Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 236

• 91 566
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Скрит текст:

Цитат
Ирмак Орнек (Ширин) объяснила фанам в соц.сетях, почему не хочет делать селфи с Тубой.

#TubaBuyukustun #ТубаБюйюкюстюн #CesurveGuzel #KivancTatlitug #ДжесуриКрасавица

Потому что это не ее работа. Все хотят сделать с ней селфи. С другой стороны, я уважаю ее личную жизнь и просто забочусь о ее дружбе. Мы разговариваем, улыбаемся, вместе проводим своё время как обычные люди. Сделать с ней селфи м и разместить здесь, это, я думаю, эгоистичное решение. Как те извращенцы, которые просто хотят увеличить число своих подписчиков или лайков. Поэтому, пожалуйста, перестаньте просить меня сделать селфи с Киво или Тубой.

Перевод Elmira Ismaeil специально для Туба Бюйюкюстюн. И всё о ней. Tuba Büyüküstün.
https://www.instagram.com/p/BVMg2l7Anm7/

Ширинката не ми е най-добрата актриса, играта й изобщо не е мой тип, но, явно, като човек, е готина.  Peace

Цитат
Компания B.I.T. Arts Projeleri, директором которой является Онур Сайлак, под крылом которой уже созданы фильмы "Orman" (Джунгли) и "Daha" (Ещё), поддержала акцию ко дню рождения Тубы.
Из инстаграм компании.

#TubaBuyukustun #ТубаБюйюкюстюн #OnurSaylak #UNICEF
https://www.instagram.com/p/BVM7P8IA8lb/
https://vk.com/tuba_bustun

Линка Hug

# 601
Здравейте Hug

Да ви предам поздрав от семейството на Ръза:
Има време за 5та сватба на Сю - цели 5 часа Mr. Green

Доста неща ме провокират да пиша, но за всичко няма време.

Човекът от клипа, който снима, ми се струва, че е Ръза, Цвети Peace Ръката е много добре поддържана, но ми е малко по-едра за женска (нали сме свикнали с финната ръка на Туба), а и И.Й. има хубави ръце. Може да е и на дубльора  Wink Пък и защо й е на Бану да влиза маскирана, след като има свободен достъп до къщата. Ама за нуждите на сц всичко е възможно Wink Аз се чудя за какво е необходим този клип newsm78 Дж и Сю вече са щастливо женени, а къщата Ръза я познава основно newsm78

На въпроса на Надин коя двойка ще се задържи след хепиенда бях писала преди време. За сегашната ни - имам съмнения. Щото пеперудите пърхат известно време, после остава спокойствието, уважението, доверието, привързаността, приятелството. С нашия език е лесно да разгранича 2та етапа - любов и обич. Засега доверието не е на 100%, а уважението много ми куца. Дж не проявява уважение към Тбей- едно, че е възрастен, второ, че е баща на любимата му. Дори само формално. Оттук и към Сю.  А Сю едва ли ще се примири. Каквито и да са родителите му, никой не обича да се говори по техен адрес, па камо ли да се действа преднамерено  с/у тях.
Дж не само, че не се държи уважително, както го изисква доброто възпитание (пък и не знае цялата истина), а и непрекъснато й го напомня и натяква, дори в най-романтичните моменти. Така беше в галерията, така беше и докато си мечтаеха за сватбата. Примери бол Mr. Green
А и двойният му аршин е дразнещ - убиецът на майка му бе превърнат в жертва, убийцата на баща му позабравена, но крадецът на картините - не. Първите двама едва ли не канонизирани, последният - демонизиран Crossing Arms
Това една свободомислеща и силна жена едва ли би го търпяла дълго. Сю и сега не го търпи и му го напомня от време на време, а какво ще стане, след като отлетят пеперудите newsm78 И едва ли една жена като Сю би търпяла, само и само да има мъж до себе си. Като се добави и лошото избухване на Дж, без покаяние и промяна в поведението му (а дали е възможно Thinking) не виждам безоблачно бъдеще.
Понеже не обичамзатваряне на нерешен въпрос чрез замазване в розово, то и тези стандартни финали ме дразнят.  Не че пренасям историята в живота, просто ми се иска наложените ми модели и решения да звучат правдоподобно и логично.  Затова и финалът на Мелодия на сърцето ми допадна.

Надин ни е насочила към евентуален план на Ръза, в който гл.роля е отредил на Дж. Мисля си, че това би обяснило усърдното участие на Ръфат след толкова години. Доколкото си спомням той се е свързал с Дж и му е подпалил фитила Thinking  И той, като Ръза, е станал "жертва" на Тбей покрай онази нощ от 1987.

Доколкото разбирам нов проект с Хинар С. не се очаква, но пък пътешествие и фотосесии - да
 Laughing

Тръгнах да си затварям PСто и забелязах, че не съм си пуснала поста ooooh! Тъкмо да репликирам Вичи  Peace Хулия беще кучка от класа, но у нея, съвсем чуждата има много повече човещина, отколкото у близките и не само тези, които си цитирала. След като Тбей я прие в имението, у нея се събуди майчиното чувство. Така че продажбата на бебето й остана в миналото Peace  Единствено нея не бих я упрекнала за поемането на задачата - все пак е заложен животът на детето й. Цинично, но е факт. А и не случайно само нея стратегът и психологът Ръза я принуди чрез нечий живот. При другите материалното и болните амбиции бяха неговата преса. Единствено тя искрено се възмути от предложението на Ръза. И пак единствено тя без колебание и безкористно на 2 пъти се втурна да помага на човек в беда. При нея виждаме развитие към по-добро, за разлика у останалите.

# 602
  • Русе

Цитат
Журнал TEMPO, 2004

"Хочу чувствовать всеми органами чувств и быть любимой, если нет - убегу."

Перевод Elmira Ismaeil

# 603
Здрaвейте, момичета

Вчера сме били наградени 2 пъти - с преводите на Червения Истанбул, за което Благодаря на Мишел, Алекс и Ринка  newsm51 . Исках още вчера да го изгледам, но уви така се случи, че не успях. Като си правя сметките без кръчмар е така Mr. Green Ама какво да се прави - реала е с предимство Peace Надявам се по-късно тази вечер да го изгледам Praynig
Преведената серия на ДК я изгледах посред нощите. Благодаря на Л.А.Р.А.  newsm20 за поредната доза радост за всички ни, която донесоха с това Peace

Благодаря и на приносителките на новини, снимки и клипчета - Вичи Hug, Злати Hug, Линка Hug
По въпроса на Надин Hug от вчера за щастлива семейна двойка след години -  за мен Мелек и Али ще са такава. От една страна в годините преди случилото се бяха поизгладили ръбчетата в характерите си. Покрай случилото се с Мелек, Али стана по-мъжествен и решителен. А и вече и двамата имат общи тайни. Така, че занапред им остава да са сплотено и хармонично семейство Peace

Цитат
В Тоскане и отпуск, и съемки

Не успели закончиться съеки сериала "Смелый и Красивая", где Туба Бюйюкюстюн играла Сюхан, как актриса отправляется в Италию. Встретится с живущей в Тоскане близкой подругой Мерве Хасман, по которой скучает, и, в то же время, в разных местах Италии будет ей позировать.
https://vk.com/eatb_haber
Скрит текст:

Линка Hug мерси за тази новина. Поне момичето ни ще си почине на спокойствие. След натоварената програма с дизито и емоциите покрай развода с Онур, за което съжалявам Peace, ще е откъсната от папараци и фенове. Е, и ще поработи малко , но на фона на всичко останало ще си е истинска почивка Peace Чудя се дали ще е с  момичетат там? newsm78
Цвети Hug тя тръпката ни наречена Туба ни държи толкова време заедно тук
Баги Hug  от 5-тото семейство едва разпознах булката,  а младоженека много влюбено я гледа  Whistling

Докато гледах серията си зададох няколко въпроса Peace
Защо аджеба сред пътната полиция не бяха разпространили снимката на Ръза? newsm78
Че Бану е сложила лекарството във водата е ясно. Ама тя от къде знаеше, че друг не е сложил от него в шишето преди нея ? И ако беше сложено - това нямаше ли да убие Сю?
С превода подразбрах, че Бану и Ръза са имали сделка и той сега трябва да изпълни своята част от уговорката. Така, че най-вероятно стратега я е притиснал с нещо. И най-вероятно да е с детето й Peace

Още няколко гифчета от серията Peace

Последна редакция: нд, 11 юни 2017, 22:23 от kanti

# 604
Рискувам, ама не мога да не напиша 2-ри пост Heart Eyes

За добро утро да ви посрещна с нова снимка на едната сладурана на Туба и Онур - Майчето, която баба Хандан ни е предоставила newsm68

Може през деня да се появи снимка и на другата - Топрачето newsm03

Да ви сложа и едно комбинирано гифче от сватбения танц на СюДжес Peace

Няколко гифчета от ЧИ

Нещо красиво Peace

И да ви посрещна сутринта с билково чайче Whistling

Лека нощ!  Sleeping

Последна редакция: пн, 12 юни 2017, 02:50 от kanti

# 605
Здравейте Hug
Мили дами HugБлагодаря ви за всичко споделено,снимки ,инфо.

Добро утро ,приятели ! Simple Smile
Успешна и ползотворна нова седмица, много радости и любов! Късметът да не ви напуска, здравето корени да пуска! ♥

Глътка въздух,но за малко.Какво ли ще ни подготви Ръза и може би и неговия
 помощник Бану. newsm78Мисля,че Бану спомогна за освобождаването на Ръза от затвора,с цел да помогне на Джес срещу Тбей,значи тя си  е изпълнила своята част от сделката, помага за освобождението му, остава частта от сделката, Ръза да разделиСю и Джес.
Дано с ретроспекциите ни покажат това,то и други неща имат да ни показват,ще видим.

Рискувам, ама не мога да не напиша 2-ри пост Heart Eyes

За добро утро да ви посрещна с нова снимка на едната сладурана на Туба и Онур - Майчето, която баба Хандан ни е предоставила newsm68

Може през деня да се появи снимка и на другата - Топрачето newsm03

Да ви сложа и едно комбинирано гифче от сватбения танц на СюДжес Peace

Няколко гифчета от ЧИ

Нещо красиво Peace

И да ви посрещна сутринта с билково чайче Whistling

Лека нощ!  Sleeping

Успешна нова седмица,дами bouquetДа се надяваме,че днес ще имаме фрагман,накъде ще ни отведе. newsm78

# 606
Добро утро!  Hug

Не случайно започвам поста с фотосесията на Мерве Хасман от 2016. Прекрасна фотосесия!  Peace
Ясно е, че Мерве познава добре Туба и успява да извади на яве и душата й.  Peace Да видим как ще ни я покаже тази година.  Laughing

Баги  Hug мисля, че си много строга към Джесурко. Аз омекнах!  Joy Joy Joy
Много красиви отношения ни показаха в последния епизод. Мисля, че Киво се е стремял към градация на отношенията, затова ни изглеждаше по-студен в предишните епизоди. На нас, обаче, за които играта на тялото създава впечатленията, не ни стигаха в предишните епизоди доказателствата на любов. Както и да е. Минало.  Peace
В този епизод нещата се промениха. Най-сетне създателите на сериала разбраха, че целувките в уста не са му силна страна на Киво на този етап, достатъчни са докосванията, погледите, целувките по челото и ръцете. Много по-силни и ефектни са. Peace
Добре за сериала е и, че съпругата на Киво спря да слага техни общи снимки и да разваля приказката. За мен е ясно, че Киво не е тип мъж, когото Туба би харесала, нито ми минава през ума, че в реала между тях биха съществували отношения. Но приказката трябва да се поддържа, докато трае сериала, а общите фотки на щастливо семейство, пречеха. Нека да са щастливи без показност.  Peace
С една дума, епизодът беше добър, силно романтичен и приятен за гледане. Peace
Интересен е въпросът за логиката Бану да бъде главния гад, не че не е възможно, но е доста неприятно за Джесур, който толкова години е бил неин приятел, имаше й доверие и я уважаваше - нея и детето й. Това разочарование не му го спестиха сценаристите.  Mr. Green

Хубав ден и успешна нова седмица!  Hug

# 607
  • Русе
Добро утро!  Hug

С прекрасно настроение започваме новата седмица  Simple Smile

Имаме си сюрприз - такава хубава снимка на малката сладурана Мая, че няма как да не ни зарадва.  Peace
Канти  Hug не само изненадата, но и гифчетата са прекрасни!  bouquet

Вичи, Линка  Hug

Раничко е още, но... поздрави за Туба се готвят и в много далечни места  Simple Smile

Сватбите в ДК още вълнуват...  Wink

А пък аз все още не съм гледала преведената серия, така се случи...  Peace

И... засега толкова - много хубав и успешен да е денят за всички!  Peace

# 608
Добро утро! Hug Hug Hug

Канти Hug,благодаря за всичко за да ни посрещнеш сутринта с нова снимка на Майя,чудесни гифчета от ДК и ЧИ и билков чай! newsm10

Вичи HugЛинка HugЦвети Hug

Време е днес да ни пуснат фрагман! Peace Да видим до къде са стигнали Ръза и Бану в отмъщението!Джес трябва да се срещне с Кайя в болницата! Peace

Някой се е потрудил да събере кадри м/у Сю и Джес във всички епизоди до сега! Peace
💙C E S U R 💙
and
❤S U H A N❤
1-8 серия

9-16 серия

17-24 серия

25-30 серия

Приятен ден и успешна нова седмица! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 609
Канти  Hug забравих да благодаря за снимката на Майчето и прекрасните гифчета!  bouquet
Баба Хандан пуска от време на време някоя снимчица на някое от момичетата, ама рядко. Вчера е била добричка!  Joy

Тази торта дали е аксесоар или е само зад кадър?  newsm78 Ще я видим ли в следващия епизод?  newsm78 Добре изглежда, сигурно са си я хапнали с кеф... Joy
Злати  Hug хубави моменти са избрали за колажа. От мен малко от снимките, които ни показваха в сериала.

Цвети  Hug рано е за поздрави за РД на Туба, но нали идват от далече, да ги уважим.  Simple Smile

И да ви покажа един забавен клип. Фенка реагира на неочаквана среща с любим актьор.  Joy
Само за фенки на мъже актьори... Joy

Хубав понеделник и дано има трей.  Hug

# 610

https://viatacuaromadecafea.com/2017/06/11/4-nunti-7-rochii-de-m … -costume-de-mire/

Привет, привет! Hug
Ако сте си харесали някоя от сериалните сватби, в линка може да погледнете за името на дизайнера и колко ще ви струва удоволствието да се направите на Сюхан Wink
Иначе по план днес пак съм на сватба, защото ще изгледам финала на Песента на живота Rolling Eyes

Линка, какво ще ни покажат за Бану, можем само да гадаем. Това, че е заплашена с детето е твърде банално, и не ми се вързва с измислено от тази сценаристка. Колкото и да си мърморисвах понякога, тя ни изненада с добри врътки. Факт е, че два епизода до края все още гадаем и се изненадваме. Иначе още от началото мисля, че някакси палачинката трябва да се обърне все някога. Не защото аз го искам, а защото е полезно за щастието на двойката за в бъдеще. Давам груб пример с КПА Wink След финала ситуацията е изравнена Grinning Няма начин Омер да каже: "Ама баща ти..." и Елиф да не му отговори: "Ами брат ти..."  Joy Joy

Хубав ден на всички желая! Peace

Последна редакция: пн, 12 юни 2017, 11:14 от nadine1111

# 611
Здравейте, момичета в понеделник по обяд

С много интересни неща сте заредили страничките. За което - мерси  bouquet

Линка Joy голЕм смех с фенката. Искренно ме разсмя.
Наистина Мерве направи чудесна фотосесия на приятелката си. Мисля, че и сега ще извади наяве черти от Туба, които ще ни се харесат Heart Eyes
Цитат
Баги   Hug мисля, че си много строга към Джесурко. Аз омекнах!  Joy Joy Joy
Много красиви отношения ни показаха в последния епизод. Мисля, че Киво се е стремял към градация на отношенията, затова ни изглеждаше по-студен в предишните епизоди. На нас, обаче, за които играта на тялото създава впечатленията, не ни стигаха в предишните епизоди доказателствата на любов. Както и да е. Минало. 
Линка smile3521 и аз така виждам нещата
Надин   Hug права си за врътките на СЦ. Колкото и да мрънкахме за действието много често ни изненадваха с интересни и неочаквани хрумки  Peace
Злати Hug като погледне човек колажа със снимките от епизодите си припомня най-съществените моменти от ДК
Цвети Hug то четири сватби в сериал до сега не бях виждала. Така, че това ще е едно от иновациите в ДК
Вичи Hug още малко остана да разберем какво държи Бану  свързана с Ръза

Ето в ТТ обещават тази вечер фрагман Peace

И пише"Ти го направи"
Кой какво ли е направил? newsm78 Това думи на Сю към кой ли са? - тати или Джес? newsm78

И снимка от сета Peace

Много бойно снаряжение, бе. Дали е на Ръза Mr. Green Wink  Няма средства човека, но за някоя и друга пушка може да е скътал нещичко Flutter

Пожелавам ви хубава и усмихната седмица!  love001

Последна редакция: пн, 12 юни 2017, 13:25 от kanti

# 612
Скрит текст:
Здравейте, момичета в понеделник по обяд

С много интересни неща сте заредили страничките. За което - мерси  bouquet

Линка Joy голЕм смех с фенката. Искренно ме разсмя.
Наистина Мерве направи чудесна фотосесия на приятелката си. Мисля, че и сега ще извади наяве черти от Туба, които ще ни се харесат Heart Eyes
Цитат
Баги   Hug мисля, че си много строга към Джесурко. Аз омекнах!  Joy Joy Joy
Много красиви отношения ни показаха в последния епизод. Мисля, че Киво се е стремял към градация на отношенията, затова ни изглеждаше по-студен в предишните епизоди. На нас, обаче, за които играта на тялото създава впечатленията, не ни стигаха в предишните епизоди доказателствата на любов. Както и да е. Минало. 
Линка smile3521 и аз така виждам нещата
Надин   Hug права си за врътките на СЦ. Колкото и да мрънкахме за действието много често ни изненадваха с интересни и неочаквани хрумки  Peace
Злати Hug като погледне човек колажа със снимките от епизодите си припомня най-съществените моменти от ДК
Цвети Hug то четири сватби в сериал до сега не бях виждала. Така, че това ще е едно от иновациите в ДК
Вичи Hug още малко остана да разберем какво държи Бану  свързана с Ръза
Ето в ТТ обещават тази вечер фрагман Peace

И пише"Ти го направи"
Кой какво ли е направил? newsm78 Това думи на Сю към кой ли са? - тати или Джес? newsm78
Скрит текст:

И снимка от сета Peace

Много бойно снаряжение, бе. Дали е на Ръза Mr. Green Wink  Няма средства човека, но за някоя и друга пушка може да е скътал нещичко Flutter

Пожелавам ви хубава и усмихната седмица!  love001
Канти  Hug снимката е стара, от зимата, мисля, че няма да я ползват за да ни кажат за нов фрагман. Струва ми се фенско желание.  Mr. Green
Цитат
Вот ещё один сюрприз от AY YAPIM
Самый романтичний момент... Сюхан и Джесур — "Календарь любви"
Не пропустите шанс выиграть тег# aşktakvimi

Май Ай Япим обещават календар на печелившите...
Красив е, ама надали ще го спечеля.  ooooh!
И от мен сн от сета

И малко колажи.

# 613

Линка Hug

Ето още една снимка от сета Peace

До довечера

# 614
Привет следобедно! Hug Hug Hug

Да намина в обичайното си време!Заредили сте с нови снимки и колажи! Hug Hug Hug

Линка Hug,няма как да не се засмееш през сълзи на клипа с фенката! Joy Благодаря  за др.клип,нови кадри от сета и колажи! bouquet

Надин Hug,на три от сватбите бях! Laughing Песента на живота не го гледам! Peace

В Кара севда след сватбата отвлякоха детенцето им!В Този град ще дойде след теб с Керем Бюрсин,бащата на булката искаше да убие съпругата си,а простреля бременната си дъщеря!Да видим при нас с какво ще ни сюрпризират СЦ след сватбата,чрез Ръза или Бану! Peace

Канти Hug,благодаря за новите кадри и колажи! bouquet

Пускам ви списък на започващите летни сериали! Peace Знам,че много не ги гледате,ако не участва Туба  Laughing,но някой друг може да си хареса! Peace
Цитат
1. Ateşböceği / Светлячок- на канале Star Tv
В главных ролях Сечкин Оздемир и Нилай Дениз. Как поговаривают, может занять место суперпопулярного сериала "Любовь напрокат"
2. Сердцебиение / Kalp Atışı – на канале Show Tv
В главных ролях: Гёкхан Алкан и Ойкю Караэль
3. Полнолуние / Dolunay – на канале Star Tv
В главных ролях: Джан Яман и Озге Гюрель.
4. Два лжеца / İki Yalancı – на Kanal D с 4 июля
В главных ролях: Ягмур Танрысевсин и Керемджем
5. Миндаль в сахаре / Badem Şekeri – на канале Fox TV
В главных ролях: Альпер Салдыран и Бурджу Озберк
6. Птицы без крыльев / Kanatsız Kuşlar – на канале Atv с 15 июня
В главных ролях: Мелис Тюзюнгюч и Умит Ибрахим Кантарджилар
7. Гюллю / Gullu – на канале Atv
В главных ролях: Юсуф Чим и Серен Ширндже
8. Сон / Rüya – на канале Show Tv
В главных ролях: Джейхун Менгироглу и Хазал Филиз Кючюккосе
9. Сумасшедшее сердце / Deli Gönül – на канале Fox Tv
В главных ролях: Мурат Уналмыш и Тувана Тюркай
Има и кадри от всеки сериал.Може да ги видите в линка,който пускам!
https://vk.com/perevodmila?w=wall-111132277_97635%2Fall

Общи условия

Активация на акаунт