Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 236

• 91 855
  • 739
  •   1
Отговори
# 255

Някой се обажда, за да ни каже, че ни обича Wink И аз го обичам! Grinning Joy

Привет, ято! Hug
Чакам си епизода с превод. С две думи усещането ми след снощните картинки: "пляснаха с ръце, па се прегърнаха" Mr. Green
 Амнезията прави чудеса в киното. Тези, които гледат Дениз в сърцето ми, вече видяха как едно падане с амнезия обърна героиня от /-/ до /+/ само за няколко епизода. Измъкна ги от драмата към която се бяха запътили и вдигна рейтинга на сериала. Та и втори сезон му докара Grinning

И без амнезията Тбей ми е от любимите персонажи, сега хептен го заобичах Laughing Абе, не напразно са избрали за ролята на злодей, актьор с клоунско лице Wink

Хубав ден ви желая! Hug

Музичката ми пари, от един час само Grinning

Cliff Richard & The Shadows - Sway

# 256
# 257

Киво е в Бодрум, а Иийт - в Швеция.

Кого, аджеба, снимаха до вторник вечер!? newsm78
А Туба къде е?  newsm78
Кога свършват училище в Турция? newsm78
Къде ще отидат с госпожиците? newsm78
Никой нищо не ни казва!  Crossing Arms

Много хубав колаж!  Hug
А този момент съм го изпуснала... newsm78

# 258
Здравейте Hug

Цитат
#CesurVeGüzelFoto
Cюхан: Я не знаю, то ли мне плакать.. то ли смеяться из-за всей этой ситуации...

# 259
Надин HugЛинка HugВичи Hug

# 260
Здравейте Hug

Заради модата и рекламодателите, стилистите ни разболяха пак момичето - мъжете по пуловери, а Сю по летни роклички  фантазе Naughty В снощния епизод Туба пак беше настинала и имаше проблеми с гласа. 

Необяснимо дълго ни показваха разгневения Дж и неестествено бързо - има няма епизод и половина, го превърнаха от ревящ хищник в мъркащ котарак-домошар  ooooh! Разчитах, че ще ни представят интересен образ, не непременно героя от мечтите на зрителките, но те направиха обратното Crossing Arms Показайки  ни точно този герой, виждам, че не са получили особени овации.

Тбей си ми остава любимец - все още ми напомня на пакостливо дете, готово за педагогическата стая. Има у него жизненост и чар, въпреки тираничния му характер. Когато позабравят да го набедят или му лепнат някой и друг непростим грях, за да блесне Дж, той ми е много свеж и симпатичен образ. А амнезията много му отива - хем си е същият, хем някак си всичко в него е смекчено. Раздава заповеди, но остава в глуха линия и както като зрител се забавлявах с него и реакциите на останалите, така и ми дожаля, когато добричката Мехрибан заведе синчето си да гледат сеир.

Ако са решили да приключват дизито могат да  използват амнезията на Тбей и да го сближат със зетя и той  за пръв път да сподели своята история. Амнезията би била приемливо решение:
- Дж научава цялата истина от устата на един вече непредубеден и болен човек;
-  за Тбей амнезията е  като присъда и покаяние;
- Сю вече почти му е простила и дори е плахо радостна, че амнезията й е върнала безоблачните дни;
-  на Корхан ще му е по-трудно - с амнезията предателството му е забравено, но схизходителното и пренебрежително отношение е останало. Но той си му е свикнал, а безгрижният живот си му е в кръвта; 
- за Рейхан амнезията е свобода;
- за Джахиде и Хулия амнезията е нова възможност;
- за Мехрибан - също, а и мястото на Адалет вече е вакантно.
Въобще, всички могат да бъдат задоволени, само Ръза го  Thinking -  няма вече да прави нещата като на кино, а пак си остава кинозрител Wink  Ние пък може да сме спокойни, че героите ни си живеят без интриги, гняв и отмъщение, със стабилно и неподкупно правосъдие  в луксозния град на щастието Корлудаг smile3503

Едно ме мъчи - защо точно от паметта му са заличени последните 5 години newsm78 Какво се е случило преди пет години newsm78
И естествено и най-вече - има ли я тази амнезия-панацея newsm78 
Това, което ме съмнява, че Тбей се примири тихо с "пенсионирането" си, а това което ме убеждава - позвъняването му в дома на Адалет  #Crazy

Линка, Канти, ръцете, както и самият актьор не е задължително да са красиви, а така да играят, че да забравя, че играят. Силни са му ръцете на КТ,  ама не ги виждаме често в романтично действие. Колко пъти за 28 епизода сме ги виждали в действие newsm78 А те могат да бъдат много изразителни. Вижте колко:
Скрит текст:
Същински Тбей Joy Joy Joy

# 261

Определено имам чувството, че сериалът е бил предвиден да завърши със снощния епизод.  Peace
Доста припряно и рязко оправиха всички неразбории и плеснахме с ръце и се прегърнахме!  Joy Joy Joy

Не знам какво ги кара да продължат при този спадащ рейтинг?  newsm78
Баги  Hug е направила добро предложение
Цитат
Ако са решили да приключват дизито могат да  използват амнезията на Тбей и да го сближат със зетя и той  за пръв път да сподели своята история. Амнезията би била приемливо решение:
- Дж научава цялата истина от устата на един вече непредубеден и болен човек;
-  за Тбей амнезията е  като присъда и покаяние;
- Сю вече почти му е простила и дори е плахо радостна, че амнезията й е върнала безоблачните дни;
-  на Корхан ще му е по-трудно - с амнезията предателството му е забравено, но схизходителното и пренебрежително отношение е останало. Но той си му е свикнал, а безгрижният живот си му е в кръвта; 
- за Рейхан амнезията е свобода;
- за Джахиде и Хулия амнезията е нова възможност;
- за Мехрибан - също, а и мястото на Адалет вече е вакантно.
Съгласна съм в оставащите два епизода да приключат всичко и миналото да се изясни  и т.н.
А ако много искат втори сезон, Ай Япим да направят поредната иновация - същите актьори и съвършено нова история... Ще ми е интересно, какво, аджеба, могат да измислят.
На мен нещо ми се струва, че Сю и Джес ще гледат 3 деца, родени в рамките на една година, ама да видим... Rolling Eyes

Ако искате да гледате с руски субове - моля!

# 262
Добро утро, момичета!  Hug
Нося ви поредната новина за нашия сериал.

Цитат
Итак, НАС ЖДЁТ ФИНАЛ! 22 июня последняя серия!

Начался обратный отсчет для финала сериала "Джесур и красавица", в котором главных героев играют Кыванч Татлытуг и Туба Бюйюкюстюн. Последняя серия сериала выйдет на экраны 22 июня.
"Джесур и красавица", один из самых обсуждаемых в социальных сетях сериалов, считает дни до финала. Счастливо или нет закончится история эпической любви Джесура и Сюхан, узнаем в заключительной серии 22 июня.
Татлытуг и Бюйюкюстюн поблагодарили команду, рассказывая о незабываемых моментах и о том, как с первого дня они работали над впечатляющими сценами в проекте.
Татлытуг сказал, что его любимая сцена это знакомство Джесура и Сюхан после аварии в первой серии. Актер сказал: "Для меня и моей карьеры роль Джесура была еще одним авантюрным опытом и в страстном персонаже я нашел кое-что от себя".
Бюйюкюстюн сказала: " Мы работали, хорошо взаимодействуя. Больше всего благодарю Сюхан".
Сериал Джесур и Красавица, история от Эдже Йоренч, сценарист Элиф Эргюдер и режиссер Али Билгина, на данный момент продан в 46 стран.(!)

Перевод Elmira Ismaeil.
https://vk.com/tuba_bustun
Всъщност това е първоначалното обявление за 32 епизода, колкото де факто са продадени.
Хубав уикенд ви желая!  Hug

# 263
Добро утро! Hug Hug Hug

Линка Hug,благодаря за новината!Имаме още 4 епизода! Laughing

Добро утро, момичета!  Hug
Нося ви поредната новина за нашия сериал.

Цитат
Итак, НАС ЖДЁТ ФИНАЛ! 22 июня последняя серия!

Начался обратный отсчет для финала сериала "Джесур и красавица", в котором главных героев играют Кыванч Татлытуг и Туба Бюйюкюстюн. Последняя серия сериала выйдет на экраны 22 июня.
"Джесур и красавица", один из самых обсуждаемых в социальных сетях сериалов, считает дни до финала. Счастливо или нет закончится история эпической любви Джесура и Сюхан, узнаем в заключительной серии 22 июня.
Татлытуг и Бюйюкюстюн поблагодарили команду, рассказывая о незабываемых моментах и о том, как с первого дня они работали над впечатляющими сценами в проекте.
Татлытуг сказал, что его любимая сцена это знакомство Джесура и Сюхан после аварии в первой серии. Актер сказал: "Для меня и моей карьеры роль Джесура была еще одним авантюрным опытом и в страстном персонаже я нашел кое-что от себя".
Бюйюкюстюн сказала: " Мы работали, хорошо взаимодействуя. Больше всего благодарю Сюхан".
Сериал Джесур и Красавица, история от Эдже Йоренч, сценарист Элиф Эргюдер и режиссер Али Билгина, на данный момент продан в 46 стран.(!)

Перевод Elmira Ismaeil.
https://vk.com/tuba_bustun
Всъщност това е първоначалното обявление за 32 епизода, колкото де факто са продадени.
Хубав уикенд ви желая!  Hug

Приятна събота,момичета! bouquet

# 264
  • Русе
Добро утро!  Hug

В тази дъждовна утрин  Wink започваме и с хубава новина  Simple Smile

Линка  Hug благодаря ти за нея!  bouquet

Надявам се и за други да е такава, защото аз отдавна желаех да приключат ДК сега, за да имаме възможност да видим Туба в нов проект следващият сезон  Simple Smile
Така и Туба ще си отдъхне от напрежението, на което е подложена с тези драми и сълзи в роля, а и предполагам и извън нея. Да живееш толкова време с такива емоции си е много тежко, радвам се за нея, че скоро ще ги остави и ще има възможност да си прекара спокойно лятото с дечицата, пък дано след това зарадва и нас с нов сериал.  Peace

Прекрасна събота е пред нас  Simple Smile - забавлявайте се!  Peace

# 265

https://twitter.com/CesurGuzelstar/status/868157421352615936

Важная информация!📢📢📢
Наш сериал не подходит к финалу, а всего лишь к финалу сезона!!!!
Все вышедшие новости о финале не правдивы.
В следующем сезоне, мы снова будем вместе с #cesurvegüzel

# 266

Цвети  Hug, аз пък нямам надежда да започне нов сериал на есен. Sad
Според мен, ще си почива един сезон най-малко, както винаги до сега.  Cry
Няма да я виждаме на екран.  Cry
И аз не харесвах кой знае колко проекта, ама я гледахме, нали... Laughing
Дано поне направи някой филм, не че ги виждаме, де...
Последните 3 игрални  и 1 късометражен филм, ги чакаме все още с нетърпение. Crossing Arms
Ама имаме надежда, че ще  гледаме 4 нови неща с Туба, все пак. Peace

Да я поздравим с празника, който започва от днес.

И ако някой с мюсюлманска религия ни чете, също да бъде поздравен!  Peace
Още една статия (сега цялата преса ще ги препечата  Mr. Green), в която твърдят, че поради изчерпване на СЦ ще спрат сериала. (Това за изчерпването си е самата истина, де.  Peace)
https://www.gazetemag.com/sok-cesur-ve-guzel-tukenen-senaryosu-n … apma-karari-aldi/
Цитат
Принято решение об окончании сериала по причине того, что иссяк сценарий

Пришла новость о том, что сериал "Смелый и Красивая" делает финал.
Ответна долгожданный вопрос поклонников,продолжится ли сериалв следующем сезоне, пришел от пишущей в колонке новостей для медиатава Бирсен Алтунташ. В своем аккаунте в Твиттере Бирсен написала, что сериал прощается со зрителями в первом сезоне. Написав, что до волнующего финала осталось совсем немного, она объявила об окончании сериала.
https://vk.com/eatb_haber

Още снощи Бирсен съобщи в ТТ, че ДК финализира с един сезон.
https://twitter.com/birsenaltuntas1/status/868134187370512385
Тя нали всичко знае преди да е станало... ooooh! Mr. Green Rolling Eyes
Два красиви колажа от Ренибо  Hug

И накрая една сентенция... Wink Laughing Sad

https://twitter.com/CesurGuzelstar/status/868157421352615936

Важная информация!
Наш сериал не подходит к финалу, а всего лишь к финалу сезона!!!!
Все вышедшие новости о финале не правдивы.
В следующем сезоне, мы снова будем вместе с #cesurvegüzel
Катрина  Hug наистина противоречиви информации. Laughing
Може би трябва,  все пак, Ай Япим да си каже, накрая!  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 267
Не пишете, но не мога да ви оставя без нова снимка на Мая и Топрак, пусната от Онур. Grinning

https://www.facebook.com/Onur.Saylak/photos/a.131558290201963.18 … ype=3&theater
Toprak ve Maya bu kez kurgu öğreniyor  Grinning🤗
Гуги: Toprak ve Maya учат измислици този път

# 268
Здравейте Hug

Цитат
#TubaEyes #TubaBuyukustun #ТубаБюйюкюстюн
Глаза являются одним из самых мощных инструментов, которые есть у женщины. Одним взглядом она может послать самое интимное сообщение. После того, как контакт установлен, слова перестают существовать.

Майя и Топрак 😊
Подписано: Ali Aga'dan kurgu dersleri.../Художественные уроки с Али ага.../
#TubaBuyukustun #ТубаБюйюкюстюн

Две новини се въртят ,всички ги препечатват,че ще има втори сезон,че ще има финал на сериала,само АЙПИМ мълчат.Ще видим какво ще ни поднесът.

Линка  Hug сега видях ,твоята снимка ,но няма да я трия.

# 269
И по-отблизо да ги видим! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт