Идва денят на детето, а мамите от ИБ вече стягат багажа за морето.

• 40 441
  • 733
  •   1
Отговори
# 180
  • shumen
Принцеско,как сте?Той спи сега,ама мен още не ме хваща сън и треперя цялата.

# 181
Добре сме, Дани!  Дечко спи, а мен нещо сън не ме лови. Така поне на спокойствие подреждам, проскам, гладя....абе нощна птица съм. Оф...и теб те мисля....колко ти е трудно  сега. Но и това ще мине и ще се справиш, ама ... все зор.  Hug

# 182
  • Sydney
Дани малиии, тез деца изумяват, добре че само материална щета...
Моят съм казвала, че се карат с Ема, но не си позволява да й крещи като мен, а и за тази цел ме вика да се скарам... изнервящо е...
pospalancho тук мннооогооо трудно изписват АБ, панацеята им е Панадол, Та вчера бях искрено учудена, може да има опит с предишни такива случаи и да знае... аз Клацида не дадох, предпочитам да излязат секретите да видим кво става, щото два АБ за една седмица ще й дойдат много... според свеки е някъв кок, да видим...

# 183
  • Северозапада
Дани, успех днес и всичко да мине по вода!  Hug

# 184
  • shumen
Принцеско,радвам се,че сте добре.Снощи аз в 2 заспах и тази сутрин от 6.30 съм на крак.Дени сега се събуди и лежи до мен.След малко ставаме,че да се оправим и до 10 да сме готови,че в 10.30 най-късно ще дойдат да ни вземат и да тръгваме.Баща му не се знае ще дойде ли въобще с нас,но ако иска.Спрях да се ядосвам вече!!!
Мраве,Принцеско,Бени,благодаря.Тя операцията реално ще е утре,но ние от днеска ще сме там.Не знам сутринта как ще го удържам жаден и гладен до 8,че той сега още стана и търси вода.

# 185
  • Варна
Дани, спокойно! Обясни на Дени като на голям човек, ще те разбере, но трябва да усети, че си спокойна, за да се почувства сигурен. Всичко ще е наред, ще стискаме палци Simple Smile Лек път!

# 186
  • до едно тепе
Малиии Дани. Опасен е тоз Дени. Shocked Лек път и всичко да мине по план утре.
Мецко децата са такива. Харесват лошите и непослушни другарчета. Обяснявам, но няма как да му забраня да играе с тях. Разчитам на усета му да се отдръпне постепенно. Чат пат го прави. Но после пак започва да се навира в шамарите.

# 187
  • Варна
Дани,
успех, да мине бързо и леко и да го забравите! Стискаме палци! За кабела... ужас просто, можело е да стане нещо страшно, пази Боже! Хайде, взели сте си пая от лошото, вече само хубаво!

# 188
  • NE
Това с контактите и кабелите е ужасно опасно. По едно време Вилито се беше научил да отваря компютъра на баща си. В такива случаи не бива да им се караме, че се панират още повече и съвсем не знаят какво става.
Утре пускаме кръв и урина и се надявам на до петък да пробваме с градината. Групичката е хубава, но ще видим, че нашия е жив дявол и ще е конфликтен.

# 189
Малеййй.
Ние вчера бяхме при майка ми. Жената изпуснала под масата един блистер хапчета. Малкото го намери  и понеже и се намила постоянно че хапчетата не се пият от деца, а само от възрастни ги занесе при притежателя им. Иначе цялата ми къща гледам е да е оБезопасена, ама те лошотиите за секунда стават.

Лек път на Дани и успех утре на Дени.

Последна редакция: пн, 22 май 2017, 09:35 от sigma

# 190
  • shumen
Благодаря,момичета още веднъж.
Цвете,то не трябва да се караме,ама аз снощи не се стърпях и крещях ли крещях.Все обяснявам,че кабели и ток не се пипат,ама кой ме чува.Помни обаче от снощи и сега го слушам сам стои и си нарежда какво съм му казала.
Дано свикне бързо и лесно Вили с градината.Дени не го пусках няколко дни заради операцията и в Четвъртък и Петък нямаше кой да го гледа и го пусках за по няколко часа и сутрин беше нещо ужасно.Реве,търкаля се по пода,не иска да влиза,в Четвъртък имаха госпожа по заместване и едва тя и сестрата са го излъгали и вкарали,а в Петък си беше едната тяхната госпожа и пак същия цирк-тя и още една госпожа от другата група едва го вкараха.Влачат го за ръцете по Земята,той реве и се търкаля и не иска да влиза.Сега като няма да ходи поне две седмици не ми се мисли какво ще е после.Че и от 01.06.щели да са сборни групи.
Месечинке,добре,че беше малкия дявол,че иначе не ми се мисли.Само като си помисля и косата ми се изправя.
Сигме,то и у нас е обезопасено,но аз съм включила сешоара и съм го забравила и той да вземе да набара ножичката и да реже кабела и то както е включен.

# 191
  • Sydney
Решил да реже братче, ужасТ... ние като бяхме миналия Понеделник на гости на детето майката я предупреди, че да не я вижда с ножицата, явно ножицата е голям хит...
Дани Успех утре  Hug

# 192
  • Варна
То добре, че е било детска ножичка с пластмасови дръжки, иначе... Тези дечурлига все някоя дивотия ще измислят, ей...

# 193
  • NE
Ножици, вилици, ножове и подобни са качени нависоко, но човека се опитва да се катери и влачи едни тежки столове. Обаче най-новото е че вече няколко пъти бяга от вкъщи. Намираме го на вратичката или до колата, но няма да казвам колко ми побелява косата.

# 194
  • Варна
Е как бяга, бре, не се ли заключвате? Значи, ако ми рецидивира в това отношение бих го напердашила, честно, така че да ме запомни. Хич няма да разчитам на голи обяснения, които очевидно не хващат дикиш.

Общи условия

Активация на акаунт