Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 236

• 91 856
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
Злати Hug
Туба е като тийнейджърка.

# 346
Вай, бе какво стана #Crazy
Аз на работа, а тук са се появили две супер новини newsm68 Е, очаквахме снимки за 29 еп, ама тези новини за сега са ми по-хубави Peace

Линка  bouquet няма те за малко ама като се появиш хващаш новините още във въздуха  Heart Eyes

Вичи Hug, Злати Hug,Гуга Hug

Участие на DAHA на фестивала в Карлови Вари newsm10 smile3501
Вай, бе...
Я вижте кой е продуцента... Joy Joy Joy

Аз мисля, че това е голям успех.  Peace
Пък ако вземе и награда... newsm10

Линка Hug И аз мисля, че е голям успех участието на филма на фестивала  Peace Най-вероятно онази снимка от преди 2 години на двамата ОС и КЧ да е била именно около продуценството

А и много хубаво интервю на Туба за IWC е излязло днес  newsm10 newsm03

Няма да мога да ви преведа цялото интервю на Туба, но да  ви кажа някои неща Peace
- Журналистката Мариела Фростръп (МФ) я представя, че е една от най-известните турски актриси позната от ср.Изток, Балканите, 1-та тур.актриса ном.за ЕММИ.. Знаещ ли защо така се получи?
Т- Не съм мислила, че ще стана актриса. Исках да стана дизайнер, за което и учих в университета. Стана случайно. Но цялата тази лбов, която получавам ми дава сили да продължа да го правя. И всеки път да го правя по-добре и по-добре
МФВсичките награди при теб започват доста рано Още през 2005 г.в Черна Гора съвсем след завършването на университета. Беше ли готова да се справиш с внимнието и славата?
Т- Не, защото не очаквах. Това не беше мечтата ми това да съм актриса и да го правя професионално. Но после се влюбих в това и продължих да го правя
МФ- Каква ти беше мечтата?
Т - Да съм дизайнер за което учих в СУ , обичах да приектирам дрехи, и все още обичам да го правяМФ - По някакъв начин можеш ли да го прилагаш и сега? в работата си и т.н
Т - Дизайнерството е част от мен, актьорството е част от мен. Не мога да се откажа от нито едно от двете
МФ- Снимаш игрални филми и сериали. Имат ли за теб двете разлика? Според мен ТВ кара хората да чувстват актьорите по-близки
Т- да, така е. Те ме /ни/ възприемат като част от семейството - дъщеря, сестра. Което ни давразлична отговорноста (ни кара да имаме по-голяма отговорност)
МФ - като например?
Т - нищо не е лесно в целия свят. Аз винаги се опитвам да предам на хората хубави чувства/емоции/, меки чувства. Защото хората искат да гледат неща, които да им дават надежда, любов - въобще хубави емоции/усещания/
Значи искаш да вдъхновяваш/up bit script/ хората чрез филмите и ТВ? [
b]Т[/b]-Да, сега това правя. Но преди време снимах (20 минути) за  ролята ми там бях номинирана за ЕММИ, който беше по-мрачен, с по-тежки емоции. Но аз много харесвах тази история
МФ- Какво ще кажещ за филантропията си? Ти си ПДВ към Уницеф, отделяш много внимание за правата на децата? Тази твоя огромна слава я използваш и за това?
Т - Важната част на славата е да се използва и за това. Децата се нуждаят от нас. Помагат ни да си припомним нас самите. Защото с порастването си и като станем възрастни забрвям детството си. Мисля, че много важно да си припомним кои сме и, че Любовта е в нас самите и е  основно човешко чувство
МФ пита за наградата GS, която Туба получи в Рим преди 1 година  - за социалната си дейност и актьорските постижения
Т - това е социална награда. Дава се всяка година на дете. Бях наградена и за двете ми дейности - актьорството и соц.ангажираност
МФ - пита за ЧИ , която е базирана на книгата-бестселър на ФО
Т - беше ми оказана голяма чест  и голям късмет, че работих с него. Той е толкова различен, не мога да го опиша. Той е друг свят. Взема те от едно място и те поставя/слага/ на друго място. Истанбул е червен, защото страстите в него са силни -  любовта,  омразата, ревността . В тази история наблюдаваме Истанбул на ФО - детството му, през любовта, семейството му, майка му...
МФ- това ли беше проекта през изминалата година, от който беше най-развълнувана?
Т- Да. Сега снимам ДК, който все още продължава

Има едно блиц интервю, което ще ви го преведа след малко(ако някой не го направи преди мен)

И няколко гифчета smile3502

Канти  Hug много ти благодаря!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Не ѝ разбирах какво говори.
Но от блица ми се стори, че разбрах, че иска да е невидима? ! Laughing Или греша? newsm78
Никак не съм добра с англ. въпреки, че съм го учила... Mr. Green

Що се отнася до Карлови Вари, не съм аз откривателя на новината, а Сабинка  Hug!
Тя я написа, а аз само я раздухах!  Joy Joy Joy
Ама много ме въодушеви, бе!  smile3518
Как може с първия си филм да постигне такъв успех! Браво на Онур!  smile3501

Интервюто ще го коментирам, като преведете блица.  Peace
Вече съм сигурна, че дизито ни ще завърши щастливо!  Peace
Ето и блиц-интервюто. Дано не дублирам Канти Peace

В. Любимият ви филм:
Т.: Закуска в Тифани

В.: Никога не излизам от къщи без
Т.: химикалка и бележник

В.: Коя дума ви описва най-добре?
Т.: перфекционалист

В.: Най-голямата ви слабост/угаждане?
Т.: яденето

В.: Една суперсила, която бих искала да владея
Т.: Да бъда невидима

В.: Таланта/умението, който най-много искам да притежавам
Т.: да пея

В.: Моят най-добър приятел е
Т.: Моите момичета

В.: Моят най-лош страх
Т.: Акулата

В.: Равнина или хълмове?
Т.: Равнина

В.:Град или провинция?
Т.: Град

В.:Какво най-много обичате да правите, когато не работите?
Т.: Да отида на кафе сама и да чета или да си пиша нещо.

Баги  Hug извинявай, сега го видях!
Благодаря!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Сега ще го чета...
Ето, невидимия съм го разбрала!  Joy
 bowuu bowuu bowuu

Последна редакция: вт, 30 май 2017, 22:00 от Lina_4

# 347
Здравейте Hug
Баги HugБлагодаря за превода на блиц интервюто. newsm10
Канти HugБлагодаря ти за превода за интервюто. smile3501
Линка HugЗлати HugБлагодаря ви за всичко което правите.

Ето и блиц-интервюто. Дано не дублирам Канти Peace

В. Любимият ви филм:
Т.: Закуска в Тифани

В.: Никога не излизам от къщи без
Т.: химикалка и бележник

В.: Коя дума ви описва най-добре?
Т.: перфекционалист

В.: Най-голямата ви слабост/угаждане?
Т.: яденето

В.: Една суперсила, която бих искала да владея
Т.: Да бъда невидима

В.: Таланта/умението, който най-много искам да притежавам
Т.: да пея

В.: Моят най-добър приятел е
Т.: Моите момичета

В.: Моят най-лош страх
Т.: Акулата

В.: Равнина или хълмове?
Т.: Равнина

В.:Град или провинция?
Т.: Град

В.:Какво най-много обичате да правите, когато не работите?
Т.: Да отида на кафе сама и да чета или да си пиша нещо.

Баги Hug smile3501

Последна редакция: вт, 30 май 2017, 22:08 от vdleri Вичона

# 348
Линка, можеш вече да коментираш Wink

По повод на интервюто. Направи ми впечатление, че отговорите й са ми познати. Доста интервюта съм превеждала и чела - няма разминаване през годините. Не преиграва, искрена е. И още нещо - емоционалните отговори, когато й задават въпроси за социалната й дейност - децата. Винаги се вълнува и започва да говори по-бързо и гладко   thumbsup  
И за работата си винаги говори емоционално и положително, без оттегчение, без звездеене. Обича си работата. Както казва : "актьорството е неразделна .част от мене".

Последна редакция: вт, 30 май 2017, 22:10 от Bagi

# 349
Да очакваме фрагман! Laughing

# 350
Баги  Hug видях и се редактирах. Peace

Сватбената рокля на Сюхан!  Peace
Линка, можеш вече да коментираш Wink

По повод на интервюто. Направи ми впечатление, че отговорите й са ми познати. Доста интервюта съм превеждала и чела - няма разминаване през годините. Не преиграва, искрена е. И още нещо - емоционалните отговори, когато й задават въпроси за социалната й дейност - децата. Винаги се вълнува и започва да говори по-бързо и гладко   thumbsup 
И за работата си винаги говори емоционално и положително, без оттегчение, без звездеене. Обича си работата. Както казва : "актьорството е неразделна .част от мене".
Единствените отговори, които не знаех, бяха, че най-добрите приятелки са ѝ момичетата, и че иска да владее суперсила - да става невидима...
Явно ѝ досажда известността.  Mr. Green
Искрена е.
Знаем за страха от акули и любимия „Закуска в Тифани“. И е много постоянна. От 2009, от когато я знам, все Закуска в Тифани си харесва!  Joy

Оле, и фрагман чакаме!

Последна редакция: вт, 30 май 2017, 22:15 от Lina_4

# 351

Пак се  #Crazy Сега пък Дж е с друг кустюм, при това раздърпан.

Линка,
не се научихте да не се редактирате по същество Peace

Сватбената рокля на Сюхан! 
Определено тази сватбена рокля е най-различната.

# 352

Пак се  #Crazy Сега пък Дж е с друг друг кустюм, при това раздърпан.

Линка,
не се научихте да не се редактирате по същество Peace
Ми като не пишете, какво да правя!  Crossing Arms
Трябва да ангажирам някой да внимава и да ме цитира!  Crossing Arms
Благодаря на Вичи  Hug че ме подкрепи преди.  bouquet
Този клип
https://twitter.com/cesurveguzel_af/status/869630347012710400
Бюлентката го е сложил.
Пожар, дим, пак ли пали нещо?  Mr. Green

# 353
Привет!  Hug Много се радвам за Онур! Grinning Радвам се и за нас, правилно сме го разгадали като интелигентен човек и творец Peace За мен е любопитна и предварително обявената награда от Президента на кинофорума. Ще я получи Кейси Афлек - носител на "Оскар" от последното издание на Академията.

http://variety.com/2017/film/global/karlovy-vary-krauze-ovashvil … nikov-1202447404/

Благодаря за новините, преводите и за всичко в темата! Hug

И малко нежна нощна музика Wink Peace

Последна редакция: вт, 30 май 2017, 22:39 от nadine1111

# 354
Превод на интервюто на руски ез.! Peace
Цитат
Разговор с Тубой Бюйюкюстюн от IWC
перевод и субтитры: Таня Черевако
для группы:Cesur ve Güzel//TuKi
https://vk.com/club143398602

#IWCTalks To Tuba Büyüküstün 1

https://youtu.be/46HIuG465hA

# 355
И друг е бил неглиже на втората си сватба Wink Струвал си е разводът, макар и много болезнен за булките - разбрали са  героите им на бял кон кое е ценното в живота Wink

Злати Hug

# 356
Към края на сериала, един сайт, който никога не пише хубаво за Туба, се е постарал да ни разкаже подробности, които можело да не знаем за сериала
http://televizyongazetesi.com/cesur-ve-guzel-dizisi-hakkindaki-b … r-muydunuz/126619
Аз ги знаех. Но самия факт, че имат благоприятно мнение за сериала, ме озадачи... Mr. Green

# 357

Цитат
Интервью Тубы для IWC.😍
Перевод Манэ Казарян специально для нашей группы.
Пускам го в скрити! Peace
Скрит текст:
Интервью Тубы для IWC.😍
Перевод Манэ Казарян специально для нашей группы.

- Туба Бюйюкюстюн, добро пожаловать на беседу IWC. Рады видеть тебя здесь. Я думаю, нам следует поговорить о твоей международной деятельности. Потому что это немного необычно, ты очень известна от Балкан до Среднего Востока, ты первая турецкая актриса, которая была номинирована на премию Эмми. Ты знаешь, почему ты настолько популярна за рубежом?
- На самом деле, я не ожидала, что стану актрисой. Но, не знаю, это жизнь. Не знаю, эти номинации, эти награды, эта любовь, это внимание - это все придает силы двигаться вперед.
- И чтобы продолжать идти.
- Да, чтобы продолжать идти, становиться лучше и лучше с каждым разом.
- Говоря об этих номинациях, все ведь началось намного раньше, где-то в 2005, когда ты выиграла награду в Сербии и Черногории, это было после того, как ты закончила университет.
-Да.
- Ты была готова встретиться с подобным внимание и славой?
- На самом деле, нет. Потому что, как и говорила, я не ожидала этого. Это не было моей мечтой - стать актрисой и сделать это профессией. Но позже я осознала, что влюблена в это дело. И тогда я решила продолжить заниматься этим.
- Что же было твоей мечтой?
- Я хотела стать дизайнером. Я обучалась дизайну костюмов. Я любила заниматься дизайном. Чего угодно.
- Ты все еще занимаешься дизайном.
- Да.
- У тебя была возможность использовать эти навыки в актерстве? Например: "Я знаю точно, что я надену в этой части?".
- Дизайн - это часть меня. И актерство - это часть меня. Я не могу покинуть что-то из этих двух.
- Ты работала и в медиасфере и в телесфере. Есть какое-то отличие между ними? Телевидение заставляет людей чувствовать себя ближе к тебе.
- Конечно. Они ощущают себя частью моей семьи. Видят меня как сестру или дочь. И это дает некую ответственность.
- И как ты думаешь, в чем заключается эта ответственность?
- Например, наши времена непросты для всего мира. Я всегда старалась дать людям хорошие ощущения, потому что они хотят смотреть то, что придает надежду, любовь и прочие прекрасные чувства такого рода.
- То есть, ты просматриваешь сценарий во время того, как ты снимаешься в фильме или в сериале?
- Да, сейчас уже да. Но в те времена, перед тем, как я была номинирована на Эмми, это была более темная и захватывающая история. Я была влюблена в эту историю.
- И что насчет твоей благотворительной работы? Я знаю, что ты посол доброй воли ЮНИСЕФ и ты отстаиваешь права детей. Насколько это важно для тебя: использовать эту мировую славу на благо?
- Положительная сторона популярности заключается в таких вещах. Дети нуждаются в нас. Мы должны напоминать себе об этом. Потому что становясь взрослыми, мы забываем о детстве. Я и верю в то, что нужно заставлять нас помнить об этом. Такие вещи, как чистая любовь и общепринятые чувства - это те маленькие детали, которое человечество несет в себе.
- Твое последние награды в 2015 были посвящены обеим сферам, как актерству, так и благотворительности. Например? награда имени Джузеппе Шакка. Расскажи немного об этом.
- Это социальные награды. Основную награду они дают ребенку каждый год. Я была горда получить награду и за свое актерство, и за свою социальную активность.
- Твой фильм "Красный Стамбул" выходит в этом году. Люди еще не видели его. Это экранизация книги-бестселлера, режиссером которой выступил Ферзан Озтепек.
- Я очень удачлива, поскольку мне удалось поработать с ним. У него очень отличающееся.. Не знаю, даже не могу описать его... У него другой мир. Он берет тебя и помещает в этой иной мир. Я всегда думала, что Стамбул красный. Потому что красный символизирует страстные чувства. Любовь или ненависть, или же ревность. В этой истории мы будем лицезреть Стамбул Ферзана. Вместе с его детством, любовью, мамой и семьей.
- Это тот проект, которым ты больше всех восхищена из предстоящих?
- Да, да. И мы работаем над новым сериалом "Отважный и красавица". Он продолжается.

- 10 вопросов за 60 секунд начинаются сейчас:
1. Твой любимый фильм?
- Завтрак у Тиффани.
2. Я никогда не выйду из дома без ..?
- Без ручки и блокнота.
3. Слово, которое лучше всего описывает тебя?
- Перфекционист.
4. Твоя самая большая слабость?
- Еда.
5. Какую суперспособность ты бы хотела иметь?
- Быть невидимой.
6. Талант или навык, который ты бы хотела иметь?
- Пение.
7. Твой лучший друг?
- Мои девочки.
8. Самый большой страх?
- Акулы.
9. Плоская подошва или каблуки?
- Плоская подошва.
10. Город или сельская местность?
- Город.
11. Что ты любишь делать в свободное от работы время?
- Пить кофе и читать, писать что-нибудь.

- Спасибо тебе большое, Туба.
- Спасибо.
https://vk.com/tuba_bustun

Фрагманаа в ИГ
https://www.instagram.com/p/BUuwYKlBttK/

# 358
# 359
Cesur ve Güzel 29. Bölüm 2. Fragman

https://youtu.be/O6iQs2s6ry4

Общи условия

Активация на акаунт