Знаете ли кого видях?! - тема 31

• 188 372
  • 801
  •   1
Отговори
# 165
  • Сф
Джулиана Гани. Все още се опитвам да асимилирам това, което видях...
Опа, бъркам я май с една друга.

Последна редакция: ср, 14 юни 2017, 00:38 от toromanova73

# 166
  • София
Юлиян Константинов в Лозенец. Мислех, че е по-едър...

# 167
Днес видях кмета на Бургас Митко Николов- мнооого хубав мъж! Изискан и възпитан!

# 168
  • Бургас
Най-хубавият кмет! Heart Eyes

# 169
  • Страната на чудесата
Преди малко - не аз, а приятелят ми видял Никълъс Кейдж в Киноцентъра. Возел се в голф-количка, ще се изям, любим ми е, любим!
Филм ли снимат някакъв? Бил е облечен в полицейска унформа.

Последна редакция: чт, 15 юни 2017, 14:00 от Lucky Plam

# 170
И той сигурно бая е остарял... Едва ли е както в любимите ни стари филми  Rolling Eyes

# 171
  • София
Преди малко - не аз, а приятелят ми видял Никълъс Кейдж в Киноцентъра. Возел се в голф-количка, ще се изям, любим ми е, любим!
Филм ли снимат някакъв? Бил е облечен в полицейска унформал

Да, снима филм. Беше си счупил крака ( или някаква друга контузия беше)  преди време и замина да се оперира, сега се е върнал за снимките.

# 172
  • Страната на чудесата
И той сигурно бая е остарял... Едва ли е както в любимите ни стари филми  Rolling Eyes

Точно това попитах и аз, но според гаджето го гримират във филмите и затова изглежда поостарял в последните, иначе бил свежар, въпреки очакването да е остарял.

# 173
В много блудкава история снима. Май ще е straight to DVD, от това което чух. Язък, хич не му върви с ролите.

# 174
В много блудкава история снима. Май ще е straight to DVD, от това което чух. Язък, хич не му върви с ролите.

Някъде бях чела, че имал големи дългове от хазарт та затова приемал всякакви роли.

# 175
Не е вярно.

# 176
# 177
Тъкмо щях да питам счетоводител или адвокат му се явява  Rolling Eyes !

# 178
аз видях Чарлс и Камила като бях в Лондон. Стоях си на сфетофара и естествено се оглеждах в грешната посока за коли.

# 179
Дичо с жена си и детето в един бургаски мол

Общи условия

Активация на акаунт