КЕНАН ИМИРЗАЛЪОЛУ СЛЕД KARADAYI В ОЧАКВАНЕ НА НОВИ ПРОЕКТИ И ИЗЯВИ - ТЕМА 82

• 82 187
  • 743
  •   1
Отговори
# 270

туй агне преди време игра с йенгето, сега му е ред да се отърка и у мъжО й  Laughing Laughing Laughing

https://youtu.be/ApC_IEDG9oc?t=5m2s

Верно бе! той беше някакво аптекарче  Laughing

-----------------

Това съм язе като го видя  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 271

Цитат
Голяма еуфория по туй агънце с редкия мустак  ...явно наистина е добър

Момиченцата и девойките в зрителската аудитория са ви в кърпа вързани. Отсега ги гледам в туитър пишат, че на 13 октомври са на кино.  Laughing Laughing

...........................

Ах, този поглед!  Joy

Изядоха главата на жената на Къванч, че не му давала да се целува. Ние имахме обратния проблем. Ердогановци плюеха Халитко, че оставял жена си, цитирам, " да се натиска с Кенан пред цяла Турция".  Mr. Green Joy

Чакам новото дизи на Кени. Да видим Синмчето сложила ли му е чатала на врата.  Mr. Green

# 272
Здравейте в неделя! Hug Hug

Днес деня ще е слънчев и усмихнат...

Пожелавам Ви очарователна и пълна със съдържание Неделя...,
ден, в който  обичта и надеждата се преплитат и рисуват ЩАСТИЕ! Heart Eyes

Благодаря за споделеното!!!
Цветен и хармоничен ден.... Hug

# 273
Мандаринка?  Laughing Heart Eyes Heart Eyes

.............

Изядоха главата на жената на Къванч, че не му давала да се целува. Ние имахме обратния проблем. Ердогановци плюеха Халитко, че оставял жена си, цитирам, " да се натиска с Кенан пред цяла Турция".  Mr. Green Joy

Чакам новото дизи на Кени. Да видим Синмчето сложила ли му е чатала на врата.  Mr. Green

Абсурд! Laughing Laughing Laughing не вервам в такива конспирации  Joy Те са професионалисти, и то с голям опит...
Сега Галка ми припомни "Майките" с йенгето...тогава излезе статия, че Синем Кобал по принцип не се целувала в сериалите си, защото Арда Туран много я ревнувал навремето, видиш ли сега и Кенан наложил вето...още на следващият епизод имаше целувка между нея и партньора ѝ  Joy ...е не беше нещо забележително, но си беше истинска , а не маркирана  Peace

Кени първо ще го видим как ще се пребори с Мери Joy Joy..а като стане султан, ще се наложи да целува всички в харема  hahaha Joy Joy Joy

# 274
Шегувам се, разбира се. Аз не вярвам в такива неща.

Ако нещо не се получи, то е защото актьорите не са успели да докоснат зрителите, не са били подходящата двойка.

Другото е търсене на теле под вола. Увъртания и оправдания.

Надявам се, че режисьорите ще си свършат добре работата и ще намерят най-добрата партньорка за Кенан. Партньорки, всъщност. Аз казах, че моята фаворитка е Елчин. Като си ги представя, ми стоят добре, но това не означава, че ще им се получи пред камера. Смятам, че дори и известните имена задължително трябва да минават през кастинг, да направят пробни снимки, да изиграят няколко сцени заедно, а не да ги събират, защото са популярни, или  заради прищевките на феновете.

Вярвам, че Кенан няма да направи компромис в това отношение. Но мисля, че ако проектът за Фатих действително се осъществи, няма да започне в началото на есента. Историческите сериали искат доста подготовка.

...........................

Мерито може и да пасне за ролята. Така като гледах оригиналната версия, не ми беше трудно да си я представя в този образ. Само да не беше немският й акцент. Освен това  доста е прекалила с надуването на устните си и разни други "подобрения" по лицето.  Mr. Green

Между другото, в оригиналната версия няма нито една целувка.  Joy

Последна редакция: нд, 25 юни 2017, 14:01 от varna_2

# 275
Но мисля, че ако проектът за Фатих действително се осъществи, няма да започне в началото на есента. Историческите сериали искат доста подготовка.

Даже някъде пишеше началото на декември  Rolling Eyes

..................

Цитат
Между другото, в оригиналната версия няма нито една целувка.   Joy

Да, ама се надявам Керем Дерен да е поусъвременил малко сценария  hahaha
...Наистина горната устна на Мерием е предозирана  Laughing ...защо се е окепазила така  ooooh!

Забавен коментар под снимката от завистлива фенка  Wink : "Едната е любима на Мурат Боз, другата е съпруга на Кенан Имирзалъолу, третата ще се омъжи за Бурак Озчивит. разбира се, защо да не се смеете"  Laughing Laughing Laughing

============

Iyi Bayramlar! In Sitges, Catalonia, Spain

# 276

Аз даже смятам, че филмът ще е съвсем различен от оригиналната версия. Ще запазят основните герои и гонитбата между полицейския шеф и разбойника Реджай, защото в старата версия той трябва да открие голямо наследство, но човекът, който го е оставил не е казал къде е, само е оставил инструкции под формата на гатанка и Реджай трябва да я разгадае. Зрителите вече са видели как го прави, така че няма да е интересно.

..............................

А вие имате ли предпочитания за партньорка на Кенан в дизито? Може да сте го обсъждали. Докато вървеше нашия сериал, нямах време да ви следя всеки ден.  Embarassed

# 277

..............................

А вие имате ли предпочитания за партньорка на Кенан в дизито? Може да сте го обсъждали. Докато вървеше нашия сериал, нямах време да ви следя всеки ден.  Embarassed
Ако  ще е от по известните, на мен фаворитка ми е Берен Саат, но факт е ,че тя вече игра султанша, като Кьосем и няма как да стане. После идва ред на Фахрието. За друга не се сещам, последно спрягаха Туба, ама тя не ми е любимка, не знам защо, нямам обяснение. А пък ,ако решат да вкарат ново лице, защо не, може пък да я харесаме. newsm10 love001 love001 love001

# 278
Берен със сигурност няма да е.

Туба също. Пък ако е, ще пиша на Синемчето да си затвори всички профили в социалните мрежи, ако не иска да се поболее.  Joy Joy

Фахрие, не знам. В последните години все й спират сериалите. Въобще, оказва се, че популярността в социалните медии няма нищо общо с реалната популярност, тоест тази сред широката публика.

Има доста нови лица, но аз не ги знам добре, защото не следя сериалите. От "старото" поколение поне ги знам като имена и физиономии.

Между другото, преди няколко дни прочетох, че Елчин е сключила договор с Канал Д. Не за конкретен сериал, а по принцип да работи с тях.

Последна редакция: нд, 25 юни 2017, 16:27 от varna_2

# 279
  • В тъмната гора.

Фахрие, не знам. В последните години все й спират сериалите. Въобще, оказва се, че популярността в социалните медии няма нищо общо с реалната популярност, тоест тази сред широката публика.

По-скоро феновете й са много кресливи и създават впечатлението за калабалък, ама в действителност са малко.

# 280

Между другото, преди няколко дни прочетох, че Елчин е сключила договор с Канал Д. Не за конкретен сериал, а по принцип да работи с тях.
За Елчин нямам мнение, просто не съм гледала нищо с нея, иначе визуално добре изглежда.

# 281

По-скоро феновете й са много кресливи и създават впечатлението за калабалък, ама в действителност са малко.

Точно това имах предвид.

Едно е агитката в Интернет, съвсем друго са  милионите зрители пред екраните.

# 282
Аз също не харесвах Фахрие Евджен в нито един сериал, за последния не знам, не го гледах, но в "Моят дом си ти" много ми хареса, за пръв път. Може би зависи от режисьора, да възпира надувките и. Joy Joy Joy

# 283

Аз даже смятам, че филмът ще е съвсем различен от оригиналната версия. Ще запазят основните герои и гонитбата между полицейския шеф и разбойника Реджай, защото в старата версия той трябва да открие голямо наследство, но човекът, който го е оставил не е казал къде е, само е оставил инструкции под формата на гатанка и Реджай трябва да я разгадае. Зрителите вече са видели как го прави, така че няма да е интересно.

Еее, друго си е човек да разбира за какво говорят  Peace..само попрехвърлях картинки и много се накефих на смеха на Джинго - Кени го може същият  Laughing Laughing Laughing

............

И аз мисля, че Елчин ще стои хубаво до Кенан...нали Ранини ги беше сънувала заедно и било красиво  Joy

Още не съм почнала романа за Фатих Laughing... но рускините коментираха, че султана имал  две  жени фаворитки...така, че е възможно Елчин или която и друга известна актриса да не е съгласна да дели с друга главната женска роля  Wink

А снощи след като видяха Фахрие и Синем заедно , някои фенове се обнадеждиха и отново извадиха колажите Grinning

N'olurdu sanki? 💔 #kenanimirzalıoğlu #fahriyeevcen

Лично за мен няма никакво значение с кого ще играе Батю, само и само да го гледам  Crazy...остави ме без претенции след двегодишното си отсъствие  Joy ...но се надявам до него да има достойни партньори  Praynig

# 284

Още не съм почнала романа за Фатих Laughing... но рускините коментираха, че султана имал  две  жени фаворитки...така, че е възможно Елчин или която и друга известна актриса да не е съгласна да дели с друга главната женска роля  Wink

А, няма  такова нещо. Като не искат, прав им път. Mr. Green
Сега няма да преправят историята заради тях.
Фатих е имал 5 жени.

Както при Сюлейман. Хюрем беше най-голямата му любов, но един куп други минаха през леглото му.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт