Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 236

• 91 354
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте  Hug

Канти, нощес хубава изненада си ни направила. Много хубава снимка на Мая. Жалко, че обикновено баба Хандан пуска снимки на едно от момичетата. Чака ме си Топрак.

Линка, не говоря за любовта в последните епизоди Peace Да, и по сценарий, и като игра Дж/Къвънч любовта вече е във въздуха и нямам забележки. Радвам се, че макар и накрая, и Къвънч разбра, че "работата му е да разкава приказка и няма да разваля магията". Аз говорех, че не ми допада човек да е неуважителен и несправедлив и да не се извинява искрено и докъде може да доведе това в бъдеще. Това няма нищо общо с любовта в момента Peace

Вярно, че каквото видяхме, усетихме или не усетихме вече е изиграно и заснето. Да, Дж го искаха гневен, не му позволиха много сантименталности и романтика (аз не държа да гледам непрекъснато оглупели от любов двойки - а те всички влюбени са такива Wink), но любовта не може да се скрие, за нея не ни казват и разкават, за нея не е необходима физическа близост тя се усеща.  Не съм го измислила аз Wink
Oшо:
Любовта трансформира толкова много. Ако си влюбен ти не можеш да го скриеш. Това е невъзможно. Ако си в любовта, това ще се види. Очите ти, лицето ти, начинът по който ходиш, начинът по който стоиш, всичко го показва, защото ти вече не си същият. Искащият ум не е там. За миг ставаш Буда. Но това не може да продължи дълго, защото това е просто един шок. Незабавно умът ще се опита да намери някакъв начин и оправдание да за да те накара да мислиш ...отново

И за сценария и образите на героите ми се иска да понапиша, но  времето ми е кът. Не бих казала, че сц беше калпав,  а логичен, образите обмислени и разкрити, с предистория. На мнозина им липсва  розовото - основното недоволство, но това не значи, че сц не струва Peace Макар и основан на отмъщението, което не приемам, макар и разгърнат предвидимо според каноните на сапунките, кримката и съспенсът носеха изненада и бяха на ниво. И доста послания и модели и антимодели на поведение бяха представени. В сравнение с КПА, в ДК на тези неща е обърнато по-голямо и сериозно внимание и има повече материал за  Thinking И пак баналното "хората сме различни". Всеки се забавлява по различен начин.

Дали ще мисля същото след 32 еп. newsm78 Иска ми се да видя миналото, все още има свидетели Mr. Green

Клипчето с фенката е тепач hahaha hahaha hahaha
Обсебване на екрана, обсебване в живота, ама обсебване около екрана в живота   newsm09 smile3503

На кого е Мерцедесът от задкадъра на Канти newsm78

Хубав следобед и успешнанова седмица Hug

# 616
Здравейте  Hug
Линка HugБлагодаря ти за клипчето с фенката, а и не само  за него,
ти си знаеш  за всичко.
Злати  HugБлагодаря ти за инфото за летните сериали.
Канти HugЗа многото гифчета.
Баги HugНадин Hug

Голям арсенал от оръжие,дано е на полицията,че ако го оставят в ръцете на Ръза,дали ще остане някой жив.Време е да ни пустнат фрагмана.

# 617

От Ай Япим: Днес е ден лилия...

И още едно симпатично гифче, Джесур се забавлява... Laughing

Приятна вечер от мен!  Hug

# 618
Баги HugВичи Hug

Линка Hug,при мен гифчетата не се виждат! Peace

# 619
Едно топло клипче:

И аз, като Злати, не виждам гифчетата на Линка.

# 620
Ще пуснат очаквания фрагман! Peace

------------------------------

Cesur ve Güzel 31. Bölüm Fragman

https://youtu.be/Q0yvmE4MZBU

---------------------------

Превод на руски ез.
31 1 с переводом
https://vk.com/tuba_bustun?z=video-39664475_456239403%2F4ae9ded6 … _-39664475_483794

Последна редакция: пн, 12 юни 2017, 22:11 от Zlatina3

# 621
  • Ruse, Bulgaria
Смели и Красиви 31.Епизод Трейлър - Бг Субтитри

# 622
Смели и Красиви 31.Епизод Трейлър - Бг Субтитри

Благодаря! newsm51
Разводът на Туба и Онур е факт. Неприятен, но факт. Не смятам да го коментирам.
Ето коментарите на пресата.
Цитат
Пресса о разводе Тубы и Онура.📌

Перевод Манэ Казарян специально для Туба Бюйюкюстюн. И всё о ней. Tuba Büyüküstün.
Копирование с указанием активной ссылки либо репост.⚠

Мелкие Каракартал: Они похожи на людей, которые щепетильно относятся к теме развода, поскольку у них есть дети. Они - хороший пример для пар, которые мучают и себя, и психологическое состояние детей в такой трудный период. Это трудно - когда два самых близких человека становятся двумя незнакомцами, но после этого они могут создать крепкие дружеские отношения, наполненные любовью, они могут продолжать жить, поддерживая друг друга. У нас так не принято, но почему бы и нет?

Омюр Гедик: Они тихо и безмолвно, не обвиняя друг друга, не вынося личные секреты на публику, закончили свои отношения. Их дети очень удачливы. Я считаю их самой шикарной разводящейся парой. Надеюсь, я их не сглажу, и им не придётся делать неприятные оправдания перед журналистами.

Дженгиз Семержиоглу: Долгое время говорили, что они разводятся, но 5 июня это всё-таки осуществилось. Для того, чтоб это было подальше от глаз, они развелись в Marmara Ereğlisi. Даже некоторое время говорилось, что возлюбленным Тубы является оператор. Самое значимое в этом развода то, что у двойняшек есть заботливые мама и папа. Важнее всего то, что они продолжают выполнять свои родительские обязанности без ссор и драк.

Онур Баштюрк: В этой жизни нет такого понятия, как образцовая пара. Только снаружи так кажется. Когда люди смотрят на пакет, то они смотрят на его "образцовость" снаружи. Так же и развод этой пары не является каким-то сюрпризом. Уже длительное время они оба живут своей отдельной жизнью. Например, я замечал Тубу за ночной жизнью. Она часто гуляла с друзьями. И ее мужа вовсе не было рядом. То есть, такое впечатление было, словно у себя в голове они уже давно разведены были.
https://vk.com/tuba_bustun

Последна редакция: пн, 12 юни 2017, 23:13 от Lina_4

# 623
Здравейте дружки посред нощите отново  newsm53

Благодаря ви за споделеното в следобедните часове Вичи Hug, Баги Hug
Линка Hug  мерси за превода на казаното за Туба и Онур във връзка с развода им. Предполагам, че е от някое предаване. Поне казаното не звучи махленски. Тъжно е, когато двама души се развеждат, но важното в тези случаи е да запазят взаимното си уважение и разбирателство заради децата (поне Peace). Надявам се и с тях да бъде така Peace
И аз не ти виждам гифчетата Sad

Днес сме си получили и трейлъра по график - Злати Hug мерси, че ни го донесе

Благодаря за превода му на Синан  bouquet, Ринка  bouquet

Поне става ясно, че Джес е разговарял с Кайя веднага след сватбата, който му е казал(най-вероятно Peace), че Ръза е слязал от кораба преди да отплава
Скрит текст:

И другото, което предполагахме - че Бану по някакъв начин е била притисната от Ръза да му съдейства. ooooh! Но пак някакси не мога да я оправдая, че не е намерила начин заедно с Джес, прокуратура и сие да намерят начин да  се  справят с него. Че дори и сложи лекарство във водата на Сю, от което почти не загуби бебето  Sick #Cussing out Ще видим  в серията кое как е. Може СЦ да успеят да променят мнението ми от сегашното, ама надали Naughty

Няколко гифчета от трея Peace

Кого ли вижда Тбей тук, че толкова се изненадва? newsm78

Според мен последователността в серията ще е 1-во последната сцена от трея, след което Сю и Джес тръгват да пътуват и той я успокоява, че всичко ще е наред Peace Ето го като гифче Heart Eyes

Лека нощ!

Последна редакция: вт, 13 юни 2017, 02:56 от kanti

# 624
Здравейте Hug
Злати HugСинан HugБлагодаря ви
Канти HugБлагодаря ти както  винаги за хубавите гифчета.
Линка HugБлагодаря ти за всичко което правиш,ако ти е удобно пусни отново
гифчетата,защото не се виждат.

Добро утро, приятели! Simple Smile
Най-хубавият ден е днешният, защото само от теб зависи колко прекрасен може да бъде той...
Пожелавам ви радостта от малките неща –
те са в основата на голямото щастие!

Тбей прозря истината ,че Джес никога нямя да нарани Сю, че и двамата се обичат.
Двете харпии Джахиде и  Хюлия, в компанията на Бюлент,взаимно ще  си признават всички злини,които натвориха.Да не би Бюлент да е отвлякъл детето на Бану  newsm78,че и той при двете харпии.
Както винаги Джес върши работата на прокурора и полицията,той откри, че Ръза е жив и отново всичко е на тръни,какъв ще е следващият му ход.
Интересно ,кой ще му помогне да влезе в къщата на Джес,дали Бану newsm78 за да спаси детето си.

Хубав ден bouquet и да видим какво ще ни подскажат днес.

# 625
  • Русе
Добро утро!  Hug

Днес започваме наистина позитивно  Peace

Още снощи разбрах за фрагмана - Благодаря и за превода му!  bouquet

Всъщност не видях и нещо неочаквано в него, всичко беше предположено, затова и не ми се коментира.

А за развода на Туба - също много не ми до коментар, но... не мога и да го подмина, та... когато на едно такова семейство постоянно им се задава въпроса за развод, пише се затова и то вече с години, това се явява и още една пречка в отношенията им. Във всяко едно семейство има разногласия и би могло да се получи отдалечаване между партньорите, а когато са и толкова заети с кино и сериали, и с това навиране на хиляди и милиони очи в личните им отношения, пречките стават все повече. Важното е обаче, че краят може и да е цивилизован, особено когато тази двойка е от умни и чувствителни хора, които мислят не само за себе си, но и за децата си. Затова и продължавам да си ги харесвам и двамата - и Туба, и Онур.

Сега ще добавя и още един превод на коментиращите развода на СС, защото видях голяма разлика в последната част, нещо което в предния превод ме изненада ''Например, я замечал Тубу за ночной жизнью. Она часто гуляла с друзьями.'', та...
Цитат
Туба Буйукустун и Онур Сайлак спокойно развелись!

Melike KARAKARTAL пишит : Эта пара является образцом, они мирно, тихо и с взаимным уважением прошли процесс развода. Из -за детей они оба осторожно подошли к этому процессу, учитывая то, чтобы не травмировать психологического здоровья у детей. Туба и Онур в этом плане выступают в качестве примера. Они уладили все детали без лишнего шума. Вместо долгого и трудного развода они из-за детей могут продолжать поддерживать дружественные и партнёрские отношения. А почему бы и нет?
Ömür GEDİK: Девочкам - близнецам повезло, у них такие цивилизованые и культурные родители. Тихо, не обвиняя друг друга они прекратили свои отношения в тайне от посторонних глаз. Я говорю, наиболее стильная пара, которая развелась. Надеюсь им не придётся оправдыватся перед журналистами.
Cengiz SEMERCİOĞLU: О их разводе говорили давно, но развод состоялся 5 июня в суде Marmara Ereğlisi. Самый позитивный аспект этого развода является то, что у детей есть любящие радители, которые будут выполнять свои родительские объязанности, участвовать в воспитинии детей без ссор.
Onur Baştürk: Образцовой пары вероятно не существует, это может только так показатся. Развод пары небыл сюрпризом для всех. В последнее время они жили раздельно, каждый своей собственной жизнью. Туба в последнее время появлялась в кафе с друзьями, муж нигде её не сопровождал. Было очевидно, что их сосуществование было завершено.

Перевод : David Vilia

Материалът уж е един и същ, но ето как може само с лека нагласа на някои думи да се получи коренно различно усещане и за нещата, които се твърдят.  Peace

Е, засега това ми е достатъчно, продължавам си по обичайния  Wink график.  Peace

Хубав и много успешен на всички!  Peace

# 626
Добро утро! Hug Hug Hug

Синан,за преведения фрагман! bouquet

Линка Hug bouquet

Канти Hug,благодаря за новите гифчета! bouquet

Вичи Hug Цвети Hug

Тбей най-накрая ще приеме зетя!Ще види снаха му какви ги е вършила!А Ръза май ще си го оставят до последния епизод да си се разхожда и вихри! Peace

Днес очакваме предпослените снимки и озет! Peace

Приятен ден на всички! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 627
Добро утро!

Ето гифчетата като линк, дано ги видите.  Peace
https://vk.com/club143398602?w=wall-143398602_34877%2Fall
https://vk.com/club143398602?w=wall-143398602_34812%2Fall

За друго нямам време тази сутрин, но една сн на наш любим партньор и приятел ми прикова вниманието!  ooooh! #Crazy Sick
На вашето внимание Джемал Хюнал.
Скрит текст:
И този го отсвирих!  Crossing Arms

Хубав ден ви желая!  Hug

# 628

Всеки с филма си ooooh! Mr. Green ...НАЗДРАВЕ! Grinning

Привет, привет! Hug

Бих казала и: "Всеки с новината си..."  Sick На две издания, които са публикували дарителската сметка около РД на Туба, се падат двадесетина с новината за развода Sick Цвети  Hug, споделям!
Много си обичам успешни, талантливи и умни млади хора, затова си оставам фен и на двамата Peace

Туба да си затвори очите пред недоброжелателни писаници...нас може да ни чете, защото я обичаме Joy Joy

Разглеждах днес фотоси на Nurdan Usta- фотографът, който два пъти направи сесии на Онур. Видях в портретната му фотография много познати турски актьори. Има и наши хора на седма страница Grinning Grinning В раздела "Стил на живот' срещнах снимка на Джансел. Въобще ви препоръчвам да  отделите двадесетина минути време за разглеждане Grinning

https://www.nurdanusta.com/fashion-portraits-celebs

Хубав ден желая на всички! Peace Peace
Хубав ден с хубави хора...Туба и Адриана Лима Grinning

# 629
  Здравейте! Hug

За развода, какво да кажа, освен че го очаквах. Правеше ми впечатление на липса на общи снимки от доста време. Tired Но обичам врътките и както три сватби изигра като Сюхан с Джесур, да не й се случат и в живота. Grinning Е, да не са така страстни, като на Елизабет Тейлър и Ричард Бъртън, но всичко е възможно в днешно време. Grinning Специално изгледах сцената в полето и поставянето на пръстена от дубльор, та стигнах до извода, че комшиите може и да си имат някакви суеверия, които не знаем. Thinking Знам, че ме разбирате и помните, че никога не смесвам играта с реала. Така че не приемам коментарите за снимките с колегата й Авджъ в сладкарницата. Naughty
  Да сложа един гиф от профила на ДиК в туитър и като една перфектна домакиня Outta Joint тичам на един крак да пусна пералня.

А на вас - хубав ден, седмица и нова серия в четвъртък,(ако не успея да се разпиша дотогава)! bouquet

Упс. Докато пиша, появи се клюка. Но този профил пуска една и не помня, дали излезна вярна. И все пак е нещо, което не ми се иска - след ДиК компанията О3 щяла да преговаря с Туба за някакъв сериал за Фатих -(демек - исторически). Stop

Скрит текст:
#CesurveGüzel final haberinden sonra O3 Medya Fatih dizisi için Tuba Büyüküstün ile görüşmelere başladı.

https://twitter.com/ztrkmnn/status/874535360793018368

Общи условия

Активация на акаунт