Знаете ли кого видях?! - тема 31

• 188 323
  • 801
  •   1
Отговори
# 720
Въобще не говоря за формите и....В лице, като облекло, абе цялото и излъчване беше лелинско. Докато Юлияна младее

# 721
И аз не говоря за формите. На жената сигурно не ѝ е до кипрене, а ако не спи и кърми е нормално да изглежда утрепана. Съдя от себе си 😕😕😕.

Дончева с тоя млад мъж прави невъзможното за да младее.

# 722
  • София
Вчера Явор Дачков в офиса ми - любезен и усмихнат

# 723
Камелия Воче току що, фина и елегантна. Хапнах си от кроасаните ѝ - вкусни, макар и леко поизстинали.

# 724
  • София
И аз я видях Воче пред магазинчето й, много ми хареса, беше гримирана страхотно, и ми се видя със страхотно тяло, въпреки, че беше с дънки, краката й ми се сториха много дълги, сигурно защото моите не са Joy

# 725
Къде е този магазин?

# 726
  • София-Младост

Пазара на Красно село...и аз я видях онзи ден, но беше вътре и приготвяше нещо.

# 727
Къде там е магазинът й? Познавам пазара много добре, а съм го пропуснала, наскоро ли е го е отворила? Дайте ориентир, моля.

# 728
  • София-Младост
http://artnewsbg.com/wp-content/uploads/2017/06/19059590_1539643 … 33936484026_n.jpg
По-скоро не си обърнала внимание и аз разбрах от форума, а през ден-два се разхождам натам в обедната почивка.

# 729
Благодаря ти!  Hug Точно, явно не съм обърнала внимание, т.к. точно тази част я подминавам като цяло, въпреки че няколко пъти си купувах зарзават от една сергия точно отсреща. Другият вариант е да го е отворила сравнително наскоро.
Със сигурност ще го прегледам при първа възможност.

# 730
Два дни поред срещам съпругата на Тити Папазов. Вчера беше с 4 момченца в един детски клуб, а днес  беше много елегантна и май водеше едното на училище.
Сашо Дойнов видях за ръчичка с една жена Grinning

# 731
Андрей Пантев в метрото. Ровеше си в телефона и гледаше критично наоколо.

# 732
  • София
Гала днес в мол Сердика  Simple Smile

# 733
Почти всеки ден засичам Кристо в Парадайс. Изглежда по - едър отколкото на снимки.

# 734
  • Бургас
КрисТо или КрисКо?

Общи условия

Активация на акаунт