Сполучливи имитации на маркови парфюми - 19

• 155 295
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
  • BG-DE
The Catcher in the Rye, пробвай го заслужава си дано да ти допадне  Grinning Ако не се лъжа срещу Халите на главната улица в Пловдив има магазин на Лорис или поне имаше преди 2 месеца  Grinning

# 151
  • София
И аз много харесвам парфюмите не Giza,  но в маслена форма не излъчват толкова добре. Решила съм да ги направя на спрейове, в концентратия 30%.  Спрейовете им да с доста по-високи цени, а излиза на сметка да си взема 3 10мл масла по 10лв и от тях да стане 100мл спрей напрфюм.
Дали 95% алкохол ще бъде подходящ? Thinking

Върнах се назад, да чета за маслата на Гиза и видях чуденката ти.
http://www.wikihow.com/Make-Perfume-With-Essential-Oils

# 152
  • Габрово
Не мога да не споделя, че след като препоръчах Loverdose Diesel на Роксан се сетих, че имам едно шишенце  и днес обилно се полях с него. Е, няма такава красота  Heart Eyes за сладък, сладък е но не лепкав Naughty днес в топлото вместо да ме задуши така прекрасно се развиваше и непрекъснато се променяше  Heart Eyes на моменти по-силно се усещаше звездния анасон в следващия жасмина и за миг дори леко ми напомни Ейлиън   Grinning Великолепен парфюм, който не е от масовите и няма опасност човек да ухае като хиляда други  Heart Eyes
//////////////
за кой от двата имаш в предвид    Loverdose Diesel    или   Ейлиън.....и да кажа днес съм с Ейлиън и се чувствам страхотно с него  Naughty

# 153
  • София
Как кой? Loverdose Diesel има предвид.  Peace

# 154
  • Габрово
 Loverdose Diesel на Роксан  кой номер е ...не го виждам в листат отпред?

# 155
  • София
Roxanne - W59 Loverdose Diesel

# 156
  • Габрово
Благодаря bouquet

# 157
Интересувам се дали има сполучлива имитация на този, дали изобщо има имитация.

https://fimgs.net/images/perfume/nd.1499.jpg

# 158
  • BG-DE
Да има на D&P и е споменавана като много сполучлива  Peace

# 159
  • Стара Загора
Аз ползвам на Giza и съм доволна също. Peace

# 160
Да има на D&P и е споменавана като много сполучлива  Peace
Благодаря!

# 161
 Здравейте!! Има ли сполучлива имитация на Burberry My Burberry Black? Благодаря  Hug

# 162
  • BG-DE
Рефан го пуснаха наскоро но, според мен, не е особено сполучлив и все пак го пробвай, друг не се сещам да го предлага  Thinking

# 163
Здравейте момичета и аз се включвам в любимата тема за парфюмите. Прехвърлих доста от предходните темички и си записах някои аромати на Рефан, които да пробвам. Единия от който е 303/ AROMATIC ELIXIR/ CLINIQUE   . Обаче в каталога в магазина, в който ходих под този номер фигурираше аромат на Кензо. Бихте ли ме ориентирали еликсира под кой номер да го търся. Продавачката ми каза, че 303 не се водел аромат на Рефан.. И все пак си взех този Кензо, който беше под номер 303  Laughing Ииии май ще го подарявам отново на майка ми, защото ми е малко  smile3550, иначе е силен и траен, какъвто аз търся, но съставките му нещо не ми изнасят, а дори и не мога да разбера какво точно съдържа.

# 164
  • София
303 е clinique aromatics elixir на Рефан. 304 е някаква имитация на Кензо. Ако в магазина са коригирали по някакъв начин списъците, много е възможно да са изтрили име или номер и да са разменили номерата и имената на останалите.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт