Сполучливи имитации на маркови парфюми - 19

• 155 274
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
  • BG-DE
От муудчетата мисля, че и Loverdose на Diesel беше сполучлив, а като се спомена Hypnose коя имитация е най-добра?

# 136
Eau de Toilette Calvin Klein CK In2U
Траен ли е?

# 137
  • София
gerinceto, ако питаш за този, при мен е доста траен. Мнението ми е за оригинала.  Peace

# 138
 magicjo да за него питам  Peace  Благодаря ти  Simple Smile

# 139
  • Бургас
Препоръчвам Манифесто на Роксан,трепач е,стига разбира се да го харесваш в оригинал.Сладко,Хипнозата на Ланком за мен е най-добра при Лорис,парфюма е божествен. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Страшно близък до оригинала,няма нужда от него. Mr. Green

# 140
  • BG-DE
Мило, благодаря много за рекомендацията  bouquet В София май няма Лорис но тези дни обмислям едно ходене до Пловдив, а мисля, че там съм виждала  Simple Smile Днес купувайки Трезор от Рефан пробвах и Galop. Ами много е странен, не съм сигурна доколко е близък с оригинала но за първи път ми се случва буквално да ми призлее от парфюм, не че мирише на нещо гадно, просто нещо в него ме задуши   Sick на този фон дори Трезора ми се видя приятно пудрено-цветен   Mr. Green

# 141
  • Габрово
да попитам...колко впръсквания на парфюм правите и къде...

# 142
  • София
The Catcher, ползвала съм какво ли не от mood-четата. Препоръчвам ти Адикт и Магнетизъм - страхотни и много трайни. Императрицата и Boss Intense също. Императрицата обаче е с преобладаващ аромат на диня, незнам дали ще ти хареса. Пиши какво си си взела, моля
Благодаря за предложенията, (както и на Menerva)  ще се разпиша, като си взема.  bouquet
Ивченцето, разкажи малко повече за маслата. Как ги виждаш на консистенция, като близост, трайност? Веднъж минавах покрай едно магазинчр на Рефан и там инаше ролончета с мирис на ванилия. Водеше се чисти масло без алкохол, но не беше. В състава имаше алкохол и то на първите места.

# 143
# 144
  • Deutschland
The Catcher, ролките на Рефан са хубави, има и такива с имитации на аромати. Аз си купих миналото лято един с аромат на Габриела Сабатини( не ми се ровеше да търся нещо по-така) и бях доволна. Това лято карам с ролки от ДМ и Росман, а списъка за България расте ли, расте  Heart Eyes

# 145

Да, VS го има в доста парфюмерии и дрогерии, по едно време го гледах в лили.
Nuxe  го има в аптеките - https://remedium.bg/perfumes/nuxe-prodigieux-delicious-fragrant-water-100ml.html

# 146
  • Стара Загора
The Catcher, ползвала съм какво ли не от mood-четата. Препоръчвам ти Адикт и Магнетизъм - страхотни и много трайни. Императрицата и Boss Intense също. Императрицата обаче е с преобладаващ аромат на диня, незнам дали ще ти хареса. Пиши какво си си взела, моля
Благодаря за предложенията, (както и на Menerva)  ще се разпиша, като си взема.  bouquet
Ивченцето, разкажи малко повече за маслата. Как ги виждаш на консистенция, като близост, трайност? Веднъж минавах покрай едно магазинчр на Рефан и там инаше ролончета с мирис на ванилия. Водеше се чисти масло без алкохол, но не беше. В състава имаше алкохол и то на първите места.

Ами мазни са, но не толкова, че да не попият. Като разнесеш леко и се абсорбират. Конкретно парфюмите, които тествах, не познавам в оригинал. Обаче са доста плътни и наситени. Направо от всички страни ме лъхаше, особено от Angel Muse. Издържаха няколко часа. За шлейф обаче не мога да се изкажа. Докато не разнося нещо както трябва, не смея да правя заключения.

# 147
  • BG-DE
Не мога да не споделя, че след като препоръчах Loverdose Diesel на Роксан се сетих, че имам едно шишенце  и днес обилно се полях с него. Е, няма такава красота  Heart Eyes за сладък, сладък е но не лепкав Naughty днес в топлото вместо да ме задуши така прекрасно се развиваше и непрекъснато се променяше  Heart Eyes на моменти по-силно се усещаше звездния анасон в следващия жасмина и за миг дори леко ми напомни Ейлиън   Grinning Великолепен парфюм, който не е от масовите и няма опасност човек да ухае като хиляда други  Heart Eyes

# 148
  • София
Пусна ми мухата Laughing
Много са удобни за чанта. Помня, че преди много време, когато не бях запалена по парфюми, имах такива малки шишенца (ама ябълчестите и трендитата) и бяха доста трайни за тогавашните ми представи. Сега погледнах списъка и съм имала Gucci Rush i Addict тогава.

iv4enceto_91, благодаря. Искаше ми се да си поръчам няколко масълца в допълнение към парфюми- за по- интензивен аромат, че съм с доста суха кожа, незадържаща аромати. Отидох на упътванията в сайта и малко ме загубиха с "можете да пазарите Sick". Ама ще видя.

# 149
  • Пловдив
Мило, благодаря много за рекомендацията  bouquet В София май няма Лорис но тези дни обмислям едно ходене до Пловдив, а мисля, че там съм виждала  Simple Smile Днес купувайки Трезор от Рефан пробвах и Galop. Ами много е странен, не съм сигурна доколко е близък с оригинала но за първи път ми се случва буквално да ми призлее от парфюм, не че мирише на нещо гадно, просто нещо в него ме задуши   Sick на този фон дори Трезора ми се видя приятно пудрено-цветен   Mr. Green
да пишеш къде е тоя магазин,че не се сещам Peace

Общи условия

Активация на акаунт