Знаете ли кого видях?! - тема 31

• 187 438
  • 801
  •   1
Отговори
# 480
Момичета, не забравяйте, че Ники Кънчев е диабетик и заради болестта е толкова слаб. Peace

# 481
Д-р Атанас Михайлов на плаж в Албена със съпругата си предполагам.

# 482
  • София
Лилия Маравиля на Витошка със съпруга й. Много слабичка и нежна. Говореха си на висок глас на италиански.

# 483
Лилия ми е много красива! Heart Eyes А стайлингът и във "Връзки" страшно и подхождаше!

# 484
  • София
Силвия Лулчева преди няколко дни в Лидл в центъра на София.

# 485
  • Sofia
Мария Грънчарова, снощи, в Ринг Мол. Хубава жена е  Peace.Купуваше си билет за кино.С компания.
Марина Цекова, от Нова ТВ, на тренировка,почти всеки уикенд.Не я харесвам. Все начумротена, с един смотан памучен клин...въобще една такава невзрачна.На екран определено изглежда в пъти по-добре.
Лилия Маравиля е прекрасна  Heart Eyes.Страшно я харесвам.

# 486
  • Пловдив
Стунджи и Коцето Калки. По отделно. И двамата в Созопол предните дни.

# 487
Жасмина Тошкова-Маджид-много слабичка, дребничка. Нали уж беше модел?! Как с такъв ръст е/е била модел? newsm78

# 488
  • София
Дали не е възможно да си се припознала? В сайта на агенцията я пишат 182 см, а и поне по телевизията изглеждаше наистина висока:
http://www.topmodel.bg/agencies/model/38

# 489
  • ВАРНА
Башар Рахал в центъра на Варна.Моташе се дезориентирано.

# 490
Дали не е възможно да си се припознала? В сайта на агенцията я пишат 182 см, а и поне по телевизията изглеждаше наистина висока:
http://www.topmodel.bg/agencies/model/38
182?!?!? В никакъв случай! И не, не съм се припознала.
Точно защото и на мен ми изглеждаше висока по телевизията бях толкова изненадана от ръста ù на живо. Simple Smile

# 491
Лъжат сериозно по агенциите..))

# 492
  • Sofia
Яна и Петко Димитрови,+ двете им деца  Peace.Петко,че е бая опушен,опушен е,ама е готин,обаче Янчетооо  Naughty,много ми циганее с тая русолява коса.

# 493
Жасмина Тошкова-Маджид-много слабичка, дребничка. Нали уж беше модел?! Как с такъв ръст е/е била модел? newsm78
точно 168см.  Wink

# 494
Няма как при 1.82 да носи 38 номер обувки и да е 48 кг без да изглежда като анорексичка.

Общи условия

Активация на акаунт