Идва денят на детето, а мамите от ИБ вече стягат багажа за морето.

• 40 372
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
  • В къщурката на хълма на феите
разбира се, че ще е щастливо .. само една пишона ще оперират, не главата му .. тъй де, не че това не е важно, ама все пак Peace

# 106
  • Варна
Аз съм родена 23-ти Ноември, вярвай ми, числото е уникално! Не, че си правя реклама 😁

# 107
айди сега, тва ноемврийците сме страааааашна работа Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 108
Дани, дръж се! Ти си опората за Дени! Не го карай да се съмнява в това. Зарежи го тоя бившия и не го мисли.... и с него и без него все тая. Ти с толкова трудности и неволи си се справила и сега ще се оправиш. Късмет!!!  Hug

# 109
  • shumen
Благодаря още веднъж момичета.Ще се опитам да се успокоя,но не обещавам.
Принцес,права си.Трябва да се държа аз,че иначе всички рухваме.

# 110
преди половин час Ема ми направи гърч, ужасен ..  точно 5 месеца и 27 дни не беше правила .. търся си някой дето не му се спи тая вечер за компания, има ли желаещи?

# 111
  • shumen
Меци,аз няма да спя,но съм нощна смяна.Иначе бих ти правила компания с удоволствие.

# 112
  • NE
Уф Меци ... Hug Чу ли докторката?

Дани Бъди силна, стискай здраво зъби и дай на Дени увереност, че няма нищо страшно. Абстрахирай се от лошите варианти, ще превъртиш само да ги мислиш. Дени ще има нужда от едно ... да бъдеш до него. Не подценявай инстинкта му за самосъхранение. Ще се пази, няма избор. А защо баща му ще идва?

Да пиша, че ръката на Вилизар се оказа изкълчена, но ортопед я намести.

# 113
  • shumen
Цвете,благодаря.Сякаш малко се поуспокоих и не го мисля вече толкова.А за баща му и аз нямам идея за какво ще идва,да ни закара само явно и за нищо друго.
Браво на Вили,че все пак се е оправила ръчичката му.

# 114
Мецко, съжалявам да го чуя Sad Как е сега Ема?  Има вероятност да се повтори гърчът ли?
И аз май ще ти правя компания по дежурство - баткото от снощи вдига 39 градуса, почти не съм спала да го следя, меря, поя с Панадол и да кърмя бебето в почивките.
Дани, обикновено се оказва, че страховете ни са по-страшни от действителността, пожелавам ти го.

# 115
  • shumen
Моме,благодаря.Дано се оправи скоро Марти.

# 116
  • до едно тепе
Оооф Мецко. Дано няма повече.  Hug
Ние сме от днес пак карантинни. Тоя път сериозно. Предния детето не беше на градина като се обрина, но сегашното вчера си беше, даже на площадката до градината си игра и му нямаше нищо. Явно нощес е избил обрива. Та така у нас деня на детето може да е с подарък пъпкии. Кот такова Whistling Хубавото е,че поне до 15-ти юни няма да ги съберат сборни групи, както бяха миналата година Twisted Evil

# 117
Оооооф Моменце ебаси майката и тва е то .. не знам каква вероятност има и каква няма, ама ми е толкоз опъната нервата, че няма накъде ..
Поспалане за варицела ли сте в карантина?! Нещо не съм проследила и сега все едно на китайски ми говориш ..
Цветенце е как така пък досега не разбраха, че има проблем, нали и снимка правихте?!?
Дани споделената болка винаги е половин болка, да знаеш Peace

# 118
  • до едно тепе
Мдаа Мец. Варицела върлува в момента сериозно. Както всяка година по това време. Групата ни беше под карантина по Великден, сега пак. В съседната група имаше едно момиченце преди седмица, вече са 3 децата. От днес и в нашата.  Дано изкарате спокойна нощ и Ема се стабилизира бързо след гърча.

# 119
  • shumen
Поспаланче,не се притеснявай. При нас също имаше карантина по Великден,но никой друг не се разболя.
Меци,как е Ема?Дано не се повтаря повече гърча.

Общи условия

Активация на акаунт