Сполучливи имитации на маркови парфюми - 19

• 154 437
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
Ако може и аз сред вас... Peace
Тоьи списък дали е актуален?
http://reni-refan.com.ua/refan.html

Последна редакция: ср, 17 май 2017, 20:47 от mystic woman

# 31
  • София
Наистина някои хора не стават за търговия... Днес влязох в квартално магазинче(Дружба 1), предлагащо наливен Рефан, защото исках да пробвам новите аромати. Госпожата ми показа само Обувката на Ерера, единствения, който заредила. При въпросът ми за Прада, Инвиктус и Бърбъри Блек (за които всъщност главно влязох), ми отговори, че не ги е заредила изобщо, тъй като нямало да се продават! Бърбъри-то било ужасно и тежко, Инвиктуса миришел на рози и т.н глупости  #Crazy
Просто й пожелах приятен ден и успех и си излязох.
Надявам се да успея да ги пробвам все пак някъде  Grinning

# 32
  • София
mystic, погледни на първа страница списъците на Рефан. Със сигурност те са актуални.  Wink

# 33
  • Deutschland
ok  Simple Smile...благодаря за отговора.. Peace
Версията на Заг е страхотна. Купих си я, веднага щом излезе миналото лято. Много наситен и траен аромат. Харесвам всичко на Диор,  между другото  Peace.

# 34
  • Габрово
ok  Simple Smile...благодаря за отговора.. Peace
Версията на Заг е страхотна. Купих си я, веднага щом излезе миналото лято. Много наситен и траен аромат. Харесвам всичко на Диор,  между другото  Peace.
dpv [
благодаря за отговора bouquet...значи ,ако искам poison girl да си я взема версия от Заг

# 35
  • Deutschland
Ами пробвай  Peace

# 36
Честно казано, между версията на Отровното момиче на Заг и на Парфен, по-сполучлива според мен е тази на Парфен. При мен е много по-трайна от тази на Заг и повече се доближава до оригинала. Иначе и двете не можеш да ги сбъркаш, че са Poison Girl.

# 37
Мъжкият парфюм Azzaro CHROME LEGEND има ли имитация? Прегледах списъците на първа страница и не го намерих, но може и да съм го пропуснала.

# 38
  • Габрово
Честно казано, между версията на Отровното момиче на Заг и на Парфен, по-сполучлива според мен е тази на Парфен. При мен е много по-трайна от тази на Заг и повече се доближава до оригинала. Иначе и двете не можеш да ги сбъркаш, че са Poison Girl.
Виктория Андреевна,благодаря за отговора...ще се пробва значи...а Парфен имат ли го капсулован?
Да...и да допълня,че от новите  мъжки  аромати на Рефан много ми хареса   Mystery Tabacco   Peace

Последна редакция: чт, 18 май 2017, 11:02 от mila_sesi

# 39
Момичета, моля Ви помогнете дали това Narciso Rodriguez For Her - черното шише има имитация...Преди май имаха Рефан, но я спряха...

Гледам, че Заг са имали, но не знам дали я има в момента...Моля Ви за други идеи, ако се сещате...

https://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Narciso-Ro … -For-Her-209.html

Благодаря Ви предварително!  bouquet

# 40
  • BG-DE
allforone, Заг го имат това Нарцисо но, поне според мен, не е особено сполучливо и трайността му беше слаба, доколкото си спомням, пробвах го миналото лято. Не съм много сигурна но май и Парфен го имаха  Thinking

# 41
  • София
allforone, Парфен също предлагаха имитация на Narciso Rodriguez For Her EDT.
mila_sesi, новите аромати на Парфен ги нямаше в капсулован вариант миналата седмица.

# 42
Menerva, magicjo, благодаря Ви, момичета за споделената информация!

Ще погледна първо този на Парфен.

# 43
Добра имитация на този парфюм?  Lacoste pour femme      Lacoste

# 44
Да попитам- някой познава ли парфенския Chergui и може ли да каже дали се доближава до оригинала?
Понеже имам от този на Giza и тествах този на Парфен, но двата аромата са коренно различни!
Ако някой познава оригинала и може да даде мнение до колко е сполучлива имитацията ще съм много благодарна bouquet

Общи условия

Активация на акаунт