Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 236

• 91 218
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Боби Hug радвам се, че намина тъдява

Колкото до евентуално участие на Туба в нов исторически проект наесен - и ня мен не ми се гледа в такова дизи - Линка Peace Но пък наистина амплоато й ще е съвсем различно от досегашните. Но си мисля, като Саби Peace че изсточника не е съвсем надежден. И докато Туба не потвърди официално - всочко си остава във фенските фантазии - Цвети Peace

Тази снимка зад кадър ли е? Или е снимка от новия епизод? newsm78

Лека нощ!  Sleeping

Последна редакция: ср, 14 юни 2017, 01:36 от kanti

# 646
То си е време за лека нощ, ама първо да ви кажа здравейте Hug

Благодаря за новини, съмнителните новини , преводите, снимките, коментарите  bouquet bouquet bouquet

Свършват сезонът и проектите и започват офертите, проучванията ни покрай евентуални проекти, надеждите на феновете да видят скоро любимците си на екран с интересно дизи. Ние си знае, че Туба не подкарва веднага нов проект.  А когато го почне и какъв то и да е, ще почна да я гледам, а как ще гледам е друг въпрос   Wink
Нямам предпочитания с кого искам да играе Туба, не знам дали искам да гледам КИ, но определено стояха добре в предаването за децата-аутисти (2011)

Новината за развода не се нуждае от коментар, твърде лично е, а и болезнено, но напълно съм съгласна с констатациите из медиите, които сте сложили и с вашите мнения. Няма намеци и очерняне, на които, за жалост, бяхме свидетели Sad  Дори грузинките, върли фенки на Аси, са отбелязали, че дори и вече разделени, Онур е подкрепил Туба. Дано продължат да се подкрепят и установят приятелски отношения - дължат го на Мая и Топрак!

Един колаж, чиито надпис ми хареса: най-важният проект на Туба:

Изгледах преведения епизод. Направи ми впечатление, че препаратът, сложен от Бану във водата  все още крие опасност за плода. Мисля си, че ако нещо стане, то ще е донякъде изравняване в резултата, за което Надин пише. Най-близката приятелка на Дж го е предала.

И още нещо за майчинското у Мехрибан - защо е отишла на сватбата, след като синът й не е поканен, а знаем за състоянието на ревност и неудовлетворение от отношението на майка му към Дж, а и все пак бившата му годеница се жени. Добродушна, но не много чувствителна и тактична, следваща победителя ooooh! Бих я нарекла "веселата кметица" Mr. Green

Коментарите вече много не вървят. На финала сме. Пожелавам ви да ви е интересен и романтичен епизодът. Аз малко ще попътешествам, кога ще го гледам не знам, но за финала си имам билет с банкет Wink

Лека нощ Hug

# 647
Здравейте Hug
Мили дами HugБлагодаря ви за всичко  споделено ,за инфо,снимки.
Боби Hug waveyПо често ни навестявай.

Всяка сутрин се будете с мисълта, че нещо хубаво ще се случи... и то наистина ще се случи!
Прекрасен и късметлийски ден за всички!

Ако действително се докаже вината на Бану,със слагане на отровата ,става изравняване на резултата  и  от най близкото обкръжение на Сю , а и Бану от страна на Джес,са хората които  най много искат да им навредят, независимо каква е цената.
За участието на Туба в исторически  проект ,трудно ще е да го гледам, Линка HugКанти Hugно пък амлоато и ще бъде коренно различно,но както казва Цвети Hug докато Туба не потвърди, всичко си остава във
фенските фантазии.

Твърде лично е новината за развода,не се нуждае от коментар,болезнено е и за двете страни,но те са разумни, интелигентни млади хора ,които ще вземат най разумното в тази ситуация решение за Майя и Топрак,те им го дължат.
Кураж и търпение на Туба в тази ситуация,предполагам че агенцията ЕЖК ,ще запознава обществото с "новини" #2gunfire къде и с кого е била Туба едновременно на две различни места .Жалко,много жалко,завистта и злобата вървят заедно.Завистта  е  ,, Чувство на досада и злоба, предизвикано от нечии успехи, благополучие или положителни успехи.”

Хубав и спорен да ви е денят. bouquet

# 648
  • Русе
Добро утро!  Hug

Вичи  Hug

Чудесен ден ни чака и днес, дано и новини и хубави емоции ни донесе  Peace

А какво и как ще коментираме... ще видим, зависи от много неща  Simple Smile важното е, че не желаем да критикуваме или търсим лошите страни в разни ситуации били те част от задкулисния или реалният живот на Туба. Аз поне няма нужда от това - когато харесвам някой, искрено му желая щастие!

Баги  Hug много ми хареса това и... ще го повторя, а на теб желая да се забавляваш и да си отдъхнеш на това пътешествие.  Peace

Хубав и много успешен ден!  Peace

# 649
Добро утро и хубав ден и от мен!  Hug

Какво ли ни чака днес?  newsm78
Със сигурност знаем, че ни дели един ден от четвъртък и може би ще получим романтичен трейлър...
Другото, каквото и да е, го очакваме с интерес и надежда да е хубаво за всички.  Peace
Очаква ни слънчев ден и да му се насладим.  Peace
В ТТ се появи този призив.

Цитат
Дорогие Асиманы!!!

официальный аккаунт в твиттере @AsiResmi приглашает всех поклонников сериала " Аси" в пятнуцу принять участие в твиттенге в поддержку сериала, тег твиттинга #AsiEfsanedir.
будем рады увидеть всех наших подписчиков в активной поддержке любимого сериала...
Защо сега и какъв е повода, не зная, но знам, че всички в темата харесваме Аси, така, че можем да го подкрепим.  Peace

Хубав ден на всички желая!  Hug

# 650
Добро утро! Hug Hug Hug

Цитат
Тази снимка зад кадър ли е? Или е снимка от новия епизод? newsm78
Канти Hug,това беше в 30еп.Моментът,когато Сю и Джес бяха излезли след гласуването,а Тбей не беше влязъл и предложи при победа на Михрибан да има тържество в имението Корлудаа!А тя се обърна към всички дали са чули това,което е казал! Peace
Баги Hug,приятно пътешествие! Peace

Вичи HugЦвети HugЛинка Hug

Туба и свърши договорът с АЯ,както и на Къванч!Така,че сега ще се починат,а на есен-каквото и да изберат,аз ще го гледам! Laughing
Сега е ред на летните сериали,които са по- леки и забавни! Joy

Днес дано ни пуснат втори фрагман! Peace

Жегите започнаха,време е за морееее! Laughing Nature Sunny grinning039

Желая ви приятна сряда! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 651

Привет, привет!  Hug

Ако колекционирате "живи" материали за Туба, има сайтове за алъш вериш с такива Grinning
http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=t%C3%BCba+b%C3%BCy%C3%BCk%C3%BCst%C3%BCn
Ние от неправилната тема, май още до там не сме стигнали, ама знае ли се... Joy Joy

Телефонна "любов"...  hahaha

Готина музичка в този клип за сините очи на Киво Grinning С нея ви пожелавам хубав ден! Peace
Kivanc's Blue Eyes

# 652
Здравейте! wavey

Готвите се за летни сериали? Ако има на Ендемол Турция продукции, не ги чакайте - фалирала е:

https://medyanin50tonu.com/k%C3%B6%C5%9Fk%C3%BCn-kiras%C4%B1n%C4 … ince-22770ecdd572

Надинкова, никога не е късно да оризиля групата Party Дай линк за гръцки онлайн пазар и мога да се включа в продажбите. Party Joy

Хубав ден! Hug

В ден сряда - един колаж на сватбена тема. Grinning

П.П. Няма пак да слагам гифчето. Не е по-хубаво от вашите. Peace

# 653

[
Скрит текст:
img width=300 height=300]http://pbs.twimg.com/tweet_video_thumb/DCJGpECU0AALP6c.jpg[/img]

Привет, привет!  Hug

Ако колекционирате "живи" материали за Туба, има сайтове за алъш вериш с такива Grinning
http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=t%C3%BCba+b%C3%BCy%C3%BCk%C3%BCst%C3%BCn
Ние от неправилната тема, май още до там не сме стигнали, ама знае ли се... Joy Joy

Скрит текст:

Телефонна "любов"...  hahaha

Готина музичка в този клип за сините очи на Киво Grinning С нея ви пожелавам хубав ден! Peace
Kivanc's Blue Eyes

Знаех си, че пиша в неправилната тема, даже се страхувам, че аз съм един от елементите (лебедите  Mr. Green), които я правят неправилна... ooooh!
И да ви кажа под секрет, винаги съм била от неправилната страна, какво да се прави, съдба! Joy
Ама имам собствено, дори и неправилно мнение. bowuu bowuu bowuu
А и съм изградила това мнение не чрез сериали, а като Ръза, с книги! А сега де!  Joy Joy Joy
Здравейте! wavey

Готвите се за летни сериали? Ако има на Ендемол Турция продукции, не ги чакайте - фалирала е:

https://medyanin50tonu.com/k%C3%B6%C5%9Fk%C3%BCn-kiras%C4%B1n%C4 … ince-22770ecdd572

Скрит текст:
Надинкова, никога не е късно да оризиля групата Party Дай линк за гръцки онлайн пазар и мога да се включа в продажбите. Party Joy

Хубав ден! Hug

В ден сряда - един колаж на сватбена тема. Grinning

П.П. Няма пак да слагам гифчето. Не е по-хубаво от вашите. Peace
Така си и мислех, защото не платиха на техническия персонал. Надявам се Джансел да си е взел парите авансово, като партньорката му Едже.
Цитат
НОВОСТИ-Эдже Услу: Новости про лопнувшие силиконы выдумали продюсеры

Репортеры увидели Эдже Услу на набережной в районе Бебек, когда совершала пробежку. Актриса ответила на пару вопросов и сделала шокирующее заявление. По её словам, это продюсеры выдумали про неё те новости об истерике и лопнувших силиконах. Тем самым они хотели прикрыть свои грехи, направив новости в другое русло. По словам Эдже Услу продюсерская компания Endemol Shine Türkiye до сих пор не выплатила все деньги работникам съемочной команды сериала "Держись, сердце моё", и она лично помогает им подать в суд на продюсеров. Сама актриса получила свои деньги, так как брала авансом, (по слухам, за серию Эдже Услу получила 90 тысяч лир) а других сотрудников они обманывают говоря, что перечислят на следующей неделе. Также Endemol Shine Türkiye не выплатила зарплату работникам сериалов "Вдребезги" и "Запах ребёнка".
Эдже Услу:
"Это все были глупые новости, которые придумали продюсеры, чтобы обелить себя. Да если такое произошло бы, лопнули силиконы, я разве смогла бы продолжить съемки? Рассмеялась над этими новостями".

Още един превод, слагам го заради последния абзац.
Цитат
Из сегодняшней колонки Месута Яра

Волосы учительницы Зейнеп
Сериал Мама (канал Стар) завершает сезон. В конце месяца прощается с экраном. С моей точки зрения Джансу Дере создала прекрасный образ учительницы Зейнеп, за исключением одной темы. Эти волосы...
Мой брат, примерный телезритель Тюлин Кетенджи напомнил, что Джансу Дере является звездой марки шампуня, снималась в рекламе шампуня. "Но ты смотрел на Джансу Дере в сериале? Нет никаких следов от тех роскошных волос, они как будто сальные и неухоженные".
Это действительно так. Может, это необходимая для персонажа прическа, но знаете, даже Шуле приводит волосы в порядок, такое пренебрежение уходом за собой удивляет зрителей. Что скажете на это?

Череда сериалов - пила для счастья?
Как было показано, причиной развода Тубы Бюйюкюстюн и Онура Сайлака стала череда сериалов. Конечно, это предположение. Но небезосновательное.

https://vk.com/eatb_haber

Разни хора, различни мнения. Слагам ги, за да сме информирани. Моето мнение съм го казала отдавна.
Те си знаят. Не е моя работа! Naughty
Обичам Туба, уважавам Онур, не ги съдя и не ги упреквам. Животът си е техен!  Peace
Във всеки случай никога и по никакъв начин техните отношения не повлияха на моето възприятие на ролите в проектите им!  Peace
Това е важното за мен!  Peace
Аз гледам сериали и филми и личният живот на актьорите не е важен за мен. Важен е проектът.  Peace
Отношението към проекта показва доколко е професионалист един актьор. Туба и Онур са 100% профи, в нито един момент не се натрапваше личният им живот, което не може да се каже за други актьори, и, съответно, това определя и моето отношение към тях.  Peace

Два красиви клипа като линкове.
https://vk.com/video226662172_456239549?list=9ae28207a8c6e7fe06
https://vk.com/video-64878628_456239501?list=d301c0ee673cdfb603

Баги  Hug приятно пътуване и весело изкарване в онази част на Европа, която се развива по първа писта!   Twisted Evil
Да си пълна с впечатления и снимки, като се върнеш в нашата, второпистовата, част!  Mr. Green
Да почета срядата с два интересни колажа. От Латинска Америка. Peace

ПП Ширинката се е изказала в соц. мрежи...
Цитат
Они считают нас роботами!

Когда до конца сезона остается совсем небольшой срок, актриса сериала "Смелый и Красивая" Ырмак Орнек дала сердитый ответ на критику через свой аккаунт в социальной сети.
Ырмак играет в сериале Щирин, ближайшую подругу Сюхан. За наряды, которые она надевает, актриса была подвергнута критике. "Есть некоторые, которые думают, что носим принадлежащие нам наряды. "Ты платье, в котором на свадьбе была, где и за сколько купила?"- так могут написать. Будто я их соседка на районе. Выдвигают требования по макияжу и прическе. "Наноси меньше макияжа" - используют такие выражения".
Актриса попыталась объяснить зрителям, не знающих условий труда в секторе сериалов, в каких условиях им приходится работать. В конце своего послания актриса предлагает всем, кто критикует, собрать группу в 50 человек, поработать на съеках неделю, а потом уже вести разговоры.
https://vk.com/feed?w=wall-120865532_82186

Последна редакция: ср, 14 юни 2017, 14:29 от Lina_4

# 654

Най-дискутираните актриси за седмицата.  Peace

# 655
Привет следобедно! Hug Hug Hug

Надин HugСаби HugЛинка Hug

По въпроса с Ендемол-аз гледах Парампарча и Гордиев възел!Ами как няма да фалират-плащат толкова много пари за наем на имения и конаци  Laughing,а после за актьорите и раб. от екипа,няма пари! Peace

сряда...

На Джансел Елчин е починал баща му! Peace

Скрит текст:
Цитат
Отец Джанселя Эличина отправился в последний путь.

Актер Джансель Эльчин потерял отца, который умер в возрасте 76 лет. Известный актер на похоронах сдерживал свои слезы, чтобы не заплакать.
Невзат Эльчин был в больнице и не смотря на вмешательство врачей умер от сердечного приступа.
Брат Джанселя узнав горькую новость первым же рейсом вернулся из Франции в Турцию.
"Неожиданная смерть моего отца для всех нас большой шок. Храни Господь его душу"! - сказал Джасель Эльчин.

Перевод: Галина Кислая
https://vk.com/clubtuba507

Линка Hug,вече си пуснала за актрисите ....

Най-дискутираните актриси за седмицата.  Peace

# 656
Здравейте, момичета и от мен

Минавам набързо да ви се обадя. Цяла сутрин се боря с вирус в лаптопа, който едва успях да махна ooooh!
Баги Heart Eyes да се заредиш с много положителни емоции, да направиш достатъчно снимки, които после да споделиш с другарчета Flutter
Злати Hug мерси за отговора. Бяха ми познати по облеклото от серията, ама бях забравила, че Сю и Джес се срещнаха с Тбей пред кметството
Линка Hug вай бе Надин  Hug как ни уреди с нов статут. Ами като не се движим по стандартите - така ще е Whistling
Колкото до Туба и Онур и причнината за развода им- вече писах, че надали сериалите са причината. Може да са повода, но не и причнината Naughty И ако не сега, сигурно щеше да се случи след време. Уважавам и харесвам Онур като човек и творец, а Туба освен това ми е и любимка. Така, че какво и защо са го решили си е техен проблем. Peace Важното е, че го направиха интелигентно и цивилизовано yes
Вичи Peace, Цвети Peace

Сабинка Hug викаш значи да не се настройваме да гледаме сериали на Ендемол. И аз се надявам Джансел да си е взел предварително хонорара, Линка Peace защото не е честно да не му се плати на човек за положения труд
Ако ви е скучно в следобедните часове можете да се позабавлявате с различните улики, които издават великите художници newsm53
Скрит текст:

Смешни улики, които издават големите художници

Ето как можете да ги разпознавате чрез забавните детайли.

Ако всички имат някакъв вид деформация на тялото, това е Пикасо.

Ако всички изобразени на картината имат големи дупета, това е Рубенс.

Ако виждаш нещо, което можеш да видиш само когато си на халюциногени, това е Дали.

Ако всички, включително жените, приличат на Путин, значи художникът е Ян ван Ейк.

Ако и мъжете, и жените са с къдрави коси и големи, влажни очи, то това е Караваджо.

Ако картините са с тъмен фон, а хората с измъчен израз на лицата, това е Тициан.

Ако искате да видите още примери - ето го линка
http://shash.bg/smeshni-uliki-koito-izdavat-golemite-hudojnici/

Хубав да ви е следобеда!  love001 И дано ни пуснат още един фрагман от АЯ Praynig

ПП. Злати Hug, Линка Hug

# 657
Привет Hug на всички дами придобили  нов статут.
Канти HugЛинка HugЗлати Hug

Цитат
Назлы перед авто управляла сама Туба ... смелая она женщина - после психологической травмы опять делать трюки ....Парни что тренировали Тубу для СиК выкладывали , что у Тубы была психологическая травма - падение с лошади , потому её переучивали ... и Туба прекрасно справилась со всеми сложностями ...

Най-дискутираните актриси за седмицата.  Peace

Нов клип.

# 658
  Пуснаха клип с още един зевзек на тема Туба Бююкюстюн. Надявам се рускините да го преведат. Grinning

https://twitter.com/fhvvf24/status/874945905857888256

Жалко за бащата на Джансел. Млад си е отишъл от този свят. Не дочака внук от него, но дано Джансел изпита тази радост.

А "нашата птичка" дано отлети, както преди месеци писа Ранини. За кой ли път го казвам. Дано това е причината за раздялата - толкова често срещана в живота. Драма няма. Има развитие.

https://twitter.com/raninimanini/status/774177788274159616

П.П. Канти, Hug много верни подсказки за великите майстори на четката. Peace

Ако от снимката ви "гледат" две топли, прекрасни и говорещи очи, най-вероятно тя е на Туба. Wink

П.П.П. Не разбрах, какво й е на темата, ама не е нещо за умирГане, нали? Thinking

# 659
Привет Hug
Сабинка Hug wavey wavey

Общи условия

Активация на акаунт