Сполучливи имитации на маркови парфюми - 19

• 155 243
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
# 661
  • Пловдив
Отдавна го няма,Меджик,благодарности. Hug Ще го проверя и този на ДП също.Интересни са ми на Баргело и Сан Сиро незная защо,но си мисля,че са се постарали. Grinning Днес съм с -https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/L-Instant-de-Guerla … ilette-14314.html Това е един от най-фините,изтънчени и класни аромати до които съм се докосвала въобще! Stuck Out Tongue
оригинал или имитация и ако е второто от къде? Grinning

# 662
При мен Мон Герлен на Заг издържа към 5-6 часа.

# 663
Същия е продавача,да. Не знам защо така се е получило,чак пък само няколко минути да мирише,много странно.

# 664
  • Бургас
Мистик,за оригинала. Stuck Out Tongue

# 665

Аз ги взех от тук,Good Girl ми издържа 7 часа,и мисля да си взема и Mon.Явно е до кожа.

# 666
  • Пловдив
Аз в повечето случаи като свикна с парфюма и не си го усещам  Rolling Eyes само,ако някой ми каже че усети аромата разбирам...

# 667
Аз в повечето случаи като свикна с парфюма и не си го усещам  Rolling Eyes само,ако някой ми каже че усети аромата разбирам...

И аз съм така, спирам да го усещам 30 мин. след като съм се пръснала. Но колежките ми казват, че цял ден ми го усещат Stuck Out Tongue Winking Eye

# 668
  • София
 Аз ако съм с един и същ аромат повече от 3-4 дни също спирам да го усещам, затова ги въртя.

# 669
  • София

Аз ги взех от тук,Good Girl ми издържа 7 часа,и мисля да си взема и Mon.Явно е до кожа.

Нямам идея защо така. Ако и  там, като при Рефан  слагат капки, може да са ги пропуснали. Здраве да е.

# 670
Нямам идея дали слагат,капки.Нека се включи някой,който е купувал от физическите им магазини.

# 671
Нямам идея дали слагат,капки.Нека се включи някой,който е купувал от физическите им магазини.
Не, в парфюмите на Заг не слагат допълнително капки, това, което продават е завършеният продукт.

# 672
ooooh!
Този продавач ми продаде "оранжевия" La Nuit Tresor Lancôme /по - назад в темата съм качила и снимки...Пълен ужас!/. Човека е любезен, възпитан, бързо действа, но...Нещата при мен никак не бяха ОК.
Сега искам да си купя отново Avant Garde Lanvin, но след опита ми с Трезора, не мога и да си го помисля...Ще ходя и аз до физическия магазин на Княз Борис.
При първа възможност.
 Peace
Аз ако съм с един и същ аромат повече от 3-4 дни също спирам да го усещам, затова ги въртя.
Точно така е и при мен. А по - мощните ги усещам, но сякаш губят от силата си на половината... newsm78
И не знам що за кожа е това моето, но обикновено връхните нотки се "всмукват" за секунди....И реално "нося" базата... Sad Което ме кара да пръскам отново...Важи и за оригинали и за имитации в еднаква степен. Само Слона не ми прави този "номер", може би за това и толкова много го обичам... Heart Eyes

Последна редакция: ср, 23 авг 2017, 20:33 от solar_fields

# 673
Пробвах Dolce & Gabbana The One на Заг наскоро.Не е добър въобще,има хванато там нещо далечно,далечно. А сега си стоя и си вдишвам от мострата и го желая. Crazy Май ще се изръсвам за оригинала Thinking,някой ако знае много,много добра негова реплика ще се радвам да сподели.

Брайт, версията на The one на D&P е доста сполучлива, много близка до оригинала, наситена и трайна.
Аз познавам много добре оригинала, защото съм го имала 3-4 пъти.
Пробвала съм Рефанската и тази на Роксан, не мога да си сравня с Ди енд Пи, но между двете Рефанската е по - добра.

Аз не знам Ди енд Пи да имат Idylle - GUerlain...Нещо да не съм пропуснала? Имаха го Заг, но не познавам тяхната версия...Знам, че са го имали Баргело...Аз го имах на Джодекс и бях много доволна, но те нали изчезнаха...

# 674
  • Враца

Аз не знам Ди енд Пи да имат Idylle - GUerlain...Нещо да не съм пропуснала? Имаха го Заг, но не познавам тяхната версия...Знам, че са го имали Баргело...Аз го имах на Джодекс и бях много доволна, но те нали изчезнаха...

http://dpparfumi.eu/product_info.php?cPath=486_487_541&products_id=1635

Общи условия

Активация на акаунт