Борба с ранното остаряване....Как?-3

• 103 096
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
  • Бургас
А на Авен кремът хубав ли е,има ли ползвали/щи го?

Последна редакция: ср, 05 юли 2017, 19:00 от Bright Crystal

# 496
Аз не съм го пробвала, но казват че е хубав. Ретинолът в него бил ненамси какъв и трябвало само едно конвертиране в кожата до ретионидна киселина, докато на обикновения ретинол - две конвертирания.

# 497
Никакъв уау ефект не видях от Авен.Но е хубав като консистенция и усещане.Мисля,че и като състав.RoC вече не се продава в България.Наистина беше много добър.

# 498
RoC има в iherb и в Amazon за пазаруващите онлайн.
Жалко, че са го спрели.
Арома имат някакъв крем с ретинол и хилауронова киселина гледам в нета, сигурно има и други, но трябва да се търси.

# 499
От март съм с гръцкия третиноин,има чудесен ефект въпреки,че кожата ми е суха.От Ай хърб поръчах един  с 1%ретинол Life flo-също много добър,а е евтин,към 18 долара.За сега това са ми ретиноловите фаворити -супер евтини и достъпни.Арома не съм ползвала,но сигурно ще е слабичък.

# 500

Сестра ми беше на почивка в Гърция и я инструктирах да вземе. Взела е само една тубичка, защото не е имало повече в аптеката. Обеща ли са ѝ за другия ден, но тя в последния ден е обикаляла да търси и не е могла да изчака. В останалите аптеки, които е обиколила не са имали.
Взела го е за баснословната сума от 3 евро  Crazy

На Арома със сигурност ще е слабичък, защото обявената първа съставка е хилауроновата киселина. Ретинолът сигурно ще емалко като % но като първа среща с тази съставка може да е добър избор.

# 501
Сестра ми беше на почивка в Гърция и я инструктирах да вземе. Взела е само една тубичка, защото не е имало повече в аптеката. Обеща ли са ѝ за другия ден, но тя в последния ден е обикаляла да търси и не е могла да изчака. В останалите аптеки, които е обиколила не са имали.
Взела го е за баснословната сума от 3 евро  Crazy

Миоки  Hug

Как изглеждат кремовете с ретинол от Гърция? Конкретна марка ли са? Ако ходя в Гърция това лято да си купя.

Аз никога не съм използвала крем с ретинол, третиноин...А съм над 35  Crazy

ROC за съжаление няма и тук в Норге  Sad

Може ли да се ползват лятото кремове с ретинол?

# 502
Гръцкият крем е третиноин или ретиноидна киселина 0,05% и се казва Airol.
Това се води лекарство, не козметика.

Ако решиш да ползваш, направи си проучване как се маже, колко и т.н. защото има странични ефекти които могат до голяма степен да се избегнат, ако се прилага правилно. В ютуб е пълно с клипове със съвети.
Ако не си ползвала никакви ретинолови продукти до сега, може да започнеш с крем с ретинол и есента да минеш на третиноин примерно.

Някои твърдят, че не е добре да се ползват лятото, други, че няма проблеми стига да се ползва качествена слънцезащита. Склонна съм да се присъединя към твория отбор  Laughing
Просто забравяш за слънчеви бани на лицето и използването на слънцезащита целогодишно е абсолютно задължително.

Не се ползва, ако си бременна защото има риск за плода.

# 503
Има доста кремове и серуми с ретинол в амазон, за мен обаче повечето са неизвестни марки... Освен Авен, Roc, La Roche-Posay Redermic R, Eveline Cosmetics - Neo retinol, Alcina vitamin A , Diadermine neo-retinol, Garnier natural pro-retinol, Неострата, Poppy Austin и много други...  На есен ще си взема някакъв ретинолов серум или крем, обещаха ми и този от Гърция да ми донесат...  Макар, че от първия ми ретинолов крем на Неострата нямах много добро впечатление... Но той беше с АХА-киселини и може би заради това... newsm78

# 504
Аз съм във възторг от третиноина. Просто това е вълшебният крем който търсих толкова време. Не изпитвам страничните ефекти, за които повечето говорят или поне не с такава сила. Съвсем леко ми се засуши кожата, но нямам белене, сърбеж, зачервяване - нищо, а се мажа през ден вече, а ползвами киселини. Явно кожата ми е като подметка  Laughing

Започнах го в началото на юни. За момента на бръчките няма ефект, но аз и не очаквам толкова скоро, за това пък порите са значително по-прибрани и кожата ми е гладка като бебешко дупе. За видим подмладяващ ефект се говори чак след 3-6-тия месец, че и година, зависи от изходното положение.

Просто това е вид "лечение" на бръчки или поне поставянето им в ремисия и е дългосрочна инвестиция, не е нещо което може да ползваш от време на време.

# 505
Аз се присъединявам към мнението на Миоки. Ползвам третиноин точно една година всяка вечер, измазах три тубички през това време, много е икономичен.

На 42 години съм и бръчки нямам. Челото ми е гладко като бебешко дупе, нямам дори наченки на линии, пачи крак също нямам. Порите ми са свити и чисти и кожата ми направо блести. Зарязах всякакви пудри, ФДТ, коректори и хайлайтъри, без които преди не излизах от къщи навън. Преди имах пори, пъпки, петна от пъпки, неравна кожа, които трябваше да се крият. Сега и грима ми стои по-добре на кожата като е гладка.

Вече не харча и състояния за бяла козметика, вечер мажа с третиноина, сутрин с най-обикновен овлажняващ крем. Взела съм си тонирана слънцезащита фактор 50, за която специално четох че е съвместима с използването на третиноин и киселини.

Направо съм очарована от този прост, евтин крем. Като помисля с моята проблемна и мазна кожа колко пари съм похарчила през годините за какви ли не мазила без никакъв ефект и ме хваща яд. Даже не ми е толкова за парите, колкото за разочарованията, че и поредното нещо което пробвам пак не работи.

# 506
  • Canada
Brie, би ли ми припомнила кой третиноид ползваш, ако помня правилно от ebay поръчваш  bouquet

А тонираният крем кой е?

Благодаря предварително  Hug

# 507
Някой да има информация за NIOD newsm78 Във фейса ми се появи реклама на сайт , в който се предлагат много интересни продукти и единия от брандовете е въпросния НИОД. Сега съм нацелила един серум за околоочната зона, който  contains 28 complex approaches to fight visible aging of the eye contour. Фийдбака в сайта от този продукт е УАУ Много хубаво ми изглежда за е истина, защото и цената не е кой знае каква де.

# 508
  • София
Много коментирани са продуктите на Deciem в предишни и всякакви други теми.
Добри са! Аз лично пробвах доста от тях и съм доволна, но всичко зависи от конкретните потребности на твоята кожа и правилния избор на продукти. Съотношението цена-качество при всички продукти на компанията е отлично. Фигурират и в доста класации за най-добри козметични продукти на годината. Дори и най-евтините от тях -the ordinary са много хвалени и има защо.
Бих те посъветвала да не очакваш нищо УАУ, а ако пробваш да си последователна и търпелива. Ако не е това твоя подход, по-добре се насочи към нещо друго!

# 509
Niod са марка на Deciem май са най-високият им клас за козметика за лице. Хвалят ги доста, но аз лично не съм пробвала.
Според мен цената не е хич ниска за 15мл продукт  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт