Идва денят на детето, а мамите от ИБ вече стягат багажа за морето.

• 40 442
  • 733
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Кой е по-голям, кой знае думата компромис?!
А де?

# 166
  • NE
В нашата къща бащата е по-разумния от нас двамата. Аз повече си изпускам нервите. ooooh!

# 167
  • Варна
И аз си ги изпускам повече, но при положение, че прекарвам почти 100% от свободното си време с детето, за разлика от баща му, който може би прекарва не повече от 5-10%... мисля, че е нормално.

# 168
  • В къщурката на хълма на феите
Месечко и моя по пътя на вашите мъже минава и хем аз повече крещя и мърморя /по причината, която ти посочваш с времето/, хем пак аз проявявам повече разум понеже крещя и си изкарвам негативните емоции с викане .. а Мецан се сдържа и като му избие чивията ииии много е смотано ..

# 169
  • shumen
Арвенче,аз спрях да се ядосвам вече.Ако ще да идва с нас и когато аз искам да тръгнем.Писна ми от неговите глупости вече.
Дано изкара повече Насето този път на градина и да си починеш малко и ти.
Аз моето сама си го гледам и пак аз съм по нервната.Крещя и се карам за всичко,а баща му като дойде за ден му се угажда всичко и после мърмори,че било лигаво детето.
Поспаланче,дано е добре Слав и да не се разболеете и Вие.А ти за какво се съмняваш-за варицела или скарлатина?

# 170
  • Варна
Аз на моят му казах, че може да си началства във фирмата, но не и в къщи! Свикнал е да ръководи и да му се подчиняват, да, ама със синът си така не може да се държи! Прибира се за уикенда и очакванията му са нереални. Атанас се вкопчва в него като кърлеж, лигавят се половин - един час и намират за какво да се скарат, ииии така, докато не се изпокараме всички. Не иска да разбере, че това е дете ... Все е с рогата напред и то за тъпотии. Накрая ще ми прелее търпението.

# 171
Аз лично хич няма да го търпя .. точно и ясно ще му кажа какви са опциите и да избира ..

# 172
  • shumen
Арвенче,в такъв случай и аз не бих търпяла и минутка.Веднага му казвам да избира и да решава сам какво ще прави.

# 173
  • до едно тепе
Аз за нищо не се съмнявам. За варицелата е рано. Към 1-ви юни си мисля, че най-рано би се опъпчил. Сега съм в размисли дали кара същия вирус, който изкараха Бубето и мъжо или е лепнал друго, което ще ни подкара наново. След 2 дена макс ще ви изрева, ако е втория вариант. Иначе на обяд държа 2-3 часа 37, сега вече не топлее така. Вероятно е свалил, или щото го набутах с хомеожен за гърлото, беладоната в него му действа.
Аз си казвам на моя, ако прекали. Понякога наистина си мисли,че Слав е по-голям и изисква от него неща, които са непосилни. В петък едното гаменче в групата го беше ударило по устата с коша им за боклук. Устната му бил подута, но понеже беше станало преди обяда и като отидох да го взема вече нищо му нямаше. Та баща му му се развика,че му е писнало да му се оплаква че Н. го бие и пак да се навира при него да играят. Повече не искал да го слуша как го бие Н. Вечерта му теглих дълга и напоителна реч как детето ни по принцип е затворено и за инцидентите казва след 2-3 дена, а той го отхвърля с идиотските си приказки още повече. ooooh! Не знам права ли съм, но честно казано думите му към Слав прозвучаха гадно и нещо от сорта не ме интересува,че те бият. ooooh!
Пффф оставихме Бубето за няколко часа у баба им. Резултат-зачервено дупе и нахранена с ягоди. При положение,че предния път като се засили да и дава и казах да не го прави,че се обрина, като пробвах да я захраня с тях. Беше преди месец-два-а не решите че отдавна е било  #Cussing out Стигам до извода,че изоообщо не слуша като и говоря тая жена.

# 174
  • Бургас
Аз пак съм с пансинуит...такава болка е, че ще се мре...идвам тъкмо от лекаря, почвам антибиотик. „Успокои”ме докторицата, че най вероятно при всяка настинка и вирус, ще е така вече... Cry
За бащите и децата нищо нечога да се включа, добре се спогаждат. Мъжът ми е мега търпелив и съобразителен чове, благ даже. Трудно е да се сдърпа с когото и да било, с детето най-малко. Аз съм по серц и току се скараме с нея, ама в рамките на нормалното...Малко повечко я лигави и тя се възползва естествено, ама почна да се усеща и той че го работи на моменти и да я режи  Joy

# 175
Поспалане твоя като не иска да слуша, че Слав го бият, ми да го научи той да ги бие .. ааа Crossing Arms обаче за едно е прав - защо Слав го търси това хлапе за игра след като го удря?! Тук нещо не мога да разбера точно ..

Последна редакция: нд, 21 май 2017, 23:19 от mecani

# 176
  • shumen
Поспаланче,аз в такъв случай не бих го оставила повече или пък преди да го оставя пак ще и напомня какво съм казала.А направи ли го пак и направи алергия веднага и го тупвам да го гледа,че и лекарства да купува.
Прахче,да ти минава бързо.
Моето тази вечер каква беля направи изкара ми акъла.Изкъпах го,изсуших го със сешоара и го оставих за секунда аз да простра мокрите хавлии,но съм го забравила включен и докато вляза нещо гръмна.Той докато бил сам откъде набарал неговата ножичка не знам и да вземе да реже кабела на сешоара с нея и той да вземе да гръмне.Не знам,но хем той се беше стреснал и ревеше,ама и аз си изкарах акъла и крещях много и обяснявах досега,че там не се пипа,че тока ще го утрепе.Добре,че беше малкия дявол,че иначе не ми се мисли,ако нещо беше станало.

# 177
О, свети боже ..

# 178
  • shumen
Не знам,но върнем ли се от Плевен живот и здраве май и двамата ще ходим да ни леят куршум.Тази вечер си изкарах яко акъла,а и той.Аз все повтарям като латерна,че тока не се пипа,ама кой ме е чул не знам.

# 179
Дани, направо малкия дявол..... добре че Дени е ОК. Ама че беля!
Меци, как е Ема? А ти ?

Общи условия

Активация на акаунт