Знаете ли кого видях?! - тема 31

• 188 439
  • 801
  •   1
Отговори
# 435
Немам думи!

# 436
Видях една от героините от Откраднат живот - любовницата на гинеколога. Ралица някоя си май се казваше. Приятна, но различно красива спрямо екранната й външност.

# 437
Днес имам голяма находка. Grinning
Преди 2 часа видях фолк певицата Мария с новото й гадже в Златни пясъци.Няма да му казвам името тук, но е по-стар и по-дебел от Гущеров ,и разбира се отново безсрамно богат. Мара беше надигнала глас и позираше за снимки пред фотографа си, който й мъкнеше и багажа. Страшна гледка беше. Grinning

А дедото не го ли снимаха или той не е за показване ?!

# 438
Гугъл ми го показа. По- добре да не го бях виждала.

# 439
И утре да си искаш хонорара от Телеграф, Шок и Уикенд.

# 440
Рачков, по-съразмерен отколкото на екрана. На живо изглежда по-добре и в лице.

# 441
На снимките, които има в нет-а не изглежда по-дебел от Хриси, но може и да са стари. Той е някакъв "колекционер" на фолкаджийки. Спрягат го, че бил любовник и на Галена. Но пък си е бая дърт. Може да им е минимум баща, да не кажем дядо.
На мен ми излиза един плешив чичко,  той ли е? Какво ли не правят за пари?

# 442
  • Sofia
Скендарова, пак,пазаруваше.Тая жена от ден на ден ,все по-едра и грубовата ми се вижда. Не остарява никак добре, а преди година я представяха за хубавица  newsm78. На снимки от събития изглежда в пъти по-добре, вероятно снимките се обработват и носи стягащо бельо под роклите newsm78. Но пък кара готин Мерцедес  Crazy.

# 443
Радина Кърджилова на два пъти даже. Единия път даже беше и с детето, много слабичка и със шоколадов тен.

# 444
  • До сърцето...
И утре да си искаш хонорара от Телеграф, Шок и Уикенд.

О, те отдавна са яхнали тази вълна.

# 445
  • софия
Цвети Стоянова вчера с приятеля си в магазин за мебели в квартал Надежда.

# 446
Илияна Йотова няколко пъти я засичам в един супермаркет в квартала ни, явно живее тук.

Иван Ласкин видях преди седмица някъде в един хотел, беше много смешно облечен, като рибар/ловец с елек с джобове, къси панталони и чорапи.

# 447
  • Бургас
Рачков на живо е в пъти по-добре.Хубав мъж!

# 448
Ласкин е ловджия, а е възможно и за риба да ходи. В този смисъл е бил облечен адекватно.

# 449
  • Sofia
Ласкин е ловджия, а е възможно и за риба да ходи. В този смисъл е бил облечен адекватно.
Или са го снимали за Фермата-гледах рекламата с негово участие.Баш така е облечен,тематично  Sick.
А как му се радвах,докато беше Васко Да Гама от село Рупча  Blush...преди 30 години.

Общи условия

Активация на акаунт