Знаете ли кого видях?! - тема 31

• 188 487
  • 801
  •   1
Отговори
# 450
Ласкин напоследък е на всяка манджа мерудия...

# 451
Ласкин е ловджия, а е възможно и за риба да ходи. В този смисъл е бил облечен адекватно.

Хипотетично е възможно, но го видях в хотел почти в центъра на София. Съмнявам се да е ходил на лов или риболов из околностите.

# 452
Снимките на "Фермата" започнаха. Ласкин участва.

# 453
„Фермата” в центъра на София ли я снимат 😛😛😛?

# 454
  • Sofia
„Фермата” в центъра на София ли я снимат 😛😛😛?
Явно човекът се вживява в ролята си,все пак беше/е актьор  Thinking Whistling.

# 455
В събота на фестивала в Жеравна Антония Петрова. Можеше и да я пропусна, ако приятелката ми (живееща в чужбина и не наясно с нашия хайлайф) не ме сръга и вика "Виж тази жена какво си е направила с лицето!". След това същата ми приятелка засякла миската на хорото и беше възмутена от възкъсичката й носия.

# 456
Ласкин напоследък е на всяка манджа мерудия...

От понеделник ще е отново в "Черешката на тортата".

# 457
Шефът на МВР Бургас тази сутрин изглеждаше тъжен или уморен...
Христо Мутафчиев на кафе с приятел

Последна редакция: вт, 22 авг 2017, 12:06 от Г-жа Рамацоти

# 458
  • Под гъбата
В събота на фестивала в Жеравна Антония Петрова. Можеше и да я пропусна, ако приятелката ми (живееща в чужбина и не наясно с нашия хайлайф) не ме сръга и вика "Виж тази жена какво си е направила с лицето!". След това същата ми приятелка засякла миската на хорото и беше възмутена от възкъсичката й носия.
Майката на Антония Петрова е като препечена филия! Sad

# 459
Аз в Жеравна видях само горната част на телата на Антония и гордата й свита. Днес вече са публикувани снимките на тази абсурдна, неуместна за подобно събитие участничка: http://m.dir.bg/life/news/26271967/gallery/

# 460
  • София
Въх! Тя забравила да си обуе долната част на носията

# 461
О, свещена простота!

# 462
  • Sofia
Тоца не се ли тревожи,че някаква твар може да й напъпли...дреболията   newsm78 Явно-не,щом доволно и радостно се гъзури. Как пък малко не й е неудобно от хОрата и повода.Майка й-същата жалка и жадна за слава женица  Sick.

# 463
  • София
Мария Гроздева в един бар край морето, има страхотно куче Heart

# 464
  • софия
Въх, мър божке! Тоца я виждам как ще си остане самотна мома в "двореца". Дори и филтрите на са могли да замъглят неуместността и грозотията. Имаше един Иванушка глупак, що не си го пазИ?

Общи условия

Активация на акаунт