Знаете ли кого видях?! - тема 31

• 188 566
  • 801
  •   1
Отговори
# 360
Теодора Енчева, така мисля, че се казваше журналистката от Бтв, поправете ме, ако бъркам. На живо ми се стори странна, на екран широкия торс и късия врат остават някак скрити.

# 361
Теодора Енчева, така мисля, че се казваше журналистката от Бтв, поправете ме, ако бъркам.
Така се казва, не грешиш. От чисто любопитство да попитам тя на колко години е?

# 362
Според мен е около 50  годишна

# 363
Докато чакам на светофара, Криско беше в съседната кола.

# 364
  • София
Да, за един и същ Лидл става въпрос - на Опълченска, до мола на Стамболийски.

През седмицата в центъра видях Вежди Рашидов.

# 365
  • София
Явно живее някъде там  Peace

# 366
Преди няколко дни - Беновска в ПроМаркет. Беше се заформила опашка и тя разбира се не пропусна да сгълчи една жена от персонала. Която пък започна да се оправдава, че ако отвори касата ще я глобят, че не е наредила стелажа.

# 367
Люси Дяковска преди 30 мин на терминал 2, косата и по-скоро руса ,отколкото червеникава,не я бях виждала скоро по ТВ

# 368
Отново Лейди Би, която ми е градска.Много скромно облечена, вързана на опашка и с диоптрични очила.Тичаше след детето си, което караше колело.

# 369
Роби Уилямс. Видимо поостарял и подпухнал, но преливащ от енергия, абсолютен чаровник. Раздаде се на сцената, пя прекрасно и направи невероятно шоу.  Велик!

# 370
  • Пловдив
Стефан Вълдобрев,Иван Лечев,Стунджи и другите двама от Обичайните заподозрени. Тунинг от Революция З(Кольо Млякото)-на концерт в Созопол. Отделно и Коцето Калки,пак в Созопол.

# 371
  • Луната ни пази
Наско от БТР и Цонко Цонев- Кметъла в Тутракан. И двамата много усмихнати и приятелски настроени!

# 372
Стефан Вълдобрев,Иван Лечев,Стунджи и другите двама от Обичайните заподозрени.
И аз ги видях, но в Оня бар, който е до морето  Sunglasses https://www.youtube.com/watch?v=nlTR052uku0
В петък вечер. + Радина Думанян, качи се при тях по едно време. Красива, лъчезарна, мила.

# 373
Радина с приятелка, а Донков ги чакаше в колата

# 374
  • Пловдив
Милена Славова снощи в Созопол.

Общи условия

Активация на акаунт