27.Bölüm Çekimleri Tamamlanmış
сьемки 27 серии закончены
Нов клип от днес с песен,която харесвам!

Cesur ve Sühan 📀Rafet-Ezo"Kalbime sürgün"
https://youtu.be/S5KwhJ8uba8

Злати
Благодаря ти за клипчетата. 

Останаха 3 възможности: Тбей, Ръза и Джесур. Или някой от неизменните фонови интриганти ще сгафи много, за да бъде забелязан и от прокурова 
каква му е връзката с ГГ, като се опитах да включа и първата му реакция като видя Сю
Много добре стоят двамата един до друг - спокойно и хармонично, но без искри и волтови дъги. Като добавя и слабостта на Тбей към Сю, която ми напомня на отношението му към изоставените дечица и слабостта на Нурхан към сина си, си мисля дали Сю не е осиновена след някоя трагедия
Тази трагедия от своя страна е свързана със Серхат бей. Накратко - Сю и Прокурора дали не са брат и сестра
Вярно, че той си има обикновена семейна история според проучванията на хората на Тбей, но те и за Дж нищо особено не бяха открили. 
от кои зад кадри си извади заключението, че ще има процес? 
.
Да видим...

Аз съм си наясно отдавна, ама
Но пък розовите стъкла на очилата ми харесват 
Все едно ще гледам тенис, в който Туба играе срещу..Туба
/пояснявам, че Гришо ще играе срещу любимият ми тенисист от поне сто години/
,коментират белите тоалети(облеклото) и ботите с дебели токчета на двете красиви и талантливи актриси за изминалата седмица!
,някои сцени м/у ДК и КС са различни!Аз го гледам! 

), но определено не са сини. Просто на мнозина не им допада и досега ролята на Онур в реала
Но пък Топрак, като майка си, много обича контакта с ръка.
-
Само утре да не се "скубем" в темата. 

Намерих ви в нова тема, за която благодаря на Рина! 
), или има общо с работата му в театъра или нещо друго - по-мащабно - клоня към това съдейки от коментар по-надолу (гуги ми го преведе), към който (представете си! 

Моите уважения! 

), или има общо с работата му в театъра или нещо друго - по-мащабно - клоня към това съдейки от коментар по-надолу (гуги ми го преведе), към който (представете си! 

Моите уважения! 

Пък и едва ли ще съобщава за ново дизи на фона на рафтове с книги 
Дали ще иска да удовлетвори масовия зрител. Доколкото разбирам, той държи Дж да излезе от историята, както е влязъл - на бял кон (за мнозина той въобще не е слизал от него
), за останалите герои не се вълнува особено, като и за житейските дилеми. Препоръчани теми