Идва денят на детето, а мамите от ИБ вече стягат багажа за морето.

• 40 452
  • 733
  •   1
Отговори
# 120
  • Sydney
mecani  как е сега? На какво се дължи? Дано да минава и Туй да е  Hug
Фея дано бързо минава ръката на Вили  Hug
Мен умората и недоспиването ми идват в повече, вчера едва се прибрах, днес от сутринта главата ми кънти, а мъжът беше забравил алармата и ставах да я спра, Ема се събуди и отказа да заспи, през ноща пак един час кашля докато се успокои и заспи пак...  Tired

# 121
  • NE
Контузията беше на лакътя, а снимката беше ма китката. Ако педи беше на работа него ден щяхме да отидем дирекшън във Варна, но беше в чужбина. Аз нямам опит с такива травми. Но доктора ме убеди, че няма страшно и често се случвало. Ползва ръката абсолютно спокойно.

# 122
  • Северозапада
Меци, сега те прочетох. Как е Ема сега?
Цвете, добре че сте оправили ръчичката  Hug
Дани, заведи Дени днес утре да се натича и му обясни, че после известно време трябва да кротува. Според мен в началото и дискомфорт ще има и няма да беснее толкова.

# 123
  • Бургас
Добро утро

Дани, нормално е да се притесняваш и да го мислиш. Но наистина, няма да му режат главата, верно че е много чувствително място, ама пък си мисля, че той сам ще го пази, щото се предполага и ще го понаболява, докато не се възстанови. Пък ти му  и говори допълнително и така. Леко да минава и да се свършва  bouquet bouquet

Меци, съжалявам за гърча, дано няма отражения големи и не се повтаря скоро  Tired

На нас ни излезе контролната спермограма.....за ин витро сме си.  Tired Tired Безсмислено е с тази спермограма да стреляме патрони само със стимулации или инсеминации  Tired Работата бая се е влошила от преди 5 години. Не че тогава не беше зле, ама сега е много зле. Ще ходи да пуска хормони тази седмица и ще видим, може и да се навием на още едно ин витро, не знам каша ми е в главата.

Скрит текст:

# 124
  • В сърцето на любимия човек
Според мен концентрацията ви спъва, другите проценти не са зле. Заключението е заради критериите на СЗО, ако направите СГ в Надежда, например, според мен отдолу ще пише само олигозооспермия.
Аз на твое място, обаче, след предното фиаско, не бих се занимавала повече с Репробиомед и бих отишла при Калчев.

Меци - дано нощта е минала леко!

# 125
  • Бургас
Съгласна съм Пънче! Иначе ще подадем документи с Репробиомед , защото всичко ми е там и като вземем заповедта и след това ще сменям лекари, клиники и т,н.....ако го решим изобщо.  
В Надежда ще ходим, ако се решим на опит, междувременно ще направим консултацията с Кацаров/с него, защото и преди той го беше преглеждал/ и така.

Концентрацията, няма как да я повлияем, всичко е паднало от преди, вкл концентрацията беше 14 х106, т.е по добре не е станало, само по зле  newsm78

# 126
  • Sydney
ExactlyYou (прах и блосъм) ти Що не искаш ин витро? В смисъл, ако няма друг вариант и това в начин...
mecani как сте?
Аз пак изкарах инхаторът, утрепа се да кашля, особено след като я изкъпах (косата), на вън беше Ок, но като насъбра сопол и...
ПиснА ми еййй  Tired

# 127
  • Бургас
Щото не ми понасят хормоналните стимулации/аз съм с лека тромбофилия, но си оказва влияние- вдигам кръвно, отделно съм рискова от към рак на гърдата, с мастопатия съм а майка е с операции и на двете гърди, мен ме следят изкъсо на 6м, завишени естрогени, което допълнително вдига риска от рак и т.н...., но ако се налага.....ще го мисля наистина, Мъжът и той се сдуха, щото не иска пак да ме подлага на стимулация, а иска детенце и малко ни потънаха гемиите, надявам се временно и после пак ще се освестим и ще мислим трезво, да преценим струва ли си риска.

Колкото повече го мисля, толкова повече се отрезвявам и си викам, Ивейн е егати късмета, ама наистина съм ударила кажи-речи джакпота  Crazy Crazy  Гинеколога ми поиска сперморгама, щото според мен се усъмни, че това дете е от тоя мъж. 5 пъти ме попита дали това дете е от същият мъж, като му разказах, че сме минали ин витро, резултатите от ембриолога и спермограмите и т.н. Накрая вика- я направете една контролна спермограма за всеки случай, сега като му я занеса, ептен няма да ми вярва  Joy Joy hahaha. Но има къде къде по-чудовати истории от нашите де, то историята познава и непорочни зачатия  Joy Joy

# 128
  • Варна
Прахче, на теб ден преди хистерото и седмица след, правиха ли ти Клексан? На мен това ми каза хематолога, че трябва да направя и аз съм с лека тромбофилия.

# 129
  • Бургас
Фракси  Peace Peace При всяка интервенция или хормонална стимулация.  Гинеколога е на мнение, че като цяло е добре да приемам през втората част на цикъла АП, не ми го е предписал като терапия, но ми го подметна.

# 130
  • При моето слънце
Меци, съжалявам да прочета това, надявам се Ема да е добре и да не се повтаря повече  Hug
Прахче, успех, каквото и да решите  Hug
Дани, всичко ще е наред, не го мисли толкова, колкото и да ти е трудно. Гушни си прекрасното момче и дишай спокойно  Hug
Бени, да се оправя бързо Ема!
На Георги кашлицата я оправих с варен ечемик. Не знам дали това точно повлия, но без да давам сиропи и противоалергични, всичко се изчисти.
Хубава и спокойна събота на всички, аз продължавам с подготовката за купона довечера  Hug

# 131
  • София
Прах, щом не искаш стимулация има инвитро на спонтанен цикъл, няма хормони там. Вече в доста клиники го прилагат, само дето фонда не го финансира.

# 132
  • Бургас
За естествен цикъл и на мен ми хрумна, трябва да го проуча  newsm78  Докторът ми предлагаше инсеминация, ама аз бягам от нея като дявол от тамян, не знам, но я имам за нищо повече от 500лв за секс, честно...... Joy Joy  Преди да излезе резултата от спермограмата, го увещавах да опитаме със стимулация само с клостил, таймиране и секс. Не беше съгласен за стимулацията , започнахме фоликуметрия и ще таймираме сега с овитрел или прегнил. Сега като види резултатите, съм убедена че  твърдо няма да иска да ме стимулира, предвид риска за мен и малкият , да не кажа 0 шанс да стане естествено.  Ако ме питат мен, аз съм доста може би непредпазлива и директно скачам за ин витро, мъжът и гинеколога удрят спирачки. Притеснява ме също и пътуването. Работата сега ми е фул тайм и лежи цял офис и фабрика на мен, отделно имаме дете......Ако си вдигна шапката и замина за София за 2-3 седмици, не знам как ще смогнем и във фирмата и с детето, отделно недай си Боже да ми стане нещо, не знам.....Объркани сме, ще го мислим.

Скрит текст:
Не съм лекар, но съм твърдо убедена, че Ивейн стана именно, заради стимулацията/забременях 4м след ин витрото/, според мен са се отделили в месеца повече от 1 яйцеклетка/месеца след ин витрото пак имах положителен тест, ако си спомнят някои, тогава се шегувахме, че само като ме погледнел моят мъж и забременявам, завърши с биохимично, но все пак е показател за нещо/, и предвид че правихме само веднъж секс и явно са се понатрупали сперматозоиди и се получи.....стечение на обстоятелствата и се е повишил шанса. Ще ми се да опитаме нещо подобно сега, макар и да знам как ще вдигне лекаря едната вежда като му кажа безумната си идея  Joy

Последна редакция: сб, 20 май 2017, 12:05 от Cherry^Blossom

# 133
  • София
Според мен пък шанса ви да стане без процедура е голям. Спермограмата си ви е съвсем наред. Малко усилия положете и сте готови  Rolling Eyes

# 134
  • София
Прахче,
Не съм много наясно с тези неща, но щом така си го усещаш според мен сподели го на доктора. А и като си знаеш нещата - здравословно наистина може би така е по добре. Пък и както е казала Бамба преди да стигнете до ин витрото може да се потрудите повече и пък вземат, че станат нещата без да се стига до там. Стискам палци и да се похвалиш в близките месеци.

Меци,
Дано сте имали спокойна нощт. Как е сега Ема?

Дани,
Успокой се и не мислиш най лошото. Всичко ще се нареди, а и знаеш добре, че това е за доброто на детето, а не нещо, което ти си си наумила.

Поспаланче,
Дано Ви подмине, а ако не да мине леко и без големи проблеми.

Ние мислим да ходим на нощ на музеите. Направили сме някаква програма и дано успеем да я осъществим.
Малката ходи на гимнастика - за сега се спрях на клуба на Илиана Раева. Харесва и и ходи с голямо нетърпение. Ще видим до кога ще е така....ако започне да отказва или да я виждам, че ходи с нежелание ще я спра и ще се насочим към друго нещо.

Общи условия

Активация на акаунт