Сполучливи имитации на маркови парфюми - 19

• 154 455
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
  • Deutschland
Tays, на всеки сложиха по 30 капки. Аз също харесвам повече капсуловани, но нямаше нито един. Магазина беше малък и с ограничен асортимент

# 691
  • Бургас
Елица,и на Рефан и на Заг са много сполучливи версиите на La Nuit Tresor,като аз повече клоня към първата.Незная защо,но сладките,захарни парфюми от типа Ла Ви,Черен Опиум,Скандал на Готие и подобните на тях почнаха да ми омръзват. Rolling Eyes Какво ми стана се чудя,но не ги желая върху себе си,не искам да ухая на тях вече.Забелязвам,че аромати,които са ме впечатлили преди вече не мога да търпя. Crossing Arms Чакам Шанел-Габриел вече с голямо нетърпение. Party Сега най-често съм с Alien ,L'instant,Burberry Body Tender ,Dolce&gabbana The One Rose и Chanel 5 l'eau. Чувствам се прекрасно с тях и не искам да се връщам повече към горе посочените изкъртващи от сладост парфюми. Поръчала съм 15 проби,дано се появи нов любимец. Grinning

# 692
Tays, на всеки сложиха по 30 капки. Аз също харесвам повече капсуловани, но нямаше нито един. Магазина беше малък и с ограничен асортимент
А аз на 30 мл 30 капки ли да искам ? Извинявай за тъпия въпрос , уж чета темата и с това усилване с капките още не мога да схвана дозата newsm78

# 693
А аз на 30 мл 30 капки ли да искам ? Извинявай за тъпия въпрос , уж чета темата и с това усилване с капките още не мога да схвана дозата newsm78
Обичайната "доза" е 10 капки на 10 мл.
Аз, обаче, обичам по-наситен и по-траен вариант, затова слагам 20 капки на 10 мл.
Това също е обичайна доза.
Вече, над 20 капки на 10 мл. се счита леко "отежняващо". Парфюма започва да "мазнее"...
Сама ще добиеш представа след няколко опита, коя е точно "твоята" концентрация.
 Peace
Незная защо,но сладките,захарни парфюми от типа Ла Ви,Черен Опиум,Скандал на Готие и подобните на тях почнаха да ми омръзват. Rolling Eyes Какво ми стана се чудя,но не ги желая върху себе си,не искам да ухая на тях вече.Забелязвам,че аромати,които са ме впечатлили преди вече не мога да търпя. Crossing Arms
Така е, Кристалче, защото не е любов, а влюбване!  Wink
И с мен е така.
 Hug

Последна редакция: нд, 27 авг 2017, 14:03 от solar_fields

# 694
Ani, за черния опиум на рефан ли говориш, че е хубав?

# 695
Ani, за черния опиум на рефан ли говориш, че е хубав?

Да, на Рефан 038 от наливните. Аз взех 30 мл с 50 капки и от снощи от 21:00 съм се пръскало и още мирише Simple Smile

# 696
Здравейте, искам да попитам някой пробвал ли е Angel musse на Giza?Как е като трайност и близост с оригинала и дали някоя друга фирма го предлага?

Последна редакция: нд, 27 авг 2017, 15:55 от nina.1

# 697
  • Стара Загора
Muse го пробвах, но не съм сравнявала с оригинала доколко си приличат. Иначе е доста наситен като аромат и не евтинее. Каквото тествах в магазина на Гиза, всичко беше добро. Нямат спиртно начало парфюмите.

# 698
Някой има ли тоалетната вода на Yves Rocher - Кокос? Някакви отзиви?

Нещо ново от Zara да има?

От Refan и Parfen съм разочарована и нещо не ми харесват. И на Avon съм натрупала един куп, които ми омръзнаха и се мъча да изразходя.

# 699
  • Стара Загора
Не е лош Кокоса, но на мен бързо ми омръзна. Еднотипен аромат е и се наситих след няколко носения.
Ако харесваш аромата на тропически остров, тиаре, пясък и кокосови орехи, вземай смело. Simple Smile

# 700
Muse го пробвах, но не съм сравнявала с оригинала доколко си приличат. Иначе е доста наситен като аромат и не евтинее. Каквото тествах в магазина на Гиза, всичко беше добро. Нямат спиртно начало парфюмите.
Благодаря Blush

# 701
  • Габрово
.Незная защо,но сладките,захарни парфюми от типа Ла Ви,Черен Опиум,Скандал на Готие и подобните на тях почнаха да ми омръзват. Rolling Eyes Какво ми стана се чудя,но не ги желая върху себе си,не искам да ухая на тях вече.Забелязвам,че аромати,които са ме впечатлили преди вече не мога да търпя. Crossing Arms Чакам Шанел-Габриел вече с голямо нетърпение. Party Сега най-често съм с Alien ,L'instant,Burberry Body Tender ,Dolce&gabbana The One Rose и Chanel 5 l'eau. Чувствам се прекрасно с тях и не искам да се връщам повече към горе посочените изкъртващи от сладост парфюми. Поръчала съм 15 проби,дано се появи нов любимец. Grinning

А пък при мен забелязвам обратния ефект...понеже ви чета колко ви харесват ла ви..ла нуит..и си ги взех по 10 мл   ...мириша си ги...тествам си ги по ръцете.. и започнаха да ми харесват...но .ако не е форума да  прочета ,никога не бих се спряла на такива аромати...

# 702
  • София
Burberry Body Tender от кой сте доволни ? Simple Smile

# 703
Здравейте, дайте ми предложение за сполучливи реплики на Заг. В момента съм на почивка в Созопол и видях, че има магазин на Заг.

# 704
  • Deutschland
Tays, за мен съотношение 1:1 е ок. 30 мл. парфюм с 30 капки. Предпочитам обаче 100 мл. капсуловани, които не зная дали имат капки, но са много трайни на кожата ми или по-точно тези, които съм взимала до сега.
Детелина, Заг правят имитации, не реплики. Сполучливи за мен са Покривните градини, Магнетизъм, Нарцизо Пудре и разните там Ескади. 

Общи условия

Активация на акаунт