Знаете ли кого видях?! - тема 31

• 187 820
  • 801
  •   1
Отговори
# 420
  • Sofia
Вчера Ники Илиев на съседната маса на кафе в столичен МОЛ. Иглежда състарен, много слаб.

# 421
Кльощав е, ама чак пък състарен?

# 422
Люси в лице е доста слаб, в тяло не толкова.

# 423
Днес Витомир Саръиванов със семейството си, усмихнат и любезен.

# 424
  • Под гъбата
Днес на бензиностанция във Варна, Борис Солтарийски и жена му, заредиха газ и оставиха колата спокойно на колконката за 15 минути. Почакахме си.

# 425
Днес имам голяма находка. Grinning
Преди 2 часа видях фолк певицата Мария с новото й гадже в Златни пясъци.Няма да му казвам името тук, но е по-стар и по-дебел от Гущеров ,и разбира се отново безсрамно богат. Мара беше надигнала глас и позираше за снимки пред фотографа си, който й мъкнеше и багажа. Страшна гледка беше. Grinning

# 426
Поне кажи известен ли е?

# 427
Поне кажи известен ли е?
Да. Сега се разрових в гугъл и видях, че медиите отдавна са ги надушили, че имат връзка.Така че не е голяма тайна. Grinning

# 428
  • софия
На снимките, които има в нет-а не изглежда по-дебел от Хриси, но може и да са стари. Той е някакъв "колекционер" на фолкаджийки. Спрягат го, че бил любовник и на Галена. Но пък си е бая дърт. Може да им е минимум баща, да не кажем дядо.

# 429
Кажете кой е де! Статиите, на които попаднах, съобщават, че Мария вече има нов мъж до себе си, но не споменават имена.

# 430
Кажете кой е де! Статиите, на които попаднах, съобщават, че Мария вече има нов мъж до себе си, но не споменават имена.

Аз четох за Ангел Тенев.

# 431
  • София
И като сме на вълна Мария, точно днес видях по-бившият и - Митко Андонов в Лозенец. Хубав мъж е.

# 432
Снощи Елица от Елица и Стунджи. От време на време я засичам , но вчера ми се стори отслабнала.

# 433

Аз четох за Ангел Тенев.

Аз за някакъв, на който прякора бил свинаря, за него имаше слухове и за Найлона, явно ги кара подред.

# 434
  • софия

Аз четох за Ангел Тенев.

Аз за някакъв, на който прякора бил свинаря, за него имаше слухове и за Найлона, явно ги кара подред.
Той е един и същ. "Колекционер" на парцали  Mr. Green Явно компенсира външен вид и навършени години. Мож, когато е бил на младини жените да не са го отразявали.

Общи условия

Активация на акаунт