Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 236

• 91 349
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  Здравейте! Hug

За развода, какво да кажа, освен че го очаквах. Правеше ми впечатление на липса на общи снимки от доста време. Tired Но обичам врътките и както три сватби изигра като Сюхан с Джесур, да не й се случат и в живота. Grinning Е, да не са така страстни, като на Елизабет Тейлър и Ричард Бъртън, но всичко е възможно в днешно време. Grinning Специално изгледах сцената в полето и поставянето на пръстена от дубльор, та стигнах до извода, че комшиите може и да си имат някакви суеверия, които не знаем. Thinking Знам, че ме разбирате и помните, че никога не смесвам играта с реала. Така че не приемам коментарите за снимките с колегата й Авджъ в сладкарницата. Naughty
  Да сложа един гиф от профила на ДиК в туитър и като една перфектна домакиня Outta Joint тичам на един крак да пусна пералня.

А на вас - хубав ден, седмица и нова серия в четвъртък,(ако не успея да се разпиша дотогава)! bouquet

Упс. Докато пиша, появи се клюка. Но този профил пуска една и не помня, дали излезна вярна. И все пак е нещо, което не ми се иска - след ДиК компанията О3 щяла да преговаря с Туба за някакъв сериал за Фатих -(демек - исторически). Stop

Скрит текст:
#CesurveGüzel final haberinden sonra O3 Medya Fatih dizisi için Tuba Büyüküstün ile görüşmelere başladı.

https://twitter.com/ztrkmnn/status/874535360793018368
Сабинка  Hug wavey
И аз не ти виждам гифа. Пусни го като линк.
А ето и превод на новината
Цитат
#CesurveGüzel final haberinden sonra O3 Medya Fatih dizisi için Tuba Büyüküstün ile görüşmelere başladı.
Tuba hanım projeyi çok beğenmiş ancak yeni sezonda ekranda olmak istemediğini bildirmiş. Bunun üzerine yapım şirketi kesenin ağzını açmış.
Fatih projesinin Kasım-Aralık ayında ekrana gelmesi planlanıyor yani Tuba Büyüküstün 5 aylık dinlenmeden sonra bu projeye evet diyebilir.
После новости о финале "Смелого и Красивой" начались переговоры с Тубой Бюйюкюстюн для съемок в сериале "Завоеватель".
Вроде как Тубе-ханым проект очень понравился, однако она заявила, что не хочет быть на экране в новом сезоне. На это фирма-производитель высказала согласие заплатить очень большие деньги. Проект "Завоеватель" планируется выпустить на экраны в ноябре-декабре. То есть, Туба Бюйюкюстюн, не отдохнув пяти месяцев, может сказать да этому проекту.

https://vk.com/eatb_haber

Хареса ми израза „много големи пари“  Mr. Green Mr. Green Mr. Green, ама пак не ми се иска да играе в исторически сериал. Вероятно няма да я гледам, но ще бъде различно от това, което е играла до сега. Peace

# 631
Привет следобедно! Hug Hug Hug

Цитат
За друго нямам време тази сутрин, но една сн на наш любим партньор и приятел ми прикова вниманието!  ooooh! #Crazy Sick
На вашето внимание Джемал Хюнал.

Скрит текст:
И този го отсвирих!  Crossing Arms

Линка Hug,президентът....е поканил на ифтар звезди от киното и спорта! PeaceЗа Мурат си знаем,че ще е там,но и аз се изненадах за Джемал Хюнал! Peace Но там е бил и Бюлент Инал с колегите от сериала в който играе-''Право на престол Абдулхамид''(нали е исторически)!Преди гледах и снимка с русия Енгин Алтан Д.,който играе в Ертугрул(също исторически)! Peace
Скрит текст:

Саби Hug,добре си наминала! Hug wavey Благодаря за инфото!Да видим ще излезе ли нещо! Thinking

Линка Hug,е пуснала превод на инфото! Hug ...За този сериал Завоевателят мисля, че се подготвя Кенан Имирзалъолу!Спрягаха Мерием Узерли да играе с него! Peace

# 632
Линка, хайде да е новина в кавички или клюка. Hug Този профил е пуснал на 7.05. "новината" за филм с Енгин А., ама новина йок. Peace

https://twitter.com/ztrkmnn/status/861221851514753025

На Билге й вярвам, но не мога да й преведа написаното в ретуита. Започва с нещо като "това го знаех" и натам бесмислици. А оттова дали да разчитам като раздяла с япъмците? Thinking И два "иншалаха" в отговор:

https://twitter.com/blgtbB/status/874546351794786304

Аз си виждам гифа и в цитата ти. На старата версия съм. Tired

Изглежда снимат на Бургаз ада от Принцовите острови:

# 633

В ТТ предполагат, че Сю и Джес са на яхта на меден месец на Бургас ада. Май защото много им се иска!  Joy Twisted Evil Mr. Green Не, че имат някакви основания. Mr. Green
Гифчето ти не го виждам, все пак.  ooooh! Явно това, което ние виждаме другите не могат. Затова слагам като линк.
Иначе Ай Япим са пуснали нов гиф - вторник - ръце...
https://vk.com/feed?w=wall-121564141_61998
В ТТ яко обсъждат възможността Туба да играе с КИ в „Завоевателят“. Много им се иска, Туба да напусне Ай Япим, всички искат и много се надяват. Не знам защо. newsm78
КИ ще снима и игрален филм с Мерием Юзерли за някакъв детектив, доколкото гуги ме „светна“ Laughing
А Семра и Билде са отдавнашни фенове на идеята за общ проект на Туба и КИ, затова са така въодушевени... Joy Joy Joy
Ще видим. Peace

# 634
Привет Hug

Скрит текст:
Korludağ’da kopan fırtına tüm sır perdelerini havalandırmış, herkesi dört bir yana savurmuştur. Sonunda hayallerine kavuşan Sühan ve Cesur süt liman denizde mutluluklarının tadını çıkarırken ikisi de başlarına geleceklerden habersizdir.

Korludağ’da tekrar esmeye başlayan rüzgar, fırtınanın geçmediğini herkesin kulağına fısıldar. Yaşananların etkisi çiftlikte de kendini göstermiştir. Geçmişiyle yüzleşen Tahsin Korludağ’ın itirafları herkesi şaşkına çevirir fakat yaşadığı haksızlığı haykıran Cahide sesini kimseye duyuramaz.

Cesur ve Sühan, büyük umutlarla eve geri döndüklerinde, Rıza’nın hâlâ hayatta olduğu haberiyle sarsılırlar. Onların mutluluğu, Rıza’nın öfkesini beslerken Sühan’ın tüm korkularına rağmen Cesur, ezeli düşmanıyla hesaplaşmaya kararlıdır.

# 635
Вичи Hug,благодаря за снимките и озета!

още нови снимки...

# 636
Привет Hug

Цитат
Буря разыгравшаяся в Корлудаге приоткрыла завесу всех тайн и они развеялись во все четыре стороны. Мечты Джесура и Сюхан наконец-то сбылись, они наслаждаются счастьем, ещё не зная, что свалится им на голову.
Ветер вновь начал дуть из Корлудага, шепча всем на ухо, что буря ещё не успокоилась.
Пережитое повлияло и на обитателей поместья. Тахсин Корлудаг вспомнил прошлое и его высказывания повергают всех в шок. А вот Джахиде, которая кричит, что с ней поступают несправедливо, никто не слышит.
Джесур с Сюхан с большими надеждами возвращаются домой, однако будут шокированы узнав, что Рыза всё ещё жив. Их счастье злит Рызу. И несмотря на все страхи Сюхан, Джесур намерен отомстить своему заклятому врагу...

# 637

Благодаря за снимките и озета, Вичи  Hug Злати  Hug  bouquet  bouquet
Нищо ново, неочаквано и интересно. Спестили са ни всичко!  Crossing Arms
Знаят, че няма да се откажем вече като са останали 2 епизода. Mr. Green

Един хубав нов клип за Сюхан. Peace
https://youtu.be/SVC7HUtHME8

В обсъждането на сериала за седмицата сме паднали в рейтинга, ама сега само гледаме и се наслаждаваме на героите, какво да му обсъждаш...

# 638

Цитат
Буря разыгравшаяся в Корлудаге приоткрыла завесу всех тайн и они развеялись во все четыре стороны. Мечты Джесура и Сюхан наконец-то сбылись, они наслаждаются счастьем, ещё не зная, что свалится им на голову.
Ветер вновь начал дуть из Корлудага, шепча всем на ухо, что буря ещё не успокоилась.
Пережитое повлияло и на обитателей поместья. Тахсин Корлудаг вспомнил прошлое и его высказывания повергают всех в шок. А вот Джахиде, которая кричит, что с ней поступают несправедливо, никто не слышит.
Джесур с Сюхан с большими надеждами возвращаются домой, однако будут шокированы узнав, что Рыза всё ещё жив. Их счастье злит Рызу. И несмотря на все страхи Сюхан, Джесур намерен отомстить своему заклятому врагу...

Предполагам, че става въпрос за Ръза в качество на заклет враг на Джес newsm78 Е, ама разноглед го направиха вече момчето, да се чудиш на кой по- напред трябва да отмъщава  Mr. Green Да не е простил на Тбей и аз да не съм разбрала? Sunglasses

Един нов клип с известни турски актриси и техните майки. Около 3:00 мин. е Туба:

# 639
Ето и преведеното резюме- Ринка Hug,благодаря! bouquet

# 640
Здравейте Запленени дружки и от мен

Получили сме си вече и новите снимки за епизода, както и резюмето в бг превод - Вичи Hug, Злати Hug, Линка Hug благодаря ви, че ни ги донесохте . На Ринка  bouquet  благодарности за превода
Ами наистина нямаме кой знае какво ново от очакваното - Ръза е на свобода и все още ще вгорчава живота на Сю и Джес. Значи първо младоженците ще отидат на сватбено пътешествие на Принцовите острови (най-вероятно Peace) Хубаво е , че Тбей си е спомнил миналото. Стана ми интересно това: Признанията на спомнилия си миналото ТК успяват да изненадат всички... Какво ли ще им каже Тбей? newsm78
И какво ли действие ще предприеме Джес срещу Ръза? Да не би арсенала от пушките от вчера да е негов? Rolling Eyes
Надин Hug в клипа ми беше интересно да видя майките и на други актьори
Цвети Hug вярно, че при превод когато една и съща дума се преведе по различн начин  се изменя смисъла на казаното. Едно е Туба да ходи по нощни заведения Sick И съвсем друго е да е на кафе с приятели yes
Сабинка Hug и аз съм на старата версия и не ти виждам гифчето

Приятна вечер!

# 641
  • Русе
Здравейте момичета!  Hug

Интересни новини сте събрали днес.  bouquet

Вярно някои неща за ДК си ги чакахме, ама подробностите... знаете не ми се коментират.  Peace

Докато това за нов проект за Туба с ''много големи пари'' не е лошо, харесва ми, ами така де само на Киво ли ще му се вдига тарифата след ДК  Wink На всичко отгоре аз пък точно заради неговото слабо звено + не добрият сценарий така и не се вкарах в историята...  Sad Така че... ако ще има полза от ДК, то редно е и двамата ГА да имат  такава, а не само мъжът, както по-често се случва  Wink

А пък дали проекта ще е този, за който излиза инфо... не бързам да хващам вяра, помня с годините колко пъти сме тръгвали с разни кошници и... нищо не става, та... ще чакам - това май го умея много добре вече.  Wink

Не хващам вяра в нищо  Naughty, което не е сигурно, потвърдено, подписано и уточнено кой, с кого и кокга започва.  Peace

# 642

Ако не ви се спи, може да почоплите семки и да послушате тази "хасретска" музика Grinning

Habib Alberto - Živeli

# 643

Ето и преведеното резюме- Ринка Hug,благодаря! bouquet

Благодаря за превода!  bouquet bouquet bouquet
Нищо не ни казват,че да ни е интересно. Wink

Една интересна съпоставка - в болницата сме, но сме различни... Sunglasses

4 пъти опитвам да публикувам!  Joy
Така ви искам!  Heart Eyes

# 644
  • Сливен
            Среднощен привет, Запленени дружки! Hug

Добро утро!  Hug

Днес започваме наистина позитивно  Peace

Още снощи разбрах за фрагмана - Благодаря и за превода му!  bouquet

Всъщност не видях и нещо неочаквано в него, всичко беше предположено, затова и не ми се коментира.

А за развода на Туба - също много не ми до коментар, но... не мога и да го подмина, та... когато на едно такова семейство постоянно им се задава въпроса за развод, пише се затова и то вече с години, това се явява и още една пречка в отношенията им. Във всяко едно семейство има разногласия и би могло да се получи отдалечаване между партньорите, а когато са и толкова заети с кино и сериали, и с това навиране на хиляди и милиони очи в личните им отношения, пречките стават все повече. Важното е обаче, че краят може и да е цивилизован, особено когато тази двойка е от умни и чувствителни хора, които мислят не само за себе си, но и за децата си. Затова и продължавам да си ги харесвам и двамата - и Туба, и Онур.

Сега ще добавя и още един превод на коментиращите развода на СС, защото видях голяма разлика в последната част, нещо което в предния превод ме изненада ''Например, я замечал Тубу за ночной жизнью. Она часто гуляла с друзьями.'', та...
Цитат
Туба Буйукустун и Онур Сайлак спокойно развелись!

Melike KARAKARTAL пишит : Эта пара является образцом, они мирно, тихо и с взаимным уважением прошли процесс развода. Из -за детей они оба осторожно подошли к этому процессу, учитывая то, чтобы не травмировать психологического здоровья у детей. Туба и Онур в этом плане выступают в качестве примера. Они уладили все детали без лишнего шума. Вместо долгого и трудного развода они из-за детей могут продолжать поддерживать дружественные и партнёрские отношения. А почему бы и нет?
Ömür GEDİK: Девочкам - близнецам повезло, у них такие цивилизованые и культурные родители. Тихо, не обвиняя друг друга они прекратили свои отношения в тайне от посторонних глаз. Я говорю, наиболее стильная пара, которая развелась. Надеюсь им не придётся оправдыватся перед журналистами.
Cengiz SEMERCİOĞLU: О их разводе говорили давно, но развод состоялся 5 июня в суде Marmara Ereğlisi. Самый позитивный аспект этого развода является то, что у детей есть любящие радители, которые будут выполнять свои родительские объязанности, участвовать в воспитинии детей без ссор.
Onur Baştürk: Образцовой пары вероятно не существует, это может только так показатся. Развод пары небыл сюрпризом для всех. В последнее время они жили раздельно, каждый своей собственной жизнью. Туба в последнее время появлялась в кафе с друзьями, муж нигде её не сопровождал. Было очевидно, что их сосуществование было завершено.

Перевод : David Vilia

Материалът уж е един и същ, но ето как може само с лека нагласа на някои думи да се получи коренно различно усещане и за нещата, които се твърдят.  Peace

Е, засега това ми е достатъчно, продължавам си по обичайния  Wink график.  Peace

Хубав и много успешен на всички!  Peace

Свет,  Hug подкрепям всичко, което си написала! Винаги ще уважавам Туба и ОНУР.

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ, ЗА ВСИЧКО, което слагате в темата- новини, снимки, гифчета, резюме, размишления, колажи! bouquet

Канти, Heart Eyes
   Лека нощ!   

Общи условия

Активация на акаунт