Сполучливи имитации на маркови парфюми - 19

• 155 241
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Днес си взех Love на Килиан във версията на Парфен, чуден е ама нещо хич не ми е траен  Thinking е аз и не очаквам чудовищната трайност на оригинала ама този едва 2-3 часа се усещаше  Confused Ако някой друг го ползва би ли споделил относно трайността  Praynig
Яна, D&P не са наливни, имат разфасовки от 50 мл за 21лв и 100 мл но не помня за колко  Thinking

Аз го ползвам Love на Килиан от седмица и при мен трайността е около 3,4 часа на кожа,а на дрехите по-дълго......Имам на Парфен Макс Мара и Аква ди Парма и те са  ми трайни толкова 3,4 часа макс Sad Мислех,че проблема е в моята кожа ,но може и да са си нетрайни.....

Момичета,носи ми се нещо с ананас и кокос,но да няма цитруси,че на моята кожа миришат гадно-можете ли  да ми препоръчате ако има някоя имитация  Praynig

# 121
  • BG-DE
Уф, лошо  Cry надявах се, че е временно явление  Confused

# 122
  • Бургас
Пробвах 3 от новите предложения на Рефан:
Hermes - Hermessence Muguet Porcelain - ... Усещам някаква фекална нотка...

Не си само ти  Mr. Green И оригиналът е така

Фекална нотка - не, но нещо животинско, което в съчетание с пъпеш и момина сълза, направо ми обръща стомаха....а това ми се случва изключително рядко с парфюм  Laughing Не съм пробвала оригинала.
За сметка на това имитацията на Galop ми хареса много като аромат, иначе и неговия оригинал не познавам, само съм чела за него. Има си Hermes излъчване и далечна връзка с Кели Калеш. Изпръсках го половината, докато беше по-хладно.

# 123
  • BG-DE
Много се извинявам но кой имитира Galop, точно днес го мирисах в Дъглас и ми се стори странен но интересен  Thinking Бих го пробвала ако има добра имитация  Thinking

# 124
  • София
Рефан имат имитация на Galop. Peace

# 125
  • BG-DE
Благодаря  Hug

# 126
Споделете някой нов аромат за лятото. Аз нямам много опции да тествам нови парфюми,но мисля да поръчам нещичко.
От минали години харесвам Еклат за топло време,но ми свърши и оригинала и имитацията на Заг и нямам от къде да си заредя. Предложете нещо подобно.
А някой пробвал ли е цветната версия на Еклата? Чудя й се дали е трайна както другия.  newsm78

# 127
# 128
  • там край морето...
Аз от два дни разносвам Имперската роза на рефан 350. В началото незнайно защо като го помирисах на блотер и ме блъсна миризма на нафта  Joy-блондинска работа. После обаче нали си е краста взех все пак едни 10мл. Е..направо съм очарована. Никава нафта няма. Парфюмът се развива разкошно почти не се усеща роза и е завидно траен в сравнение с другия Крийд 352.
 Обувката 351 при мен се оказа пълен въздух. Симпатичен аромат,свеж и приятен,но изчезва за няма и час.
Нещо мисля че си се объркала  350 е CH Good Girl (обувката) ,
А 351. CREED Rose Imperiale,
ако  чете някой за пръв път ще остане с погрешно впечатление че обувката е 351, а тя е 350  Peace

# 129
  • BG-DE
Между другото "Трезор" в изпълнение на Рефан е много добро копие,пиша го ако има негови фенки. Simple Smile
Моя приятелка преди няколко дни си взе оригинала му, повлияна от мен, която ползвам имитацията на Рефан.
Имахме възможност да ги тестваме паралелно- много добра имитация. В скоро време не съм се пръскала само с един парфюм постоянно, още повече, че този изобщо не е по моя вкус, но... съм пристрастена.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Много се извинявам но за класическия Трезор https://www.fragrantica.com/perfume/Lancome/Tresor-172.html ли става дума или за някоя друга версия  Embarassed Братовчедка ми нещо я е обзела носталгия по оня стария Трезор отпреди 100 години и се е залетяла да си го взима но ми се иска първо да и взема някаква имитация, добра, разбира се  Simple Smile, защото много не ми се вярва отново да се заобичат  Mr. Green

# 130
  • Бургас
Точно за него става дума,сладкиш. Hug

# 131
  • BG-DE
Кристалче, много, много благодаря  newsm51

# 132
  • София
Взимала съм си от малките шишенца Mood, които се продават на щандовете на Голдън роуз.
Hypnose- сполучлив, но не толкова наситен като оригиналния. Сега ме подсетихте да отида да си избера нещичко.
Ще препоръчате ли?  Peace Не обичам летни свежаци Laughing
Прочетох назад за маслата на Гиза, но май нямат магазин в София. Би трябвало като са масла, да са доста по- трайни. newsm78

# 133
  • Стара Загора
По-трайни и наситени са, да. Вчера ми пристигна поръчката и ми носиха някои мостри. Angel Muse е направо бомба. Crazy

# 134
  • Deutschland
The Catcher, ползвала съм какво ли не от mood-четата. Препоръчвам ти Адикт и Магнетизъм - страхотни и много трайни. Императрицата и Boss Intense също. Императрицата обаче е с преобладаващ аромат на диня, незнам дали ще ти хареса. Пиши какво си си взела, моля

Общи условия

Активация на акаунт