Идва денят на детето, а мамите от ИБ вече стягат багажа за морето.

• 40 366
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
  • Sydney
danaeka всичко ще е наред, нормално е да се тревожиш, но като мине и всичко е Ок ще се успокоиш...

# 91
  • shumen
Бени,благодаря.Дано се успокоя малко,че така и Дени разстройвам като ме види,че плача.

# 92
А ти защо плачеш?

# 93
  • shumen
Сигме,плача от притеснение.Не ми се мисли после какво ще е-как ще го удържам,как ще стои мирен да не бяга,да не скача,а за ДГ като го пусна дай Боже как ще влезе.Той сега реве и се дърпа и не иска,а тогава не ми се мисли.

# 94
Не се притеснявай за нестанали неща. Ако се случат, тогава се притеснявай.  И да се притесняваш и да не се, каквото има да става ще стане.

# 95
  • shumen
Сигме,и ти си права,ама не спирам да мисля за това.Също и как ще мине операцията,дали всичко ще е наред и още куп неща и ако сега не се побъркам друг път няма да е.

# 96
  • до едно тепе
Дишай дълбоко. Операцията ще мине и замине. Дени не е чак толкова малък, че да не разбира от дума. Мисля,че трябва да се държите с него като с малко по-голям. Накарай и лекарите да му обяснят,че не трябва да беснее, а да се пази, за да радва мама и да я кара да се гордее с него. От цялата ситуация най- кофти е излизането от упойката, че тогава не знаят на кой свят са. И тогава точно и баща му трябва да е с вас,защото понякога буйстват, а той по-лесно ще го удържи. Моя синковец рева час и кусур, защото му беше сухо на гърлото и като му дадоха да си пийне 2-3 глътки вода се успокои и задрема. Но имаше едно по-голямо момченце, което и двамата родители държаха и успокояваха 10-тина мин докато се усети къде е. Колкото по -нервна те усеща Дени, толкова по-трудно ще е.
Абе аз ли съм некъв катил не знам, обаче грам не ми трепна сърцето като го вкараха в операционната. Преди 2 месеца като се изтрещя в окото на площадката се притесних повече Crazy

# 97
  • shumen
Поспаланче,благодаря.На мен и това,че не мога да разчитам на баща му ме притеснява.Той отсега заяви,че няма да е с нас в болницата,а и едва ли и лекарите ще го пуснат след това.С две думи да се спасявам сама както мога.

# 98
Къде ще е операцията?

# 99
  • shumen
Сигме,в Плевен ще е.То не стига това ами и след нея като се приберем няма на кой да разчитам. Нашите са решили,че точно тогава ще си ходят до Асеновград.

# 100
  • до едно тепе
Колко време ще ви държат в болницата? На бившия ти с кеф бих му изтрещяла 2, честно. Ще се оправите. Само трябва да си спокойна и да си повтаряш,че е за доброто на Дени. Ще мине и всичко ще е наред.

# 101
  • В къщурката на хълма на феите
Тоз за кво ще идва тогава .. той вероятно и за красота няма да става ..

# 102
  • Sydney
Виж сега, числото 23 е хубаво, всичко ще е наред и по-добре да си спокойна и отпочинала отколкото кълбо от нерви Wink

# 103
Тоз за кво ще идва тогава .. той вероятно и за красота няма да става ..

Joy

# 104
  • shumen
Благодаря момичета.
Поспаланче,аз също ще го изтрещя вече.Май само за красота ще идва и да дава акъл.
Бени,права си.Дано е щастливо числото 23 и за нас.

Общи условия

Активация на акаунт