Борба с ранното остаряване....Как?-3

• 103 063
  • 747
  •   1
Отговори
# 645

Изчетох темата за Филорга, но там околоочните почти не ги коментират
Много пъти са коментирани двата околоочни на Филорга,като общото мнение е че Тайм филър околоочен е по-добър от Оптим айс,особено за сух контур и/или зряла кожа.Моето мнение е същото,Оптим ми е прекалено лек,ТФ айс ми беше супер,един от любимите ми кремове,много добре попива и подхранва.

Ани,поръчах си ръкавицата,но от Зоя,понеже съчетах поръчката и с африкански сапун и измивния гел на Алтея с жасмин и роза.Кремчето на Талго със силиций не ми пресушава,напротив,много добре подхранва без да е мазен,попива добре,доволна съм.Ползвала съм (и ползвам) някои пълноразмерни продукти на Талго,само един не харесах,но го модифицирах и го изхабих така,че да ми хареса,както и много мостри благодарение на много полезна съфорумка (сърдечно й благодаря за което),но моята кожа е суха,а ти доколкото помня си с комбинирана,ако искаш питай за някой конкретен продукт,ще споделя дали съм го ползвала.Последно взех този за 24 часова хидратация-доволна съм,наистина ми хидратира кожата от сутрин до вечер.

# 646
Също и на мен ми омръзна да чета едно и също във всяка тема, мисля че има прекалено много информация (което не е лошо), но и аз взех да чета по диагонал.

То няма нищо кой знае колко ново  Laughing  На  съставки като прах от диамант, нокти от златен дракон и хайвер от царска щука в кремовете не се хващаш предполагам, та и теми от 2014 да подхванеш пак ще четем почти едно и също Simple Smile

Цитат
И преди съм писала, нямам огромни очаквания, освен леко забавяне на бръчките, искам кожа с хубав тен, изглеждаща здрава, доброто състояние на кожата сваля доста повече години според мен отколкото концентрирането върху някоя конкретна бръчка.

Това са си едни големи очаквания да знаеш. Кожа изглеждаща здрава и с хубав тен, освен, ако не си от щастливките с генетично заложена такава, е  цел на всяка втора жена мисля. И съвсем не е чак толкова лесно постижимо. Козметичната индустрия не се развива, тя направо търчи с бесни темпове...заради едната хубава кожа без бръчки, с равномерен тен и изглеждаща здрава Simple Smile

# 647
Ако някой се интересута от темата за ретиноидите, моля да заповяда тук: Третиноин, Ретин А, Ретиноидна киселина, Ретинол

# 648
И преди съм писала, нямам огромни очаквания, освен леко забавяне на бръчките, искам кожа с хубав тен, изглеждаща здрава, доброто състояние на кожата сваля доста повече години според мен отколкото концентрирането върху някоя конкретна бръчка.
Ако очакваш "само" това, по-добре се ориентирай към козметични процедури. С козметични кремчета няма да стане.  Flutter

# 649
Simple Smile А защо си мислите, че не съм го постигнала към този етап и то без ретинол.
Не си ли задавате въпроса, че на тази база съм скептична, към вярата ви в него.
Безкрайното повтаряне на едно и също дали не е, за да уверите себе си, че наистина има ефект.
А козметичните процедури са част от комплексната грижа за кожата, които полагам

# 650
  • Бургас/Пз
Ани, копринените много прожулват, направи си от стара кърпа хавлиена, или кенарена. С хавлиена не можеш да се протъркаш. Използват се преди душ гела, за да се почисти добре кожата и тогава вече нещо за хидратация. Поне аз така правя, от години  Peace
Точно хавлиена ръкавица ползвах години наред, сигурно поне 20. Също и кенарена, от чеиза на баба  Mr. Green Mr. Green Ноооо, сега след като ползвах копринената мога да кажа , че едното няма нищо общо с другото. С хавлиената ръкавица пилинг не мога да направя, както с копринената. Хавлиената я ползвам при всяко взимане на душ,просто така съм свикнала. Копринената смятам да я ползвам веднъж седмично лятото и на две седмици зимата. Наиситна след копринената се усеща сериозна нужда от хидратация. Двукратно се намазах с бодибътъра и можеше и още.

Еликсир, ще го видя този крем на Талго, много добре ми звучи. Наистина съм с комбинирана кожа, но предимно лятно време, зимата става нормална клоняща към суха.
Моето откритие на лято 2017 е Есте Лаудър Дабъл уеър ВВ крем с 35-ти фактор - оказа се най-доброто за моята кожа за момента и ми дава абсолютно всичко което искам. Месец след като си го взех попаднах на това ревю и мога да потвърдя всяка дуа написана в него https://ineedmoneyforchanel.wordpress.com/2017/07/10/estee-laude … -bb-creme-spf-35/

# 651
zari65, че кой говори за ретинол? Аз казах, че кремчетата не помагат  Grinning Друго не съм споменавала.
Естествено ще си ползваш това, от което си доволна.

# 652
  • Бургас/Пз
Момичета, дали е възможно само от 1седмично измиване с масло от малинови семки по метода с топлата кърпа и да се забележи свиване на порите?? Направо чак не ми се вярва и почвам да си мисля, че си въобразявам.  Mr. Green

# 653
защо да не е възможно? порите ти са добре почистени и нищо не им пречи да се свият

# 654
Напълно е възможно.  Grinning
Свиването идва, както каза bubanka, от това, че порите са изпразнени от излишен себум, забъркан с мръсотия и мъртви кожни клетки, които ги запушват и ги карат да се издуват.

# 655
  • Бургас/Пз
защо да не е възможно? порите ти са добре почистени и нищо не им пречи да се свият
Свиването идва, както каза bubanka, от това, че порите са изпразнени от излишен себум, забъркан с мръсотия и мъртви кожни клетки, които ги запушват и ги карат да се издуват.
newsm44 newsm44 Много ви благодаря, значи не си въобразявам.  Mr. Green Blush

# 656
Е няма за какво на нас да благодариш  Laughing

В интерес на истината, забелязах колко по-чисти са ми порите още от първия път, в който пробвах масленото измиване, за това така се запалих за него и писах в почти всички теми, свързани по някакъв начин с грижа за лицето  Crazy

Скрит текст:
Надявам се не съм досадила на някой и с това Whistling

# 657
Извинявайте, ама вече 30 страници се коментира кремчета с ретинол и т.н., които са демоде от поне 20 години... Отделно, че имат много странични действия и са нестабилни в козметични формулации. Не бъдете чак такива шарани, че да ви ловят на бастун!
Препоръчай моля, хубава съставка която да търсим тогава. Сериозно се интересувам.
За какво хубава съставка? Отделно самата активна съставка не гарантира ефекта сама, продукта трябва да има и добра сензорика в зависимост от възрастта и вида кожа, за която е предназначен. Продукти с ретинил палмитат съм произвеждал преди 20 години в Арома, например имаше (и сигурно още го има) "Арома А+Е". Как ви се струва, дали не е антика?

# 658
Студено.

# 659
  • София
Ох, CI, чаках да се появиш! Моля те разясни нещата професионално, че вече става страшно!

Общи условия

Активация на акаунт