Канти, нощес хубава изненада си ни направила. Много хубава снимка на Мая. Жалко, че обикновено баба Хандан пуска снимки на едно от момичетата. Чака ме си Топрак.
Линка, не говоря за любовта в последните епизоди
Да, и по сценарий, и като игра Дж/Къвънч любовта вече е във въздуха и нямам забележки. Радвам се, че макар и накрая, и Къвънч разбра, че "работата му е да разкава приказка и няма да разваля магията". Аз говорех, че не ми допада човек да е неуважителен и несправедлив и да не се извинява искрено и докъде може да доведе това в бъдеще. Това няма нищо общо с любовта в момента
Вярно, че каквото видяхме, усетихме или не усетихме вече е изиграно и заснето. Да, Дж го искаха гневен, не му позволиха много сантименталности и романтика (аз не държа да гледам непрекъснато оглупели от любов двойки - а те всички влюбени са такива
), но любовта не може да се скрие, за нея не ни казват и разкават, за нея не е необходима физическа близост тя се усеща. Не съм го измислила аз 
Oшо:
Любовта трансформира толкова много. Ако си влюбен ти не можеш да го скриеш. Това е невъзможно. Ако си в любовта, това ще се види. Очите ти, лицето ти, начинът по който ходиш, начинът по който стоиш, всичко го показва, защото ти вече не си същият. Искащият ум не е там. За миг ставаш Буда. Но това не може да продължи дълго, защото това е просто един шок. Незабавно умът ще се опита да намери някакъв начин и оправдание да за да те накара да мислиш ...отново
И за сценария и образите на героите ми се иска да понапиша, но времето ми е кът. Не бих казала, че сц беше калпав, а логичен, образите обмислени и разкрити, с предистория. На мнозина им липсва розовото - основното недоволство, но това не значи, че сц не струва
Макар и основан на отмъщението, което не приемам, макар и разгърнат предвидимо според каноните на сапунките, кримката и съспенсът носеха изненада и бяха на ниво. И доста послания и модели и антимодели на поведение бяха представени. В сравнение с КПА, в ДК на тези неща е обърнато по-голямо и сериозно внимание и има повече материал за
И пак баналното "хората сме различни". Всеки се забавлява по различен начин. Дали ще мисля същото след 32 еп.
Иска ми се да видя миналото, все още има свидетели Клипчето с фенката е тепач
Обсебване на екрана, обсебване в живота, ама обсебване около екрана в живота

На кого е Мерцедесът от задкадъра на Канти

Хубав следобед и успешнанова седмица

, Ринка
Но пак някакси не мога да я оправдая, че не е намерила начин заедно с Джес, прокуратура и сие да намерят начин да се справят с него. Че дори и сложи лекарство във водата на Сю, от което почти не загуби бебето
Ще видим в серията кое как е. Може СЦ да успеят да променят мнението ми от сегашното, ама надали 

Но обичам врътките и както три сватби изигра като Сюхан с Джесур, да не й се случат и в живота.
тичам на един крак да пусна пералня.