Сполучливи имитации на маркови парфюми - 19

• 155 124
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
Tays, на всеки сложиха по 30 капки. Аз също харесвам повече капсуловани, но нямаше нито един. Магазина беше малък и с ограничен асортимент
А аз на 30 мл 30 капки ли да искам ? Извинявай за тъпия въпрос , уж чета темата и с това усилване с капките още не мога да схвана дозата newsm78
Обичайната "доза" е 10 капки на 10 мл.
Аз, обаче, обичам по-наситен и по-траен вариант, затова слагам 20 капки на 10 мл.
Това също е обичайна доза.
Tays, за мен съотношение 1:1 е ок. 30 мл. парфюм с 30 капки. Предпочитам обаче 100 мл. капсуловани, които не зная дали имат капки, но са много трайни на кожата ми или по-точно тези, които съм взимала до сега.
Вече, над 20 капки на 10 мл. се счита леко "отежняващо". Парфюма започва да "мазнее"...
Сама ще добиеш представа след няколко опита, коя е точно "твоята" концентрация.
 Peace

Благодаря и на двете ви bouquet

Tays, за мен съотношение 1:1 е ок. 30 мл. парфюм с 30 капки. Предпочитам обаче 100 мл. капсуловани, които не зная дали имат капки, но са много трайни на кожата ми или по-точно тези, които съм взимала до сега.

Накрая ще си взема 100, хареса ми и при двете проби.  Rolling Eyes , вместо да ходя за наливен.
Пак мерси  bouquet
Аз още чета и се уча от опита ви.

# 706
  • Габрово
Момичета,споделете за Малката черна рокля  през този сезон парфюмирате ли се с този парфюм или изчаквате да дойде по-студено време....

# 707
  • Бургас
Солар, Hug ти като ми казваше преди,че след време ще ми допаднат съвсем други парфюми на мен майтап ми се струваше. Mr. Green Абсолютно права излезе. Heart Eyes Бърбъри Боди Тендър няма имитация,пишех за оригинала.Никога не съм била запалена по Герленскaта рокля/първата/ Рефанската версия е много добра,не аз лично не бих носила този парфюм.Определено е за студения период.

# 708
  • Габрово
Kристалче,тази ли е имитацията на Рефан,на тази черна рокля
https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/La-Petite-Robe-Noire-14681.html

# 709
  • Бургас
Да,точно тази има и една от 2009г.Рефанската е тази,която си посочила от 2012г.

# 710
Солар, Hug ти като ми казваше преди,че след време ще ми допаднат съвсем други парфюми на мен майтап ми се струваше. Mr. Green Абсолютно права излезе. Heart Eyes
Hug
Преживяла съм го лично, та затова знам, че така се получава.
 Сега, ако знаеш какво "ме тресе"... Mr. Green
https://www.fragrantica.com/perfume/John-Galliano/John-Galliano-4056.html
и още не мога да се наситя на имитацията на Гиза на
https://www.fragrantica.com/perfume/By-Kilian/Back-to-Black-6457.html
 Heart Eyes

# 711
  • София
Момичета, помните ли Wrappings на Клиник? Години търся безуспешно аромат, който да се доближава до него.

# 712
Искам да споделя мнение за Armani Si Refan. Не познавам оригинала, но аромата е много наситен и траен, а същевременно свеж. Така го усещам аз. Има много хубав остатъчен аромат. Преди време една продавачка ми го препоръча, като много добре направен парфюм. Спомням си, че го усетих като нищо особено, а все си пръсках от него. Не получавах никакви комплименти и си мислих, че явно не се усеща добре отстрани. Присетих се за него, защото днес с удоволствие се напръсках с него. На мен ми носи същото усещане като Burbery Wikeend.
Има ли някой който е ползвал това Армани? Как го усещате?

# 713
Здравейте, дали има имитация на Elizabeth Arden - White tea?

# 714
  • София
zai4eee, няма. Hands V

# 715
Момичета, да попитам нещо... Пълня си втори път от Рефанската имитация на La vie est belle от 10 мл, 20 капки и ми мирише почти изцяло на алкохол... Не знам аз ли съм свикнала с аромата или какво? Няма я тази "сладост", усещам го като едно нищо. Сега оставим малко да изветрее отворено да видим какво ще стане..
Иначе е близък, сходен с оригинала, но я няма тази "изтънченост", нежност, а само сладост, определено не е 1:1.

# 716
Благодаря! А той нов ли е, защото и тестери няма онлайн?

# 717
  • София
Да, нов е. Появи се на пазара преди два-три месеца.

# 718
  • Бургас
Солар,ти пак в дълбокото скачаш. Grinning Hug Hug Този парфюм на Galliano си има много фенове.Мери,Рефанският ЛВЕБ е доста далеч от едно към едно с истинския.Имах го преди около 2 години и не миришеше на спирт определено.Пробвай да си налееш от друго място. Рефанският "Си" е близък,носи си го щом те радва.Elizabeth Arden - White tea е нов и на мен е много траен,има го в ДМ.Аз лично го свързвам като усещане с Лайт Блу,от един тип са ми,според мен вече им минава времето и на двата парфюма.

# 719
  • Стара Загора
Искам да споделя мнение за Armani Si Refan. Не познавам оригинала, но аромата е много наситен и траен, а същевременно свеж. Така го усещам аз. Има много хубав остатъчен аромат. Преди време една продавачка ми го препоръча, като много добре направен парфюм. Спомням си, че го усетих като нищо особено, а все си пръсках от него. Не получавах никакви комплименти и си мислих, че явно не се усеща добре отстрани. Присетих се за него, защото днес с удоволствие се напръсках с него. На мен ми носи същото усещане като Burbery Wikeend.
Има ли някой който е ползвал това Армани? Как го усещате?
Абсолютно подкрепям. Аз обаче не харесвам оригинала. Рефанската версия е страхотна за мен и я усещам точно както сте я описали. Преди около седмица дойде една клиентка в офиса, замириса ми на страхотен парфюм и след като 5 минути ходих след нея и я душих не се стърпях и я попитах с какъв парфюм е. Изненадата ми беше пълна защото тя направо извади рефанското шишенце и ми каза  номера. Оказа се  Армани si.

Общи условия

Активация на акаунт