Сполучливи имитации на маркови парфюми - 19

• 155 223
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
  • София
zoia_ivanova, линкът, който си дала е към DEGAJE K338 Дамски парфюм аналог на IDYLLE, Guerlain, която е съвсем различна марка от D&P. Hands V

# 676
  • Бургас
Алл,мерси ще ги пробвам и двете версии и ще пиша. Hug Не си изпуснала,ние сме се объркали със Зоя,аз пишех за "Идилията" на Парфен.Сори за объркването. Blush

# 677
  • Враца
zoia_ivanova, линкът, който си дала е към DEGAJE K338 Дамски парфюм аналог на IDYLLE, Guerlain, която е съвсем различна марка от D&P. Hands V

Извинявам се, не знаех:blush:, мислех че като е на техния сайт, всичко е на D&P. Само там намерих имитация на този парфюм.

# 678
Здравейте! Нова съм във форума,  но се нуждая от вашето мнение. Вчера се сдобих с Black opium на YSL във версията на Рефан, 30 мл. с 50 капки. Споделете вашите впечатления от парфюма в тази  версия, тъй като не познавам оригинала, а имитацията направо ме плени.  Благодаря предварително Simple Smile

# 679
  • Бургас
Достатъчно близък е.Разбира се началните нотки липсват,сърцето е пресъздадено добре.Ако искаш още по-близък,виж този на Баргело.На мен Черният Опиум започна много да ми писва и ме дразни яко, а като излезе го обожавах и сипех суперлативи по негов адрес.Наистина вкусовете се променят и добре,че ми е на свършване оригинала и не бих го подновила никога повече. Whistling

# 680
Много ти благодаря,  Кристалче! Аз от доста време се оглеждам за силен и траен парфюм, тъй като нещо ми писна Mon Jasmin noir в оригинал, използвам го отдавна и ми е любим, но с времето писна Simple Smile го този много ми хареса и го взех, а търсих Nero assoluto, но го нямаше и май ще заложа на оригинала, но първо трябва да се запозная с него, а в Енцо няма мостри Simple Smile

# 681
Тъкмо влизам да се оплача от черния опиум на рефан, моя няма нищо общо с оригинала, единствено е много траен, но ми мирише на стар шкаф, пръснах си и кристал ноар на рефан 3 часа миришв на спирт и на следващия ден се яви съвсем друг аромат, не знам как да го обясня, на това отгоре са само големите шишета, малки няма за проба, похарчих 15 лв на вятъра

# 682
  • Бургас
Ани,вече има проба от парфюма,който търсиш в Енцо. Grinning Сънрайз,вземи си Черният Опиум от Баргело.Мисля,че ще останеш доволна,Рефанският е доста по-грубо направен,това го писах още преди.Черното Версаче на Рефан не ми харесва и на мен.

# 683
Благодаря

# 684
И аз пробвах Черното версаче на Рефан и като го сравня с оригинала нямат нищо общо. При мен Черният опиум се държи чудесно пръснах се снощи в 21:30 и днес на обяд още миришеше, а също така е много красив аромат,  карамелен в началото, след около 30 мин. се променя, но пак се усеща леко карамел, знам че в базата няма карамел. После повече се усеща ванилия и много ми харесва.  От наливните съм доволна, но капсулованите са  ужасни, само едно мъжко Бърбъри ми харесва и като трайност е ок, стой добре и на мъж и на жена Simple Smile моя мъж само ме бъзикат, че миришем еднакво Stuck Out Tongue Winking Eye

# 685
Да, Кристалче , видях, че вече има проби и ще поръчам. Надявам се да е хубав.

# 686
От наливните съм доволна, но капсулованите са  ужасни
Потвърждавам с две ръце.
 Peace

# 687
  • Deutschland
Вчера си взех по 30 мл от Good girl и Нощния трезор на Рефан. Good girl е много траен на кожата ми, вчера пръснах около следобяд, снощи се къпах, но още улавям аромата му. Черното Бърбъри е уникално, но нямаше наличност. Успяха само да ми пръснат на блотер.  Покупките от Заг предстоят 😊

# 688
  • в къщи
момичета може ли да ми кажете кои са добрите имитации на Lancome La Nuit Tresor

# 689
Вчера си взех по 30 мл от Good girl и Нощния трезор на Рефан. Good girl е много траен на кожата ми, вчера пръснах около следобяд, снощи се къпах, но още улавям аромата му. Черното Бърбъри е уникално, но нямаше наличност. Успяха само да ми пръснат на блотер.  Покупките от Заг предстоят 😊
Тъкмо да те попитам- допълнително капки поиска ли ?
Аз Трезора го взех с допълнително капки , и Малката черна рокля. По указания от темата. Особено вторият , много тегаво ми върви, очевидно не е моят.
Вчера пак ми пръскаха и от двата капсуловани от Лошото момиче , уж 100 мг имал по-голяма трайност. До вечерта и на двете ми китки , еднакво.
Смятах директно да купувам от големите , ама нещо 100 мл за този аромат , ще ми дойде в повечко. Та реших за ходя за наливен пак , и то. малка разфасоква.
Да искам  ли допълнително капки  newsm78
Да се оплача , от всички , които съм накупила , рефански са , / взех си капсуловани коко мадмоазел, хиптоничната отрова/ , само Зак-овия Герлен ми върви. Много го харесвам.
Но било чудесно човек да си има много аромати . Аз сега откривам възможността с малко пари да се радвам на голямо разнообразие. Покрай темата.
Много ценни сте , всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт