Страсти – градините в София, кампания 2017/2018 - тема 3

• 77 398
  • 888
  •   1
Отговори
# 360
Благодаря за отговора! bouquet
Е, добре де, как да не се обезвери човек!!! ДГ #8 до 17:50 имаше две свободни места и изведнъж, Хоп, мястото вече е 1!! Нали записването приключи в 17 ч.??? Как така изведнъж се случи това?

Последна редакция: пт, 26 май 2017, 17:57 от julieta_sv

# 361
Успех на всички във второ класиране! Утре по кое време бо трябвало да излязат класиранията или не може да се каже?

# 362
  • София
Благодаря за отговора! bouquet
Е, добре де, как да не се обезвери човек!!! ДГ #8 до 17:50 имаше две свободни места и изведнъж, Хоп, мястото вече е 1!! Нали записването приключи в 17 ч.??? Как така изведнъж се случи това?
еее, това е доста тъпо.

# 363
  • София
Пожелавам успех навсички, които имат шанс да се класират от втория път. И не толковс успех на тези от Триадица 😍😂

# 364
Здравейте. Не знам къде да си задам въпроса, затова реших тук да попитам. За дете родено през август 2016г, което искаме да тръгне на ясла през септември 2018г кога трябва да се подадът документи?

# 365
  • София
Здравейте. Не знам къде да си задам въпроса, затова реших тук да попитам. За дете родено през август 2016г, което искаме да тръгне на ясла през септември 2018г кога трябва да се подадът документи?
Голямото класиране през май 2018 г.

# 366
Добро утро  bouquet
Искам да споделя радостта си. Ние сме приети на второ класиране в ДГ Люляче Simple Smile и от понеделник ще подготвям документите. Надявам се всичко да мине гладко. Ще трябва да пътуваме, защото е в друг квартал, но определено ни е по добре от частна ясла.
Успех на всички дечица в адаптацията на есен. Hug

# 367
И ние сме приети! И то където искахме! Направо не е за вярване  Crazy Party Трябва да черпя  Mr. Green

# 368
И ние сме приети в желаната ясла! Кога ще отворят системата, за да видя документите подробно? Аз искам да я запиша, но нали има опция за отлагане с 6 месеца. На място ли трябва да кажа това?

# 369
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
И ние сме приети в желаната ясла! Кога ще отворят системата, за да видя документите подробно? Аз искам да я запиша, но нали има опция за отлагане с 6 месеца. На място ли трябва да кажа това?

Няма опция за отлагане от 6 месеца! Записвате сега и се договаряте с директорката кога да започне да посещава яслата - периода е от 15.09 до 15.12 ... Тогава трябва да е тръгала резлно и това да бъде отразено в системата от директорката.

# 370
  • над кукувичето гнездо

Ако нямате много шансове на голямото класиране, може да пробвате на текущите класирания в началото на 2018 или края на 2017. След прием и записване имате право на 90 дневно отлагане за яслени и 60 за градински групи, от което може да се възползвате. Ако става въпрос за ясла, добутате ли до края на май, след това започват сборни групи и не е нужно да се водите посещаващи. Разгледайте календара в системата и изчислете. Ако запишете детето и отложите тръгване, не е нужно да се връщате на работа, получавате и майчинските.

# 371

Няма опция за отлагане от 6 месеца! Записвате сега и се договаряте с директорката кога да започне да посещава яслата - периода е от 15.09 до 15.12 ... Тогава трябва да е тръгала резлно и това да бъде отразено в системата от директорката.

Явно съм се заблудила, че са 6 месеца, а са 3 всъщност. Simple Smile Благодаря Ви.

# 372
  • София
Честито на приетите дечица!!!! someday, аз черпих, като го приеха на предното класиране Simple Smile

# 373
  • sofia
А неприетите получават ли имейл 🤔

# 374
  • София
А неприетите получават ли имейл 🤔
Да.

Общи условия

Активация на акаунт