Искам да кажа ... (122)_15.05-21.05

• 70 364
  • 878
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря момичета, и аз се надявам да не е нещо серизно. По- лошото е, че детето се уплаши много. Стреса не прощава на никого да знаете!

# 76
Елисана, направи си изследванията на щитовидната жлеза, кардиолог и дано нищо да няма. Може да е паник атака, а ако не си имала до сега си е супер страшно, но пък не е толкова опасно.

# 77
Кафето – черно, без захар и горещо. Като си взема първите няколко глътки за деня, останалото мога да го ближа и по-студено. Не харесвам напитки тип 3 в 1, префърцунените кафета в Старбъкс, американско кафе и пр.

Стиснати палци за детето на Жълто цвете. Рая, честита рожденичка, много ми хареса това, което си написала. Елисана, дано не е нищо сериозно.

Искам да кажа, че тая сутрин ядох за първи път торта Red Velvet и много ми хареса. Аз не съм по сладкото по принцип, но тази е точно мой тип, чак ми се искаше още едно парченце.

В петък заминавам в командировка, която тази година вместо в Щатите, е в Барселона. Не съм най-върлия фен на САЩ, но годишното пътуване до там определени ми липсва. Тая сутрин се заговорихме с колежка, която да чуди дали да ходи там на меден месец, направо се отнесох. Мога да прекарам часове наред да се ровя из интернет и да си мечтая за пътувания.

Имам нужда от нова дамска чанта, лятна, т.е. нещо светло, но не мога да харесам нищо. Чантите никак не са ми тръпка, та… 

# 78

Имам нужда от нова дамска чанта, лятна, т.е. нещо светло, но не мога да харесам нищо. Чантите никак не са ми тръпка, та… 

Ох и аз искам, не са ми тръпка скъпите маркови чанти, но обичам да си купувам  Mr. Green Вече ви се оплаках, че търся точно определен цвят, ама няма още, само такива през рамо, а те пък едни мънички...само за телефон и пари. Не са за мен такива  Naughty

# 79
Аз лятото съм с една чанта тип пазарска, с  органайзър вътре /втора чантичка/, на цветчета и имитира някаква марка, но забравих каква.

# 80
Elysana, всичко да минава и дано бързо разбереш какво е!

Чанти пак, а? Да споделя моя опит от миналата седмица с един сайт за втора употреба. Чантата пишеше, че е от естествена кожа и нова. Ми, нито едно от двете не е вярно. Даже има етикет, на който пише 100% полиестер. Днес я връщам с уговорката, че освен че няма да платя връщането, те ще ми възстановят и парите за транспорт, които съм дала. Все пак ако пишеше, че е от изкуствена кожа и не е нова нямаше да я поръчам.
И все още издирвам чанта торба за лятото.

# 81
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Честита рожденичка, Рая! И аз много се умилих от написаното, толкова е хубаво! Да е здрава, щастлива и късметлива!  bouquet
На колко години става?

Елисана, много прилича на паническа атака. Като дойдоха от Бърза помощ какво ти казаха?
Дано се установи бързо, че не е нещо сериозно, защото съм почти сигурна, че няма да е. Преживявала съм подобни състояния и наистина бяха свързани със щитовидната жлеза, но не точно Хашимото. Hug

Мари, жалко за разочарованието и разправията. Ама бял кахър.

# 82
Мари, много гадно. Аз нямам късмет с онлайн пазаруването  Sad.  Отивам да правя ризото.

# 83
Не съм сигурна, че беше паническа атака, имала съм едни път и не беше така страшно. Невроложката смята, че е на психологическа основа, но все пак ще си направя изследвания. Лекаря, каза, че е нервен срив, получавало се когато дълго си под напрежение,макар и не толкова осезателно се получавали точно в почивните дни, когато си се отпуснал. А реално аз съм под напрежние всеки ден в продължение вече на 3 години. Няма да влизам в подробности, защото може да ме четат. И не може, почти съм сигурна.

# 84
  • Бургас
Рая, да ти е честито момичето! Все така да ви заразява с настроение!

Sesylle, дано да се случи проектът! Успех!

Янтра, да се отчетеш след първия работен ден Simple Smile

Мари, моите чанти от същия сайт се оказаха сполучливи. При поръчка не съм погледнала въобще дръжката на едната, но това си е мой проблем.

# 85
Честита рожденичка, raja_nikol! Здрава и упорита, весела и щастлива с всички, които я обичат!
Елисана, не пренебрегвай ходенето на лекар!

# 86
Честита рожденичка, Рая! И аз много се умилих от написаното, толкова е хубаво! Да е здрава, щастлива и късметлива!  bouquet
На колко години става?

На 11 става, Светалчо  Heart Eyes
7 години разлика имат със сестра си, много се обичат и търсят, но и кака и ужасно много се грижи за нея, помага и, прави и прически, изслушва я много, аз нямам време все  Sad Може би защото аз имам брат, никога не съм усещала такава близост с някого, дано винаги са така  Praynig Миналата година, когато изпратихме кака и да работи за лятото, аз цял ден се държах геройски, но вечерта като я видях как беше гушнала възглавницата  и се разревах яко  Cry След 2 седмици пак ни чака същото,но няма да го мисля отсега, днес ще сме щастливи заради нея  Hug

Елисана, преживях същото преди много години, точно в момента, в който за пръв път се почувствах щастлива и същата работа като теб, но аз бях и на легло, 10 дни, 10 кг. Беше най- гадния период в живот ми, успях да се вдигна някак си, пожелавам ти го и на теб  Heart Eyes

Благодаря ви отново за прекрасните и мили пожелания  Heart Eyes

# 87
В никакъв случай не мога да си позволя пренебрегване ходенето на лекар. Първо имам дете за гледане и живот и здраве внуци някой ден, второ много се уплаших вчера.

Последна редакция: пн, 15 май 2017, 14:26 от Elysana

# 88
Elysana, направи необходимото и се изследвай.
А ако става въпрос за работа, никоя такава не си заслужава 3г. тормоз и съсипано здраве.

selleste, убедена съм, че ще се получи. Simple Smile Ще е от наистина голяма полза както за хората с това заболяване, така и за техните близки.

# 89
Рая извинявай с моите проблеми- да ти е живо здраво момиченцето! Преди 4 г. си счупих и двата крака, бях  на легло 3 м. качих 15- 16 кг. Седях една година у дома и се чувствах прекрасно, това след като проходих. Не знам как но успях  да стигна до 60 кг. сега. Притеснявама, се че ако е Хашимото, лечението ще доведе до качването на кг. а на моята 53 г възраст кг. не се свалят лесно.

Сесил, на тази възраст трудно бих си намерила работа, на тези поне им знам спатиите.

Общи условия

Активация на акаунт