Борба с ранното остаряване....Как?-3

• 103 034
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Купих миналата седмица RHA Serum, Advanced Filler, R [||] Eyes и Deep Repair Balm по препоръка на дерматолог. Буквално за три дни кожата ми светна, напомпа се и се поизпъна. Нямам много бръчки, но беше започнала да ми се дехидратира кожата и имам някакъв проблем с пъпки напоследък. Дерматоложката ме посъветва да хидратирам силно с Теоксан и да внимавам много със слънцето, за да избегна петна по лицето.
Ползвам серума, околоочния и филъра сутрин и вечер, балсама само на по -сухи участъци или линии. Ефектът при мен е наистина УАУ. Козметиката е наистина медицинска, тествана не върху животни, а инвиво. Няма общо с аптечните класове козметика, в пъти по-добра е. Има я в Ремедиум (аз я купих от там) и в други аптеки и козметични магазини.
Сравнен с Филорга, Кларанс, Клиник, Ести Лаудер, Карита, Ланком и пр. висок клас козметики, които съм ползвала също е по-добра, поне за моята кожа и имаше мигновен ефект. При мен той се изразява в освежаване, "напомпване" на кожата, леко заличаване на повърхностните линии, дори бързо регенериране на кожата в участъците с тези ужасяващи пъпки, които ме бяха нападнали. Въобще, изпънах се отвсякъде Stuck Out Tongue Closed Eyes
Преди това си бях взела Slow Age на Виши, който също ми харесваше, но Теоксан е изключително добра козметика. Направо съм козметично - щастлива от една седмица насам BlushBlush

# 556
Каква е цената, ти с каква кожа си?

# 557
 DonaFlor, благодаря за инфото - тази марка ми беше напълно непозната. Сега ме заинтригува, иска ми се да я пробвам.

# 558
Каква е цената, ти с каква кожа си?

цената е 100+лв.

# 559
Може ли малко инфо за съставките?

Цените са умопомрачителни  Laughing
https://www.dermacaredirect.co.uk/catalogsearch/result/index?attr=0&q=TEOXANE

# 560
Високи да, но под упомрачителни разбирам Сисли и Ла Прери или Де Ламер.
Висшите класове кремове и серуми на Ести, Ланком и Герлен са дори с по-високи цени.

# 561
Може, ама аз и тях не ползвам. Това си е живо кожодерство Simple Smile
За мен са си умопомрачителни, за това питах какви са им съставките, че ми стана интересно.  

Уф, тия нови емот икони за нищо не ги бива...

# 562
Не знам дали въпросът ми ще е удачен за тази тема. Търся добра козметичка в София. Необходимо ми е, освен за нормалните процедури, но и да ми препоръча подходяща козметика,  съобразена с кожата ми.
Ако някоя от вас има информация, би ли я споделила?

# 563
  • София
DonaFlor много ти благодаря. Решила съм да си взема някакъв хубав крем и серум и твоето мнение за теокСан много ми помогна. Ще дам отзиви като по натрупам впечатление.

# 564
  • София
Цените наистина са високи, но в никой случай не бих ги нарекла "умопомрачителни".
Предвид многобройните кремове без ефект, които съм купила през последната година и общата сума, която съм дала за тях, а и сравнени с ефекта от тази серия- за мен всеки похарчен лев за тази козметика е оправдан.
Нормално е всеки да има предпочитания и принципи дори в козметиката. Аз споделям моя опит и лично мнение.

# 565
Радвам се за теб, наистина  bouquet  За мен просто продължават да са умопомрачителни. Другите, още по-скъпите наричам абсурдни Simple Smile
Важното е да има избор. Всеки преценява какво може и какво не може да си позволи  Peace

# 566
Здравейте, сигурно е обсъждано, но не можах да намеря. Какви добавки пиете? Нямам проблем, по-скоро целя превенция. Започнах с  цинк+биотин на Абофарма, но като гледам дозата е минимална. Пила съм магнезий, омега 3, а сега се чудя какво да си взема.

# 567
Аз взимам мед с цинка. Четох че  е добре да се приемат заедно. В момента взимам и рибено масло с вит. А
Преди пих 6 месеца Б комплекс.

# 568
Здравейте, сигурно е обсъждано, но не можах да намеря. Какви добавки пиете? Нямам проблем, по-скоро целя превенция. Започнах с  цинк+биотин на Абофарма, но като гледам дозата е минимална. Пила съм магнезий, омега 3, а сега се чудя какво да си взема.
Пия коластра, омеги, колаген, антиоксидант, коензим Q10, алое, витамин Д, водорасли, мака - естествено не всичко наведнъж Simple Smile

# 569
Разгледах продуктите и харесах този крем https://apteka.framar.bg/30044044/%D1%82%D0%B5%D0%BE%D0%BA%D1%81 … a-40-%D0%BC%D0%BB
Дали ще е хубав?

Общи условия

Активация на акаунт