Идва денят на детето, а мамите от ИБ вече стягат багажа за морето.

• 40 449
  • 733
  •   1
Отговори
# 135
  • В къщурката на хълма на феите
Ема спа като пънче, аз я проверявах цяла нощ, та днес ми е малко наникъде, ама това да му е кахъра ..

# 136
  • Бургас
 Какви повече усилия да положим  Laughing Laughing Аз се чудя точно, дали не е по-добре с такава концентрация да правим секс само в деня на положителният ову тест, че ние доста често по принцип  Blush Blush И според мен може и това да има значение... Освен да ида и към проблемно да споделя в мъжкият фактор да видим какви съвети ще дадат, то не пречи да се пробват различни варианти, нищо не губим. Радвам се, че споделих, олекна ми сякаш леко.....пък и знам, че ще ме подкрепите та так, благодаря  bouquet bouquet

# 137
  • София
Какви повече усилия да положим  Laughing Laughing Аз се чудя точно, дали не е по-добре с такава концентрация да правим секс само в деня на положителният ову тест, че ние доста често по принцип  Blush Blush И според мен може и това да има значение... Освен да ида и към проблемно да споделя в мъжкият фактор да видим какви съвети ще дадат, то не пречи да се пробват различни варианти, нищо не губим. Радвам се, че споделих, олекна ми сякаш леко.....пък и знам, че ще ме подкрепите та так, благодаря  bouquet bouquet

Ако си следиш овуто или чрез фоликуметрия ще я следиш и знаеш кога е най добре действайте тогава и виж дали наистина няма да стане. Поне да си сигурна, че няма да стане така и да пристъпите към ин витро. Наистина говоря така, тъй като съм пълен лаик с тези неща - ин витро, икси и т.н.
Ние си действаме, но ако и този месец не стане ще ходи при АГ-то и ще искам да направим едно проследяване на овуто....просто не искам да седя и всеки месец да се чудя ще ми дойде ли или няма да ми дойде.....а и вече гоня 30 и с тези мои проблеми - ендометриоза и кисти не искам да губим време и да се налага пак да ми правят лапаро.
Направо не знам има ли човек - жена, която да няма някакви гинекологични проблеми? Направо в какъв гаден свят живеем не е истина....и с тези вредни храни, лекарства.
А като гледам и децата как страдат още повече се ядосвам....

# 138
  • Бургас
Алекс, мога да ти препоръчам да почнеш вечерна иглика и Матрика, на мен много добре ми повлияха след полипа, усещам се и в по-добро здраве и  с добавките  Peace Peace От цялата тази работа, едно е хубаво настина, полипа го няма все още  Crazy Crazy

# 139
  • NE
Колко сминдух се приема за увеличаване на лактацията?

# 140
Цветенце що ти е увеличаване на лактацията?! Аз с бира действах .. чудесен беше ефекта!

# 141
  • NE
Мец За една приятелка. Не достигала кърмата, а бебето търсело постоянно. Първото не е кърмила дълго и явно лактацията не е съвсем като моята.

# 142
  • shumen
Благодаря момичета още веднъж.
За сега съм малко по-спокойна,а и детето ме усеща и днеска е друг.До обяд ме остави да се наспя от нощна,а като станах преди час и той спеше.Сега го чакам да стане и ако спре да вали ще излезем и ще го оставя както казва Мравето да се набеснее.
Петьофка,честит рожден ден на патерици на Георги.Да е жив и здрав и много да Ви радва.
Меци,радвам се,че е по добре Ема.Дано не се повтаря повече гърча.
Цвете,радвам се,че е добре ръчичката на Вили.
Аз сега говорих пак с бившия и за 5 минутки успя да ме ядоса отново.Сега е друго 20-решил е да дойде към 5.30-6 след обяд и в 10 най късно да сме в хотела.От там нататък настаняване,оправяне и лягане и сутринта в 7 най-късно трябва да сме на крак,защото в 8 трябва да сме в болницата готови за операция.Казах му да дойде малко по рано, не можел,щял да си изкара деня на работа и тогава.Е,кажете ми как да не го  #2gunfireтакъв човек?

# 143
  • София
Благодаря момичета още веднъж.
За сега съм малко по-спокойна,а и детето ме усеща и днеска е друг.До обяд ме остави да се наспя от нощна,а като станах преди час и той спеше.Сега го чакам да стане и ако спре да вали ще излезем и ще го оставя както казва Мравето да се набеснее.
Петьофка,честит рожден ден на патерици на Георги.Да е жив и здрав и много да Ви радва.
Меци,радвам се,че е по добре Ема.Дано не се повтаря повече гърча.
Цвете,радвам се,че е добре ръчичката на Вили.
Аз сега говорих пак с бившия и за 5 минутки успя да ме ядоса отново.Сега е друго 20-решил е да дойде към 5.30-6 след обяд и в 10 най късно да сме в хотела.От там нататък настаняване,оправяне и лягане и сутринта в 7 най-късно трябва да сме на крак,защото в 8 трябва да сме в болницата готови за операция.Казах му да дойде малко по рано, не можел,щял да си изкара деня на работа и тогава.Е,кажете ми как да не го  #2gunfireтакъв човек?

Този твоя не е в час и според мен му тегли една майна и си намерете друг превоз и тръгнете когато ти си решила. Няма как да се съобразяваш с такъв човек който грам не го е грижа за детето и кога, къде и как трябва да бъдете.

# 144
  • shumen
Алексче,опитвам се да намеря друг превоз сега,но за сега без успех.Според него не можел да се съобразява той с нас,а трябвало ние с него след като щял да ни вози.

# 145
  • София
Алексче,опитвам се да намеря друг превоз сега,но за сега без успех.Според него не можел да се съобразява той с нас,а трябвало ние с него след като щял да ни вози.
#Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy newsm78 newsm78 този верно не е наред с главата. Как Вие с него при положение, че ти не си го викала ако не се лъжа, а той сам е решил да дойде с Вас.
Дано намериш решение на тази ситуация, защото за мен този не е в ред и грам не заслужава въобще да му вдигаш телефон и да идва с Вас. Кой знае още колко ще Ви разиграва и след това като сте там.

# 146
  • Sydney
Че той да не е междуградски превоз с разписание ебаси, че да се съобразявате... Ама че тъпанар, хем се прави на луд за плащане, хем претенции има...

# 147
чИ като ми падне на десния крак, чИ като го заритам .. от 5 сутринта ще ме чака и ще мете пред вратата .. вааааааа то бива, бива добитък, ама толкоз не е на добре ..

# 148
Моменце, оправяйте се бързо  Hug
Поспалане, леко да мине шарката  Hug
Мецко, прегръдки  Hug
Дани, всичко да мине по мед и масло, успех!  Hug
Прахи, мисля си, че ще ви се получат нещата, ако не спонтанно, то на ЕЦ може да се пробвате  Hug
Хубави почивни дни на всички  Hug

# 149
  • shumen
Алексче,да,аз не съм го викала.Аз дори си мислех,че сами по-добре ще се справим,отколкото с него.Той отсега започна с претенциите за тръгване,за стоене там и т.н,а иначе да стоял и да ни чакал в града.Е,за какво ми е като ще ми играе само ролята на разносвач на храна и нищо друго.
Меци,оо,той само да ми падне ще омета с него.Направо съм му бясна и да не ми е пред очите.
Бени,такъв си е този глупак.Той цял живот е бил саможивник и така си продължава.Ама ако мисли,че този път ще е на неговата не позна.Или идва навреме и тръгваме,или си намираме друг превоз и него не го е....,м за нищо.
Прахче,и аз мисля,че всичко ще Ви е наред и ще Ви се получат нещата.
Навънка спря да вали за сега и аз хем звъня на познати за Понеделник,хем чакам детето да стане и малко да поизлезем,че тука ще се побъркам вече.

Общи условия

Активация на акаунт