Идва денят на детето, а мамите от ИБ вече стягат багажа за морето.

• 40 347
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
  • до едно тепе
Редовно ги хващам на 37,3. Просто съм свикнала колко са топли и малко да качат веднага ги усещам.
Мецко тва чудо дето са върлува не е 3 дни. Бубето изкиха първия сопол в събота вечерта, а мъжо протече в понеделник вечерта. В неделя вечерта след 5 бяха у свеки и снощи я заболяло гърлото,а сутринта и протекъл и носа. 48 часа и цъфват ooooh! Айде да кажем,че мъжо може още  в петък да го е заразила, обаче баба си не я беше виждала няколко дни. Пак са пуснали някакъв подобрен вариант пффф.

# 76
  • shumen
И аз го хващам още щом вдигне малко Т.
Поспаланче,да се оправя скоро всички у Вас.
Аз утре съм записала час за алерголог и ще говоря и с нея дали е нужен този тест за алергии към упойки да се прави.Ако не ще отидем без него,а дано там ни го направят.

# 77
  • до едно тепе
Дани аз съм правила 2 пъти тест за упойки. Преди ражданията си го правех за мое спокойствие,че ако се наложи спешно да ме упояват няма да стане фал. Първия път отидох и ми направиха за 10-тина най-използвани. Показах гранична реакция към 4. Даже лекарката, която ме прие се избъзика какво безобразие било,че съм алергична към най-използваните упойки и няма с какво да ме упоят. Втория път си отидох със списък.  И там от 7 показах гранична реакция към 3. Затова ти казвам,че няма лошо да го имате, но трябваше поне да ви насочат към кои упойки да е теста. Ако можеш звънни на лекаря и го попитай за имената на упойките, за да не тествате на сляпо. Да не стане така,че сте направили тест, а те ще сложат друга упойка.

# 78
  • В къщурката на хълма на феите
ние нали ви казах, миналата седмица, че Ема гъгне .. и ние през 1-2 дена окапахме, ама си мислех, че сме заразили по едно и също време всичките, освен Мецан, който обикновено дори не се разболява, но този път и той се предаде .. явно е същата тая гадост, щото Мецан каза единия ден, че леко го боли гърлото, та го поих с аспирин и лукчета .. преди се молех да дойде лятото, че да няма болести, сега вече не знам за какво да се моля .. то няма такова време без болести ..

# 79
  • Sydney
И ние цялото семейство точим сополец... каквото докара Ема го тестваме и ние, няма празно  ooooh!
Успокояват ме, че догодина щяло да е по-добре, да видим  Rolling Eyes

# 80
  • shumen
Поспаланче,звънях на доктора,но не мога да го открия.Ще пробвам пак утре и ако не успея ще говоря и с алерголожката дали е нужен и ще преценя дали да го правим.
Бени,Меци да се оправят всички болни скоро.

# 81
  • Северозапада
Бени, вие като да имате дете първа година в училище  Mr. Green Освен, че Ема е първа година в училище, имате и различни от тукашните вируси да карате. Първата година на София в яслата и аз се скъсах да боледувам. Сега гледам половината група се сополивят, а тя се държи за сега.  Praynig Надявам се и след Трявна да устиска.

# 82
  • Бургас
И аз цъфнал с гърло тази сутрин.....чудно  ooooh! ooooh!

# 83
  • NE
Вчера похвалих Вилизар, ама другия път ще се цапна по устата. Успя да събуди бебето и в рамките на 10 минути да изкърти една мазилка на стената към мазата.  Whistling

# 84
  • Варна
ВЕие пък ме убивате с тези температури 36,9-37,1. Ако има толкова изобщо не бих мерила. в смисъл може да усещам, че е леко по-топъл, но няма да сложа термометъра да проверявам. Термометър ползвам само ако съм на мнение, че може би е за температуропонижаващо, т.е. гони 38 и нагоре. Иначе си трая, и да има, и да няма 37,1 все тая - или има нещо допълнително, т.е. сопол и кашлица и вземам мерки за тях или няма нищо друго, тогава пък съвсем не искам да знам има ли или няма 37 градуса Rolling Eyes

# 85
  • shumen
Мраве,браво на София.Дано устисква все така здрава.
Месечинке,аз проверявам,защото както е с ниска и изведнъж става 39 и нагоре.
Цвете,а,казах ли ти аз да не го хвалиш много Вили.
Аз днеска понеже няма кой да го гледа и го пуснах на градина до обяд.Такъв цирк спретна като да влиза,че нямам думи.Госпожата и лелята го дърпат навътре,а той се държи за крачола ми и реве,че не иска да влиза.Не ми се мисли за след това-сега 3 дни не ходи и реве като за световно после,а след 2 седмици не ходене не знам какво ще е.

# 86
Нещо не е бил на кеф по-скоро. При нас имаше 6-седмична пауза, понамръщи се малко първия ден, но му мина.
Месечинке, аз меря с цел да предотвратя втори фебрилен гърч, имам указание от педиатрите още на 37,5 да давам антипиретик.
Ринофарингит му е диагнозата - така и така имах час при педи - заведох го. Гърди чисти, в носоглътката е проблемът. Кашля доста стабилно, в чудо се виждам от гимнастики да ги държа с бебето в отделни стаи.

# 87
  • shumen
Моме,не знам какво беше,но до обяд едва дочаках да го взема.Госпожата като да го взимам каза,че се е успокоил бързо и е забравил за какво реве.
Да се оправя скоро Марти и да не се разболява повече.
Ние днеска ходихме при алерголожката и говорих с нея и каза,че теста за алергии няма да е нужен предварително,а би трябвало там да ни го направят преди операцията и то само,ако има доказани алергии.

# 88
  • Варна
Тест за алергии се прави в болницата, винаги преди операцията! Дори и да няма изявени алергии се прави, задължително е!

# 89
  • shumen
Арвенче,доктора ни беше споменал,че трябва да си го направим ние,но се оказа,че трябва да си го платим.Там уж нямало да му правят,но алерголожката каза да си го изискваме по кл.пътека си влизал.
ООф,аз съм яко спек с тази операция.Прибрах се от нощна и вместо да легна и да спя,а рева ли рева и се притеснявам само.А и като знам,че ще сме с баща му ми е още по притеснено,вместо да ми е спокойно.

Последна редакция: пт, 19 май 2017, 09:10 от danaeka

Общи условия

Активация на акаунт