Страсти – градините в София, кампания 2017/2018 - тема 3

• 77 331
  • 888
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Здравейте.
Преди малко разглеждах свободните места и ми направи впечатление, че в една ДГ имаше свободно място. Два часа по-късно го нямаше newsm78
Имате ли представа защо се получи така ?
Странна работа. Не съм много запозната с нещата, но не виждам законна причина, поради която да има обявено свободно място и същото да изчезне ей тъй.
Но за това пък съм чувала за не малко родители, които си плащат, за да приемат дечицата им...

# 301
  • София
То това с плащането не става през системата..
Наред с "масовото неприпознаване на бебета", съвсем на Студио Х го обърнахте.

# 302
  • София

Имаха предвид че мястото е било отворено и веднага затворено без класиране. Аз бих била по-склонна да се съглася че или сте гледали друга градина или друг набор

# 303
  • sofia

Имаха предвид че мястото е било отворено и веднага затворено без класиране. Аз бих била по-склонна да се съглася че или сте гледали друга градина или друг набор
Сигурна съм в това какво гледам, защото чакаме място в тази градина 😉

# 304
  • София
Аз разбрах какво са имали предвид.
Или е станала техническа грешка...

# 305

Тцъ, аз забелязах същото, дебна местата в моя район за една позната. Не знам за кой район иде реч по-горе, но със сигурност в ДГ 2, Звънче, Триадица имаше 1 място за 2016 по-рано днес. В момента го няма.

# 306
  • sofia
Нения, точно за там става въпрос🤔
Значи грешката не е в моя телевизор Grinning
За протокола: с 11.1 т. (социални, разбира се), НЕ ни приеха в желаната градина .

Последна редакция: вт, 23 май 2017, 18:09 от небесносиня

# 307
  • София

Тцъ, аз забелязах същото, дебна местата в моя район за една позната. Не знам за кой район иде реч по-горе, но със сигурност в ДГ 2, Звънче, Триадица имаше 1 място за 2016 по-рано днес. В момента го няма.
Защо държите на Звънче? Вижте колко деца със СОП приемат, 2 пъти повече от останалите по общ ред. Директорката явно е много корумпирана. Там от край време почти не обявяват места, винаги са много малко, а после групите са препълнени. Аз живея в блок до детската градина и съм ходила като малка в нея. Детето ми изобщо не се добра до там, класира се в 167 "Малкият принц".

# 308
Аз ли? Нищо не държа, правя услуга като следя системата на приятелка, която остана за второ класиране и няма достъп до нет в момента. Тя също не държи, впрочем.

# 309
  • София
Аз ли? Нищо не държа, правя услуга като следя системата на приятелка, която остана за второ класиране и няма достъп до нет в момента. Тя също не държи, впрочем.
Може би съм объркала. Репликата ми беше към небесносиня. Пише, че чакат място в тази градина, а местата в тази градина са направо мираж. Единствената ДГ в района с нулев прием за 1-ва група.

# 310
Предполагам на някого първо е било отказано записване и после са донесли коректни документи. Може и да няма чак такава конспирация.

# 311
  • София
Предполагам на някого първо е било отказано записване и после са донесли коректни документи. Може и да няма чак такава конспирация.
Конкретно за това едно място нищо не мога да кажа. Говоря по принцип. (Директорката даже в Господарите преди години я бяха снимали.) Просто влезте и погледнете процента на приетите деца със СОП в тази детска градина. Всичко ми изглежда много съмнително.

# 312
  • София
Здравейте!
Моля за съвет - в 1во класиране наборът на детето ми автоматично излиза грешен - вместо 2013, който е реален, излиза 2012. По съвет на директора на желаното от мен заведение попълних формата за обратна връзка. Отговорът обаче е следният:
Смяна на набор се разрешава само за текущи класирания при строго определени условия. Тези условия ще бъдат публикувани през месец август 2017 г. и ще бъдат в сила за текущите класирания на 2017/2018 г., които ще започнат от 26.08.2017 г.

Поздрави,
Екип за обслужване на ИСОДЗ към Столична община

Проблемът е, че неколкократно обясних и помолих за телефон на лице, с което мога да говоря, но това е автоматичен отговор.

Та - някой в такава ситуация или с информация към кого мога да се обърна по телефон?

Благодаря!
Аз звънях в Столична община, от там след 4 препращания стигнах до отговор. Съветвам те да звъннеш там и да обясниш (ще ти се наложи над 3 пъти със сигурност) проблема и дано стигнеш до решение.

# 313
  • София
Конкретно за това едно място нищо не мога да кажа. Говоря по принцип. (Директорката даже в Господарите преди години я бяха снимали.) Просто влезте и погледнете процента на приетите деца със СОП в тази детска градина. Всичко ми изглежда много съмнително.
А същата участваше в предаване наскоро за фалшивите бележки от доктори, смях отвсякъде.

# 314
  • София
А същата участваше в предаване наскоро за фалшивите бележки от доктори, смях отвсякъде.
То затова съществува поговорката "Крадецът вика "дръжте крадеца"" Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт