За развода, какво да кажа, освен че го очаквах. Правеше ми впечатление на липса на общи снимки от доста време.
Но обичам врътките и както три сватби изигра като Сюхан с Джесур, да не й се случат и в живота.
Е, да не са така страстни, като на Елизабет Тейлър и Ричард Бъртън, но всичко е възможно в днешно време.
Специално изгледах сцената в полето и поставянето на пръстена от дубльор, та стигнах до извода, че комшиите може и да си имат някакви суеверия, които не знаем.
Знам, че ме разбирате и помните, че никога не смесвам играта с реала. Така че не приемам коментарите за снимките с колегата й Авджъ в сладкарницата. 
Да сложа един гиф от профила на ДиК в туитър и като една перфектна домакиня
тичам на един крак да пусна пералня.А на вас - хубав ден, седмица и нова серия в четвъртък,(ако не успея да се разпиша дотогава)!

Упс. Докато пиша, появи се клюка. Но този профил пуска една и не помня, дали излезна вярна. И все пак е нещо, което не ми се иска - след ДиК компанията О3 щяла да преговаря с Туба за някакъв сериал за Фатих -(демек - исторически).

https://twitter.com/ztrkmnn/status/874535360793018368

И аз не ти виждам гифа. Пусни го като линк.
А ето и превод на новината
Tuba hanım projeyi çok beğenmiş ancak yeni sezonda ekranda olmak istemediğini bildirmiş. Bunun üzerine yapım şirketi kesenin ağzını açmış.
Fatih projesinin Kasım-Aralık ayında ekrana gelmesi planlanıyor yani Tuba Büyüküstün 5 aylık dinlenmeden sonra bu projeye evet diyebilir.
После новости о финале "Смелого и Красивой" начались переговоры с Тубой Бюйюкюстюн для съемок в сериале "Завоеватель".
Вроде как Тубе-ханым проект очень понравился, однако она заявила, что не хочет быть на экране в новом сезоне. На это фирма-производитель высказала согласие заплатить очень большие деньги. Проект "Завоеватель" планируется выпустить на экраны в ноябре-декабре. То есть, Туба Бюйюкюстюн, не отдохнув пяти месяцев, может сказать да этому проекту.
https://vk.com/eatb_haber
Хареса ми израза „много големи пари“

Явно това, което ние виждаме другите не могат. Затова слагам като линк.

И съвсем друго е да е на кафе с приятели 
На всичко отгоре аз пък точно заради неговото слабо звено + не добрият сценарий така и не се вкарах в историята...
Така че... ако ще има полза от ДК, то редно е и двамата ГА да имат такава, а не само мъжът, както по-често се случва