Сполучливи имитации на маркови парфюми - 19

• 155 320
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
1881Cerrutti на Рефан добра имитация на оригинала ли е според вас?

# 466
  • В къЩи.
Здравейте.
Не откривам любимия си аромат. Tired Roxanne Trendy #17.
От доста време го поръчвам ,защото не го откривам в моя град,но сега вече и онлайн май изчезна.
Поръчвах от тук http://goldenshop.bg/index.php?route=product/product&path=78 … mp;product_id=189  и  https://beautycosmetic.biz/index.php .

Тези http://goldenshop.bg/index.php?route=product/product&path=78 … mp;product_id=182 дали са като Трендито или има някаква разлика в аромат и трайност?

# 467
Момичета, с тези описания на Мон Герлен  и аз май се нареждам да си взема.
ЗЗ имат ли някъде в Бургас магазин?
И ако може да препоръчате нещо подобно на Дюпонт Пасинджър дамския?

# 468
  • Deutschland
Лия, за мен разликата е само в шишенцата, парфюмите са си едни и същи. W17 и в мууд и в тренди версия си е Ноа/ Кашарел

# 469
  • В къЩи.
Лия, за мен разликата е само в шишенцата, парфюмите са си едни и същи. W17 и в мууд и в тренди версия си е Ноа/ Кашарел

Благодаря.  bouquet

Ако попаднете на сайт. от който мога да поръчам Тренди , моля да споделите.

Не ми се дават почти двойно парички само за едно шишенце, но за любимия аромат, ще се прежаля.  Grinning

# 470
  • Deutschland
Най-добре им пиши и ги питай. Мисля че имат и страница във фб - Roxanne Bulgaria. При мен най-сполучливи са мууд версиите, но всичко си е до кожа

# 471
  • Sandanski
Здравейте момичета,можели да ми кажете дали мога да на меря наливен или имитация на парфюма Alien Mugler

# 472
Здравейте , дами. Да Ви попитам дали има добра имитация marc jacobs decadence? Благодаря Ви

# 473
Здравейте момичета,можели да ми кажете дали мога да на меря наливен или имитация на парфюма Alien Mugler
Здравей, виж тази на Баргело/Рафаела .Аз имам на Рафаела и съм доволна !

# 474
  • Бургас
Магазинът на Заг е на Александровска в Бургас.Христина,Баргело имат Декаденс.Кроела,Мон Герлен е много траен при мен пръснат само на кожа  10-12 часа.

# 475
  • Sandanski
Благодаря  много,още утре ще го потърся..

# 476
  • Бургас

ЗЗ имат ли някъде в Бургас магазин?

В малко магазинче за имитационна бижутерия и часовници. Намира се до Берьозка /руския магазин/ по Александровска в тази част над паметника.

# 477
Момичета ,добра имитация на Bronze Goddess ??

# 478
  • Габрово
момичета  Simple Smile .днес в голямата жега с какво се парфюмирахте...

# 479
  • Deutschland
С нищо още 😂, но в Германия не е толкова топло. За сметка на липсата на парфюм се омазах с лосиона на Кайли Миноуг Sweet darling, унисекс аромат има и е много готин. Ще диря и парфюма, не вярвам да е скъп

Общи условия

Активация на акаунт