ми препоръча крема на Ла Рош. Но сменят формулите според мен, дано и сега не се разочаровам.
Между другото двете лета, в които слагах този крем, лицето ми беше като консервирано и не се промени и състари грам.
Тук, където живея, са луди да се пекат и да са черни, слънцезащита според мен не се ползва. Грижа за кожата също. Изглеждат прилично до 25 максимум, да недо  кажа и 20. Кожите им са с много повече бръчки от нормалното за възрастта. На 30, а на 35 съвсем не съм виждала добре изглеждаща несъстарена жена.

Последна редакция: сб, 20 май 2017, 11:22 от marigold_

# 80
Къде си ти? Мислех, че не са останали места където да се пържат хората вече  Laughing

Аз също търся нещо с много фини частици. Преди време ползвах скраб на Нютроджина който беше със ситни частици, но искам да пробвам нещо друго.

# 81
  • Бургас
Имам алергична хрема целогодишно от десетина години поне. Първо не ме притесняваше, защото само сутрин ми течеше носа и после се оправях.
Когато синът ми тръгна на детска градина и започна да носи вирусчета вкъщи, всяка хрема започна да ме удря в слабото място. Бях с гноен синузит по половин година и само ме мотаеха по УНГ и алерголози. Тъпчеха ме с антибиотици, кортикостероиди, последно в алергологията не установиха от какво ми тече носа постоянно, но ми дадоха антихистамини, които да си пия с години. Пробвах ги няколко седмици и нямаше ефект.  Една пролет носът ми си остана перманетно напълно запушен, след като бях ползвала дълго кортикостероидни капки.
Комбинацията, която ползвах на Аквасорс, беше Зелена Енергия, Колактив, ЕМК и Суперантиоксидант. Много пари са, но носът ми се отпуши на втория ден.
Не ги пия постоянно, един курс направих.

Благодаря!  
Скрит текст:
На мен от теста за алергии нищо не излезе, освен лека реакция към плесен, но и на мен всички, при които отидох ми изписаха антихистамин и капки.И при мен започна така-само сутрин, аз си мислех, че настивам и такацяла зима с хрема, докато накрая не ми се запуши носа до степен да не мога да дишам.

# 82
Галчудо, дано помогнат и на теб. Някой е доволен от нещо, друг не, но аз много проблеми си решавам с по-алтернативни начини.

# 83
еликсир, не мога да дам препоръка, защото не ползвам такъв продукт. Но маската на Филорга мислиш ли, че би раздразнила чувствителна кожа?

Скраб маската на Филорга като се нанесе става на мехурчета,оставя се да засъхне и да насити кожата с кислород и после с влажни пръсти разтърквам добре и ексфолирам.Тя е хем кремообразна и нежна,хем с много фини частици и много нежно почиства,след нея усещам кожата наистина чиста,а порите са свити.Никога не ми е раздразвала или зачервявала кожата,а пък не е да не търкам и то настоятелно.

Скрит текст:
Февруари бяхме на море,близо до екватора,слънцето както не го усещаш през деня от бриза,на вечерта си зачервен и то при мазане с 50 фактор и само от плуване,без да сме се пекли изобщо.Та имаше две жени,които по цял ден се печаха като гущери.По което и време да отида на плажа,те са там,от сутрин до вечер без да си покриват лицето,без чадър,ей така директно.Едната особено беше станала катран черна,само по сгъвките под дупето си личеше колко бяла е била.И на двете кожите бяха съсипани въпреки мазането с масла,с ужасни дълбоки бръчки,многото събиране на тен рано или късно ти представя сметката и то солена,такава кожа вече няма оправяне.

# 84
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ако не намеря подходящ тониран, мога и бял да взема и да го смесвам с ФДТ...  newsm78
Имай предвид, че ако смесваш слънцезащитата, факторът й пада.  Peace

Еликсирче, като чета описанието на маската на Филорга, се сетих, че звучи точно като тази маска на Миша http://www.thebestbeautyblog.com/missha-super-aqua-oxygen-micro- … ash.QFGttraD.dpbs
Все забравям да си я поръчам, но съм чела отлични ревюта за нея. Стига да нямаш предубеждения към корейската козметика, може да е вариант. А и цената й не е като на Филорга.  Grinning

# 85
marigold  Heart Eyes мернах те и тук. Може ли да ми пуснеш линк към крема на Eucerin s 5% уреа от който сте били доволни (гледам и с 10% има, но може ли да дойде силен, и ние на лице ще ползваме). Изглежда ще поръчвам онлайн и пак чакане, та искам да поръчам точно каквото трябва, а не нещо подобно, после пък друго... ВИдях има доста вида, на някои уреа в съдържанието, без да се споменава процент. Не съм сигурна кой е по-силния и би сършил работа. Благодаря ти  bouquet

Последна редакция: сб, 20 май 2017, 14:18 от vici75

# 86
Ако не намеря подходящ тониран, мога и бял да взема и да го смесвам с ФДТ...  newsm78
Имай предвид, че ако смесваш слънцезащитата, факторът й пада.  Peace
/quote]

A ако и ФДТ е с фактор, дали много се намалява защитата?
Питам защото тези бели слънцезащитни кремове ги мразя на лицето си, така белвам и лъсвам с тях... Като смеся с ФТД долу-горе се получава моя тон на лицето... newsm78
Аз снощи много се рових за информация за подобна слънцезащита:

Някой ползвал ли е подобна да даде отзиви... На мен ми трябва за подновяване на слънцезащитата през деня когато вече съм с грим. Дали върши работа и дали не изсушава кожата?

# 87

vici75, това е кремът за лице:
https://www.eucerin.de/produkte/urea-repair/original-creme-5prozent-urea

Мажа детето всеки ден по веднъж, съвсем в началото може би по два пъти. Имаше един пръст дебела тъмночервена твърда кожа на бузките.

Сега и изобщо веднага след като започнах да го мажа, няма никаква следа от проблема, Дано и на вас помогне.
keratosis pilaris каза, нали? Аз колко чужди форуми четох и какво ли не пробвах, докато една дерматоложка не ни препоръча този крем. Включително, приготвен в аптека крем с урея 5 и никакъв ефект.
На български няма никаква информация.

# 88
 marigold_ bouquet bouquet bouquet bouquet много  ти благодаря.

Не мога да си обесня защо при нас на кремовете с урея не пише 5% отпред, а отзад в съдържанието. Дали за същото нещо става дума? Иначе тоя крем го има, описание, опаковка всичко същото. Само ей това 5% не е отпред, а е споменато в съдържанието отзад само урея без проценти. Сега се чудя дали е същия.

А дерматолога и на нас нищо не каза. Само да се хидратира, а кое с какво и т.н. нищо. Прегледа трая 3 минути. Отвратителни са тук. Да, и на моя личицето му стана с по-груба кожа, като пъпки ситни, но не е пъпки, грапава стои една. Ще видя какво да взема и ще мажем. То човек докато не пробва няма как да разбере. СЪщо гледам че има и АХА в тоя крем, дали няма да му излязат пък луничики? Пише обезателно фактор да се ползва. Но аз мисля вечер да мажем, та ще видим. Не че е на вън по цял ден, но знаеш ли, а е беличък.

# 89
Щом е с АНА значи ексфолира и дори вечер само да го ползвате, през деня трябва да е с крем с фактор.

Общи условия

Активация на акаунт