Сполучливи имитации на маркови парфюми - 19

• 155 246
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Тесори Ориент имитация ли са? Аз,до колкото зная не са, но говорите за сходства, за това попитах.

# 646
  • Sandanski
Момичета, горе-долу колко капки трябва да добавя за да е по траен парфюма?
Вчера си взех мъжкия Кензо на Рефан,без да добавям капки .Пръснах си на ръката и мисля че след около 3 часа вече не го усещах.Миналата година ми донесоха от Гърция на  Burberry страхатен е , немога да ви опиша колко е траен ..

# 647
  • Бургас
Пробвах Dolce & Gabbana The One на Заг наскоро.Не е добър въобще,има хванато там нещо далечно,далечно. А сега си стоя и си вдишвам от мострата и го желая. Crazy Май ще се изръсвам за оригинала Thinking,някой ако знае много,много добра негова реплика ще се радвам да сподели.

Последна редакция: вт, 22 авг 2017, 17:24 от Bright Crystal

# 648
  • София
Тесори Ориент имитация ли са? Аз,до колкото зная не са, но говорите за сходства, за това попитах.

По принцип не са, но някои от ароматите им имат доста сходства с оригинални парфюми.
Червеният, който го спряха, беше уж подобен на Хипнотик пойзъна. За мен нямаше такава близост и имаше нещо, което ми беше неприятно, а обичам хипнотика доста.
Черната роза прилича на Монтал sweet oriental dream- за мен имат голяма прилика тези двата. Моно са ми някак и млже би затова сходството по- лесно се постига.
Musk-ът също приличал на монталския, но не съм го пробвала. Иначе от този на Тезори съм изхабила едно шишенце, но не ме грабна.

Аз с години закъснение след всеобщата истерия по въпросния, си изпръсках 2 виалчета от Извънземното. Като илезна- не ми хареса, май бях ученичка още. После го пробвах пак едно 7-8 пъти през някакви периоди- нещо не ми допадаше, някаква нотка, която го правеше една идея по- остър на моята кожа, а аз не обичам такива.
 Е, изпръсках си виалчетата и вече ми харесва доста. Скъп ми е за парфюм, който съм недолюбвала и не ми е от постоянните любимци, така че ще ви помоля да ми препоръчате нещо силно, много трайно (на моята кожа и оригиналът не се задъжа особено въпреки чудовищната за повечето от вас трайност Simple Smile ) и разбира се близко, за да мога да понося малко аромата, да мирясам. Жалко, че никое от Тезоритата май нямат подобен на него аромат, те са  много трайни дори на екстра сухата ми кожа. Чудя се на тези масла на Гиза как ще са. Май щях да си поръчвам моя любим Поем, но се отказах.
 Впрочем за поемата обиколих всичко да пробвам, не намерих аромат, който да е окей.

# 649
Как е имитацията на Hugo boss orange на Рефан? Взех си на лидл, но не е близко до оригинала, има ли някъде близка?

# 650
  • София
Bright, пробвай имитацията на Рефан. Началните нотки липсват, но в базата не е лош. Доста се доближава до оригинала.

# 651
Момичета, коя е най добрата имитация на Premier Jour - нещо съм полудяла и ми се носи точно тази класика. Преди си взимах от MOOD-четата но сега са премахнали дори номера му от списъците в магазина...
На DP е по-трайна от оригинала при мен и мн. я харесвам, има леко разминаване, но на мен ми харесва повече от оригинала

# 652
Парфен в Бургас на Гладстон го няма вече. Вчера минавах и първо си помислих, че нещо съм го пропуснала, но уви не съм.

# 653
  • Бургас
Отдавна го няма,Меджик,благодарности. Hug Ще го проверя и този на ДП също.Интересни са ми на Баргело и Сан Сиро незная защо,но си мисля,че са се постарали. Grinning Днес съм с -https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/L-Instant-de-Guerla … ilette-14314.html Това е един от най-фините,изтънчени и класни аромати до които съм се докосвала въобще! Stuck Out Tongue

Последна редакция: ср, 23 авг 2017, 09:11 от Bright Crystal

# 654
  • Враца
Здравейте, някой да е пробвал на D&P  IDYLLE, Guerlain? Доближава ли се до оригинала?

# 655
  • София
Здравейте,
Онзи ден си поръчах на Заг три парфюма-

Мон Герлен, Гуд Гърл и Цветето на Кензо.
Много ми харесаха като аромат, обаче МГ и ГГ нямат никаква трайност. Буквално след минути все- едно не съм се пръскала. Взех ги от ОЛХ. В стъклени шишенца са, с метален дозатор.  По 34мл разфасовка. Вашите впечатления от трайността им какви са? Вярно, че на моята кожа нищо не се задържа за дълго, ама това вече е прекалено.

# 656
  • Бургас
За мен няма добра имитация на Идилията,тази на ДП е идея по-добра от на Заг.Втората е ужасно нетрайна и далечна/мое мнение/ Странна работа, Мон и Гуд Гърл са много трайни по принцип.Освен да ги вземеш от физически магазин ,не от такива продавачи знайни и незнайни.За Цветето на Кензо нямам идея не го познавам във варианта на Заг,но оригинала е с доста добра трайност при мен,пробвала съм го из моловете.

# 657
  • София
Стига де, едва ли има имитации на имитациите и то баш на Зак, които са едни от най-евтините варианти. Може на теб да е нереален или просто да не го усещаш.

# 658
  • София
Ами, пръснах и върху щерката- същата работа. Simple Smile
Ще пробвам от физически магазин. bouquet

# 659
Аз имам точно МГ и ГГ на Зак,пак същите разгасовки и си ги усещам по 4-5 часа,че и повече. И моите са от олх. То май само един продавач ги продава там.

Общи условия

Активация на акаунт