Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 236

• 91 856
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
  • Ruse, Bulgaria
Смели и Красиви 29.Епизод 2.Трейлър - Бг Субтитри

# 361
Смели и Красиви 29.Епизод 2.Трейлър - Бг Субтитри
Благодаря! Hug  bouquet

Лека нощ!  Hug

# 362
Линка Hug, Злати Hug мерси за трея
Синан bouquet  благодаря за превода му

На сватба сме, с прекрасните и красиви Сю и Джес,. Но накрая Ръза ще успее да рани Джес Cry #Cussing out Е, очаквахм някаква гадост от негова страна Peace ама чак толкова.. ooooh!

Малко гифчета и от фрагмана Whistling

Още няколко гифчета от интервюто на Туба Peace

Лека нощ!  smile3524

Последна редакция: ср, 31 май 2017, 04:16 от kanti

# 363
Добро утро!  Hug

Разликата в тоалетите на присъстващите на сватбата, която ни показха и част от снимките.
Две сватби ли има, или едната е в представите (съня) на някой от героите, newsm78
Дори роклята на Сюхан е малко различна...
Кой ли сънува? newsm78
С тези „интригуващи“  Mr. Green мисли ви пожелавам хубав ден!  Hug

# 364
Здравейте Hug
Злати HugСинан HugЛинка HugБлагодаря ви.
Канти HugБлагодаря за поредната доза красиви гифчета. newsm10

Наистина е хубаво,когато сутрин се събудиш и осъзнаеш,че предстои да изживееш поредния прекрасен ден!
Добро утро!

Красиви Сю иДжес.
Е няма как СЦ да не изневерят на себе си.Ръза на свобода и стреля Джес.Сега остава да отвлече и булката #2gunfire #2gunfire  и съвсем ще стане сватба каквато желаеха СЦ с някой прострелян.
На нещо ми се струва ,че тази сватба от фрагмана,може би  е трескав сън на Джес след прострелването,може би бълнува,просто така ми се струва.

Много разлики от фрагмана  и снимките.Ще видим къде ще ни отведе подсказката  ,новите снимки.

Хубав и спокоен ден,дами в очакване на подсказка,снимки.

Последна редакция: ср, 31 май 2017, 08:44 от vdleri Вичона

# 365
  • Русе
Добро утро!  Hug

Снощи наминах по-рано насам и после ме затрупаха разни грижи и...  Crazy се оказа, че съм пропуснала страшно много неща  Crazy

Канти, Баги  Hug благодаря ви за преводите  bouquet bouquet

На останалите благодаря за бързото донасяне на новини и събирането на толкова прекрасни кадри  bouquet bouquet bouquet

Здравейте отново Hug

Малко се пообърках: коя е роклята newsm78  

Честно казано забравих за ДК, реалът ми е много по-интересен! Ще се разходим до Карлови Вари - успех на    Daha newsm10
А Туба ме закова: изискано и изчистено елегантна, без тежък грим и ярко червило, с дискретни бижута. Загадъчно усмихната. Всичко у  нея и в/у нея излъчва големи дози стил, финес, естественост и красота.

Ако не се появи превод,по-късно ще се опитам да попреведа интервюто. Само една реплика по повод телевизионните й изяви (по памет): животът е труден и затова се стремя да предавам хубави, приятни усещания, защото хора искат да гледат нещо, което им дава надежда, любов и този род хубави чувства". Сякаш е чела Цвети. Впрочем, ние и затова си я харесваме.  Сега да го доизгледам.

ПП Канти се е появила, при това не само с гифчета, но и с превод  Grinning

Това нямаше как да пропусна и да не го отразя...  Wink Баги  Simple Smile ето, че и Туба мисли като мен, затова и си има толкова много последователи. Нейните приказки наистина носят положителни емоции и помагат много в тежки моменти дори.  Peace
Е, с Дк нещата стоят по-различно де...

И толкова, че... както виждам вече не съм първата, която си мисли, че тази сватба може и да не е истинска, а просто нечий сън...  ooooh! Докъде ни докараха тези хора...аз най-големият оптимист вече да мисля първо за лошото...  Sad

Канти, това ме върна и на твоята реплика към мен, че може и да ми дойде желание да гледам ДК след като му се вижда краят, да... може и да стане, но... само ако свърши хубаво  Peace Иначе няма да си го причиня.

Е, стига ми толкова... хубав и много успешен ден да ни е днес!  Peace

# 366
Добро утро! Hug Hug Hug

Синан Hug,благодаря за преведения фрагман! bouquet

Канти Hug,за чудесните гифчета! newsm51

Линка Hug Вичи Hug Цвети Hug,за кафенцето и споделените мисли! bouquet bouquet bouquet

Днес дано получим новите снимки и озета за да има повече яснота около това,което ни вълнува! Laughing Peace

Приятен слънчев ден на всички! bouquet

# 367
Скрит текст:
Добро утро!  Hug

Снощи наминах по-рано насам и после ме затрупаха разни грижи и...  Crazy се оказа, че съм пропуснала страшно много неща  Crazy

Канти, Баги  Hug благодаря ви за преводите  bouquet bouquet

На останалите благодаря за бързото донасяне на новини и събирането на толкова прекрасни кадри  bouquet bouquet bouquet

Здравейте отново Hug

Малко се пообърках: коя е роклята newsm78  

Честно казано забравих за ДК, реалът ми е много по-интересен! Ще се разходим до Карлови Вари - успех на    Daha newsm10
А Туба ме закова: изискано и изчистено елегантна, без тежък грим и ярко червило, с дискретни бижута. Загадъчно усмихната. Всичко у  нея и в/у нея излъчва големи дози стил, финес, естественост и красота.

Ако не се появи превод,по-късно ще се опитам да попреведа интервюто. Само една реплика по повод телевизионните й изяви (по памет): животът е труден и затова се стремя да предавам хубави, приятни усещания, защото хора искат да гледат нещо, което им дава надежда, любов и този род хубави чувства". Сякаш е чела Цвети. Впрочем, ние и затова си я харесваме.  Сега да го доизгледам.

ПП Канти се е появила, при това не само с гифчета, но и с превод  Grinning

Това нямаше как да пропусна и да не го отразя...  Wink Баги  Simple Smile ето, че и Туба мисли като мен, затова и си има толкова много последователи. Нейните приказки наистина носят положителни емоции и помагат много в тежки моменти дори.  Peace
Е, с Дк нещата стоят по-различно де...

И толкова, че... както виждам вече не съм първата, която си мисли, че тази сватба може и да не е истинска, а просто нечий сън...  ooooh! Докъде ни докараха тези хора...аз най-големият оптимист вече да мисля първо за лошото...  Sad

Канти, това ме върна и на твоята реплика към мен, че може и да ми дойде желание да гледам ДК след като му се вижда краят, да... може и да стане, но... само ако свърши хубаво  Peace Иначе няма да си го причиня.

Е, стига ми толкова... хубав и много успешен ден да ни е днес!  Peace
Цвети  Hug имай малко повечко доверие на Туба, де!  Laughing
Ние си я познаваме, а и в интрвюто си казва, че разказва приказка. Няма да ни причини нещастен край, сигурна съм!  Peace
В дизитата краят трябва да е щастлив, защото се превъплъщава човек в героите, а трябва да му се даде надежда, а не безнадежност за бъдещето...(мое мнение... Mr. Green)
Виж филмите са друго нещо, Там краят трябва да е реалистичен, за да е успешен един филм. Пак мое лично, неангажиращо никого, мнение... Mr. Green
Една от причините да не харесвам СЦ е именно не разбирането на идеята на дизитата (не казвам сериалите, защото смятам, че дизитата са различно нещо от световните сериали - най-малко като дух... ) Peace
Е, когато се отнася до литературно произведение, краят вече е разписан. Не бива да се променя, ясно е.  Peace

Любимите ми гифчета.  Heart Eyes Чудя се кое да сложа за подпис... Laughing
Вичи  Hug Злати  Hug

# 368

Привет, привет! Hug

Новата корица на Серкан, ми напомни сесията с турски актьори за списание "Go"/2014г/. Тогава се ядосвах, че няма от 'нашите" Mr. Green, а сега вече ги броя до четирима Peace

Хубав ден на всички желая! Peace Моят ще е хубав, ако темата се напълни с хубави новини и Гришо "обърне" един много неприятен съперник в Париж Praynig

Музиката за днес е подчинена на фразата: "Любимците на нашите любимци, са и наши любимци" Grinning
Топъл кли: Dinah Washington - What a difference a day makes

# 369
Здравейте Hug

Никъде не мярнах ТБЕЙ,Ръза да не го е похитил и да иска отново къщата на Сю.

# 370
Линка Hug Надин Hug

Новите снимки...

Озет...

ПП Вичи Hug,някои снимки се повтарят,но нищо...! Wink

# 371

Последна редакция: ср, 31 май 2017, 11:27 от Lina_4

# 372
Здравейте! Надинкова и Злати до 13 часа да са хвърлили престилките от кухнята. Naughty

И едно специално кафе за...тя си знае. Grinning Wink

Приятен и успешен ден! Hug

# 373
# 374
Привет Hug

Цитат
Джесур и красавица ✨ 29-я серия. Озет 💥

Перевод: https://vk.com/eatb_haber

Арест Рызы становится причиной для Джесура и Сюхан вновь с надеждой смотреть в будущее. Джесур, чувствующий, что враг не сдастся легко, чтобы не расстраивать Сюхан, держит свои мысли при себе. Перед ними впереди планы сказочной свадьбы.

Хюлья, узнав, что ребенка похитили, становится безумной и делает все, чтобы воссоединиться с ним. Джахиде, которую раздражает становящаяся всё более опасной Хюлья, находит решение в том, чтобы приблизиться к не помнящему прошлое Тахсину. Она будет делать все возможное, чтобы завоевать его расположение, но самым большим препятствием для Джахиде станет Корхан.

Пока Джесур и Сюхан уверенными шагами идут к счастливому концу, принятые решения окажут большое влияние в Корлудаге. Новость про свадьбу для всех будет иметь различные последствия. Когда преступления прошлого, страх и злоба выходят наружу, Рыза, внимательно наблюдающий за событиями, будет ждать возможности, чтобы разыграть последний козырь.

#TubaBuyukustun #ТубаБюйюкюстюн #CesurveGuzel #KivancTatlitug #ДжесуриКрасавица

Общи условия

Активация на акаунт