Сполучливи имитации на маркови парфюми - 19

• 155 234
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
  • Стара Загора
Zen на D&P.  Peace Voyage на Заг беше много сполучлив. Не знам дали го предлагат все още.

Ще потърся, благодаря ти. bouquet
Само че D&P май нямаме тук в Стара Загора. Има ли друга сполучлива имитация или тц? Crazy

# 106
  • София
Тц, няма.  Wink

# 107
Момичета, преди 10 години (да не и повече) Орифлейм имаха един страхотен аромат - Serene. Но го махнаха Sad
Беше много специфичен, така и не намерих подобен.
Някой (ако си го спомня) знае ли дали има марков/или какъвто и да е/ парфюм, подобен на него?
 bouquet

# 108
Момичета, някоя от вас дали е запозната с имитациите Lucky?
Ето тези http://pesteliv.com/search.html?phrase=Lucky
Някои се подразбират, но не всички. Взех днес зеленото ситру и цял ден няма мърдане. Супер аромат и трайност!

# 109
  • Deutschland
Имах имитация от тях на Животът е хубав. Невероятна трайност, но не понасям захаросаните аромати и го подарих. Този беше не само захаросан, а и тежък и задушлив

# 110
Луда работа! В тая жега навън се натъкнах на мацка обилно полята с Addict...
И непонятно дори и за мен (предвид факта, че преди години не се спогодих с него и го харизах на другарче), тъй ми хареса, така ме отнесе, че се заоблизвах като гладно коте.  ooooh!
Спасете ме от тая пуста парфюмна „лакомия”, моля.  baby_neutral Предложете траен заместител, да го пробвам в жегата 

# 111
  • Бургас
Пробвай Адикт във версията на Роксан,момичетата в предишните теми залагаха на него. На всичко ще се натъкнеш,луди жени има много. Laughing Що се отнася до парфюмите на Шанел,Виктория далеч не си само ти дето не ги харесва Mr. Green Около мен почти никой не ги носи,изключвам Зеления и Нежния Шанс.

# 112
  • Варна
 Аз от два дни разносвам Имперската роза на рефан 350. В началото незнайно защо като го помирисах на блотер и ме блъсна миризма на нафта  Joy-блондинска работа. После обаче нали си е краста взех все пак едни 10мл. Е..направо съм очарована. Никава нафта няма. Парфюмът се развива разкошно почти не се усеща роза и е завидно траен в сравнение с другия Крийд 352.
 Обувката 351 при мен се оказа пълен въздух. Симпатичен аромат,свеж и приятен,но изчезва за няма и час.

# 113
  • Бургас
Момичета, а този парфюми има ли сполучлива имитация DKNY Women Donna Karan

# 114
  • София
Яна, на D&P имитацията е много добра и трайна. Не знам дали в момента я предлагат. Номерът е D9.  Peace

# 115
  • Бургас
Яна, на D&P имитацията е много добра и трайна. Не знам дали в момента я предлагат. Номерът е D9.  Peace
благодаря, а те наливни ли са  Embarassed нямам опит с имитационната парфюмерия, но бих искала да го понося /10 мл/ и ако още го харесвам да си го купя в оригинал  bouquet

# 116
  • BG-DE
Днес си взех Love на Килиан във версията на Парфен, чуден е ама нещо хич не ми е траен  Thinking е аз и не очаквам чудовищната трайност на оригинала ама този едва 2-3 часа се усещаше  Confused Ако някой друг го ползва би ли споделил относно трайността  Praynig
Яна, D&P не са наливни, имат разфасовки от 50 мл за 21лв и 100 мл но не помня за колко  Thinking

# 117
Днес си взех Love на Килиан във версията на Парфен, чуден е ама нещо хич не ми е траен  Thinking е аз и не очаквам чудовищната трайност на оригинала ама този едва 2-3 часа се усещаше  Confused Ако някой друг го ползва би ли споделил относно трайността  Praynig
Яна, D&P не са наливни, имат разфасовки от 50 мл за 21лв и 100 мл но не помня за колко  Thinking
Аз го ползвам, но честно казано не съм отчитала трайност. Не знам, дали в един момент спирам да го усещам, защото свиквам с аромата или просто изчезва. Ще го понося тези дни и пак ще пиша. Hug

# 118
  • BG-DE
 *Emia*, много ще съм ти благодарна ако споделиш, защото се опасявам, че проблемът е при мен  Cry кожата ми пак почна да изпива ароматите за нула време, не знам дали има връзка с това, че отново съм на диета  Joy

# 119
*Emia*, много ще съм ти благодарна ако споделиш, защото се опасявам, че проблемът е при мен  Cry кожата ми пак почна да изпива ароматите за нула време, не знам дали има връзка с това, че отново съм на диета  Joy
Обещавам тържествено.  Wink Ще докладвам. То и аз съм на диета, ако изобщо може да се нарече така.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт